PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Viasat kanalları



Guneyli93
10.07.2017, 16:22
Astra 4a daki Viasat kanalları cccam yada key ile izlenebiliyor mu?

haydar1966
10.07.2017, 19:31
Astra 4a daki Viasat kanalları cccam yada key ile izlenebiliyor mu?

Bahsetmiş olduğunuz kanalların NORDİC beam alanına tabi olup Türkiye'den ne yazikki izlenemektedir.!

ozgurizmir
11.07.2017, 00:29
Viasat Ukraine (4.8°E) CCW Kèys
ASTRA 4A (4.8°E)
12092 V 30000 2/3 (MPEG-4/HD)

For CCCam & Newcamd (constant.dw):
D 0940:000000:0BD6:0BD6:0BDF::8E 9F C3 F0 E8 FE 66 4C 00 00 00 00 00 00 00 00 ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
D 0940:000000:1004:1004:100D::91 05 28 BE 60 FE 83 E1 00 00 00 00 00 00 00 00 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
D 0940:000000:1068:1068:1071::00 00 00 00 00 00 00 00 08 F8 15 15 EF 47 4D 83 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
D 0940:000000:107C:107C:1085::29 1D 94 DA F3 72 8A EF 00 00 00 00 00 00 00 00 ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
D 0940:000000:1072:1072:107B::00 00 00 00 00 00 00 00 80 72 A5 97 74 32 09 AF ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
D 0940:000000:1086:1086:108F::84 08 BE 4A D5 04 18 F1 00 00 00 00 00 00 00 00 ;Viasat Sport HD (4.8°E)

For Mgcamd (softcam.kèy):
F 0BD60BDF 00 8E9FC3F0E8FE664C ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
F 0BD60BDF 01 0000000000000000 ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
F 1004100D 00 910528BE60FE83E1 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
F 1004100D 01 0000000000000000 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
F 10681071 00 0000000000000000 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
F 10681071 01 08F81515EF474D83 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
F 107C1085 00 291D94DAF3728AEF ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
F 107C1085 01 0000000000000000 ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
F 1072107B 00 0000000000000000 ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
F 1072107B 01 8072A597743209AF ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
F 1086108F 00 8408BE4AD50418F1 ;Viasat Sport HD (4.8°E)
F 1086108F 01 0000000000000000 ;Viasat Sport HD (4.8°E)
https://i.hizliresim.com/lWbPMJ.jpg (https://hizliresim.com/lWbPMJ)

haydar1966
11.07.2017, 01:42
Viasat Ukraine (4.8°E) CCW Kèys
ASTRA 4A (4.8°E)
12092 V 30000 2/3 (MPEG-4/HD)

For CCCam & Newcamd (constant.dw):
D 0940:000000:0BD6:0BD6:0BDF::8E 9F C3 F0 E8 FE 66 4C 00 00 00 00 00 00 00 00 ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
D 0940:000000:1004:1004:100D::91 05 28 BE 60 FE 83 E1 00 00 00 00 00 00 00 00 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
D 0940:000000:1068:1068:1071::00 00 00 00 00 00 00 00 08 F8 15 15 EF 47 4D 83 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
D 0940:000000:107C:107C:1085::29 1D 94 DA F3 72 8A EF 00 00 00 00 00 00 00 00 ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
D 0940:000000:1072:1072:107B::00 00 00 00 00 00 00 00 80 72 A5 97 74 32 09 AF ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
D 0940:000000:1086:1086:108F::84 08 BE 4A D5 04 18 F1 00 00 00 00 00 00 00 00 ;Viasat Sport HD (4.8°E)

For Mgcamd (softcam.kèy):
F 0BD60BDF 00 8E9FC3F0E8FE664C ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
F 0BD60BDF 01 0000000000000000 ;Viasat Nature/History HD (4.8°E)
F 1004100D 00 910528BE60FE83E1 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
F 1004100D 01 0000000000000000 ;TV 1000 Premium (4.8°E)
F 10681071 00 0000000000000000 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
F 10681071 01 08F81515EF474D83 ;TV 1000 Premium HD (4.8°E)
F 107C1085 00 291D94DAF3728AEF ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
F 107C1085 01 0000000000000000 ;TV 1000 Comedy HD (4.8°E)
F 1072107B 00 0000000000000000 ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
F 1072107B 01 8072A597743209AF ;TV 1000 Megahit HD (4.8°E)
F 1086108F 00 8408BE4AD50418F1 ;Viasat Sport HD (4.8°E)
F 1086108F 01 0000000000000000 ;Viasat Sport HD (4.8°E)

İlgili kanallar aynen sorunsuz olarak açılmaktadır anlaşılan kısa bir zaman REKLAM amaçlı olarak açmışlar...

Guneyli93
11.07.2017, 01:45
Viasat Ukraine ' ı kastetmiştimde bendeki cihazda constantdw desteği yok galiba teşekkürler. (Nextstar ye-18000 hd plus)

haydar1966
11.07.2017, 01:50
Viasat Ukraine ' ı kastetmiştimde bendeki cihazda constantdw desteği yok galiba teşekkürler. (Nextstar ye-18000 hd plus)

Evet şimdi oldu malum VİASAT denilince ilk akla gelen NORDİC beamda bulunan kanallar,eğer bu şekilde yazsa idiniz yanlış bilgi vermemiş olurdum.Neyse yazmış olduğunuz model elimde yok dolayısı ile ne yazikki, bir şey diyemiyeceğim.Ama elinde bu cihazdan olan arkadaşlarımız varsa size yardımcı olmaya çalışırlar...

dr.sat724
11.07.2017, 02:30
Viasat Ukraine ' ı kastetmiştimde bendeki cihazda constantdw desteği yok galiba teşekkürler. (Nextstar ye-18000 hd plus)

Menu
Tv system kırmızı tuş

bigex11
11.07.2017, 10:47
nex2000 mini mancinni de nasıl olacak acaba

ozgurizmir
11.07.2017, 13:45
Arkadaşlar Machina 3D de internet güncelleme softcam veya key güncelleme yaparsanız elle girdiğiniz keyler sıfırlanıyor. Elle Direkt ControlWord dan tekrar girmeniz gerekir.

bigex11
11.07.2017, 14:08
Softcam yaptım acmadı

ozgurizmir
11.07.2017, 14:23
Kanallar şimdilik açık arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/MvaGM9.jpg (https://hizliresim.com/MvaGM9)
https://i.hizliresim.com/Q7p3dg.jpg (https://hizliresim.com/Q7p3dg)
https://i.hizliresim.com/lWb51g.jpg (https://hizliresim.com/lWb51g)

dj-esref
12.07.2017, 13:25
Merhaba arkadaslar bende
NextStar YE-5000 HD CX+PLUS var bu keyleri giremiyorum benim uyduda Constant cw key yok bu var CryptoWorks var buna ekliyorum ama kanallar gene acilmiyor ne yapmam lazim bilgilendirirseniz cok sevinirim

turan tanrıdağı
12.07.2017, 15:24
ccam ile açık

ozgurizmir
22.07.2017, 02:24
İlgili kanallar ky değiştirmiş, şu an izlenemiyor.

bigex11
22.07.2017, 15:18
Aynen kapanmış

mcilo
22.07.2017, 16:41
Aynen, iyiydi ya izliyodum ne guzel filmleri..