PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 HD Minix Internet Machina Türksat Hızlı Tarama



Karbon
10.10.2016, 16:01
Türksat hızlı tarama


Cihaz TURKSAT uydusu üzerinden hızlı network tarama özelliğine sahiptir.
KURULUM menüsüne girin Türksat hızlı tarama seçin(Türksat uydusu uydu seçimlerinden seçili olmalıdır) alttaki sinyalmetrede sinyal yeterliyse dilerseniz tarama tercihinizide seçerek (sadece ŞİFRESİZLER Vb) yada orijinal haliyle hepsi seçilidir Taramayı başlatın cihaz 5-10 saniye data arar ve hızlı bir şekilde türksatı tarar ve bitince son güncelleme tarihi ve yeni kanal bulunduysa sayısı görülür..bu işlemde kanal listeniz bozulmaz bulunan yayınlar liste sonuna eklenir..aynı bölümdeki ASTRA hızlı tarama astra uydusundaki paketler için kullanılır..





http://i.hizliresim.com/Y4yzGA.jpg

http://i.hizliresim.com/88OpyA.jpg

tv17
24.10.2016, 23:50
Next 2000 HD Minix Internet Machina Türksat Hızlı Tarama



https://www.youtube.com/watch?v=i2Wp3OiES1g&feature=youtu.be



http://i.hizliresim.com/6m0l13.jpg (http://hizliresim.com/6m0l13)

A.kadir
27.10.2016, 12:10
selam bu özellikler tkgs ile aynı özellik sanırım arka planda oto güncellemede yapıyor astrada kendi kanal ekleme yapmış sizdede durum aynımıdır kullananlar yazabilirmi birde bu tkgs kapatma yok ben göremedim menüde doğrumudur

haydar1966
27.10.2016, 13:24
selam bu özellikler tkgs ile aynı özellik sanırım arka planda oto güncellemede yapıyor astrada kendi kanal ekleme yapmış sizdede durum aynımıdır kullananlar yazabilirmi birde bu tkgs kapatma yok ben göremedim menüde doğrumudur

Sevgili A.kadir kardeşim zannetmiyorum en azından TÜRKSAT için çünkü dün gece öylesine bir arama yaptırdım listede olmayan bir kanalı sona ekledi.! Ama Astra için farklı olabilir bu durumu takip etmek lazım şu an benim en büyük önceliğim bu FTA kanallarda ŞİFRELİ KANAL uyarısı hakkında.! Dünde LNB voltajını 14-19 olarak değiştirdim testlere aynen devam ediyorum...

A.kadir
27.10.2016, 13:57
Sevgili A.kadir kardeşim zannetmiyorum en azından TÜRKSAT için çünkü dün gece öylesine bir arama yaptırdım listede olmayan bir kanalı sona ekledi.! Ama Astra için farklı olabilir bu durumu takip etmek lazım şu an benim en büyük önceliğim bu FTA kanallarda ŞİFRELİ KANAL uyarısı hakkında.! Dünde LNB voltajını 14-19 olarak değiştirdim testlere aynen devam ediyorum...

ustam elimde yok arkadaşa emaneti teslim ettim bana dediği astrada kendi feed eklemiş dedi bende tkgs özelliğindendir dedim hızlı kurulum olan astra ve türksat aynı şey bunda bu özelliği kapatma yoktu ben görememiştim diğer bu özelliği olan cihazlarda kapatabiliyorduk esnek veya kapalı gibi bu sıkıntı değil çekince başka ustam cevap için teşekkürler

şifreli uyarısı almamıştım ben 2 gün test ettim ama uydudan diğerine geçiş yapınca sanki biraz bekleme yapıyor aynı uydu kanallarındaki geçişe göre beklemede denmezya hıza göre ama fark var o esnada belki sinyali almama durumu olabilirse sinyal yok uyarısı verir ama bende oda olmadı tabi 2 gün kısa süre uzunca test ettikten sonra iyice belli olur bu durum

haydar1966
27.10.2016, 14:12
ustam elimde yok arkadaşa emaneti teslim ettim bana dediği astrada kendi feed eklemiş dedi bende tkgs özelliğindendir dedim hızlı kurulum olan astra ve türksat aynı şey bunda bu özelliği kapatma yoktu ben görememiştim diğer bu özelliği olan cihazlarda kapatabiliyorduk esnek veya kapalı gibi bu sıkıntı değil çekince başka ustam cevap için teşekkürler

şifreli uyarısı almamıştım ben 2 gün test ettim ama uydudan diğerine geçiş yapınca sanki biraz bekleme yapıyor aynı uydu kanallarındaki geçişe göre beklemede denmezya hıza göre ama fark var o esnada belki sinyali almama durumu olabilirse sinyal yok uyarısı verir ama bende oda olmadı tabi 2 gün kısa süre uzunca test ettikten sonra iyice belli olur bu durum

Sevgili kardeşim ben malumunuz üzere 8 li dayzek kullanıyorum uydular arası kanal geçişlerinde herhangi bir sıkıntı testlere başladığımdan beri hiç yaşamadım.Ha Türksat tan bir kanal ha bir başka uydudan bir kanal anında görüntü geliyor...:okok:

A.kadir
27.10.2016, 14:17
Sevgili kardeşim ben malumunuz üzere 8 li dayzek kullanıyorum uydular arası kanal geçişlerinde herhangi bir sıkıntı testlere başladığımdan beri hiç yaşamadım.Ha Türksat tan bir kanal ha bir başka uydudan bir kanal anında görüntü geliyor...:okok:

bende merkezi var beklemede sayılmaz usta bu malzemeylede ilgili kim ne takmış belli değil sendeki sistem kendi kurduğun sistem aradaki fark bu usta farkı diyelim :D

nightblue34
01.02.2017, 08:41
Merhaba ,
dün elime geçen next 2000 hd , türksat hızlı taramadan 11844 ve 2222 yi kullanarak sadece trt ve birkaç kanal buldu .
Yardımcı olabilecek var mı ?

haydar1966
01.02.2017, 09:46
Merhaba ,
dün elime geçen next 2000 hd , türksat hızlı taramadan 11844 ve 2222 yi kullanarak sadece trt ve birkaç kanal buldu .
Yardımcı olabilecek var mı ?

O frekans tarih olalı neredeyse 2 yılı geçti kardeşim... 12380 V 27500 paremetresinden MANUEL tarama ve network tarama seçeneği AÇIK olarak seçip tarama yaptırınız.!

nightblue34
01.02.2017, 23:28
Dediğiniz frekanslarda arama yaptım fakat sinyal kalitesi %10 , başka bir siteye gittim ailemin oturduğu oradada %10 . Eski alıcımda sorun yok sinyal normal . Satın aldığım cihaz mı arızalı ? Tüm frekanslarda arama yaptığımda TRT ve bir kaç kanal bulabiliyor .

DOST_6080
02.02.2017, 01:46
http://i.hizliresim.com/m4mqZy.jpg

http://i.hizliresim.com/DBpono.jpg

1 Ve 2 resime bakın

1-Uydu seçiminizi yapın aynı menüde dayzek siviç seçin kaydet

2-kanal arama menüsüne gelin üstte otomatik yazar ses tuşu ile manuele gelin
network arama açık yapın taramayı başlatın.



not: 1 sayfa 1 mesajda Karbonun anlatımı var 2 mesajda Anıl kardeşimin videosu var inceleyin