PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Etmek.



Sayfa : [1] 2

Karbon
17.12.2013, 14:21
Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Etmek.

Menü 7777

Çıkan menüde SWCam (IKS) Seçilecek View ile Okeylenecek daha sonra çıkan pencerede zaten versiyon numarası kanal sayısı, geçerli olduğu tarih vb.. listeler görülüyor görülmez ise yeşil tuşa basarak bilgileri upload ediniz..



Not : Bu özelliği kullanabilmeniz için cihazınızda internet bağlantınız olmalıdır ve HotBird yada Astra uydusuna bakan çanağınız olmalıdır,FreeShare ile açılan kanallar değişkenlik gösterebilmektedir. Kullandığınız modelde FreeShare Aktif edildikten sonra 1 yıl süre ile geçerlidir. FreeShare (ücretsiz Server) ile Türksat uydusu ve Eutelsat uydusunda bulunan hiç bir yerli platforma ait kanal açılmamaktadır,

A.kadir
17.12.2013, 14:55
Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Etmek.

Menü 77777

usta 77777 mi yakso 7777 mi dört tane 7 girince menü çıkıyor Protocol----inactive---ok
okeyliyorum ama gene çalışıyor altta edit wiew var kullanılamıyor yardım

A.kadir
17.12.2013, 15:19
usta yardım yokmu net bağlantı kablosunumu çıkartıyoruz yoksa :)

cafi
03.03.2015, 21:17
http://s18.postimg.org/t9iovdwk9/001.jpg (http://postimage.org/)


http://s17.postimg.org/le48vva33/004.jpg (http://postimage.org/)


http://s17.postimg.org/t4fmer1sf/006.jpg (http://postimage.org/)


http://s16.postimg.org/5p4ry1nr9/007.jpg (http://postimage.org/)


http://s16.postimg.org/9balaou4l/008.jpg (http://postimage.org/)


http://s2.postimg.org/4wvtvvpll/009.jpg (http://postimage.org/)


http://s15.postimg.org/shoc8hgl7/010.jpg (http://postimage.org/)


http://s28.postimg.org/g62kq7god/011.jpg (http://postimage.org/)

kaptan_pilot16
23.03.2015, 04:18
sayın yetkililer next minix hd amigo aldım freshare açıyorum hiç bir şifreli kanalı açmıyor. yukarıdaki yazdıklarınızı aynen uyguluyorum menü 7777 iks wiev yeşil tuşla updade değişen bir şey olmuyor.ayrıca ekranda sürekli Unauthorized Software (izinsiz yazılım) yazısı çıkıyor.cihaza en son 19 12 2014 tarihli yazılım yüklü. lütfen yardım!

k60
24.03.2015, 12:23
Emeğinize sağlik

jaleleddine
16.04.2015, 20:47
Sonra güncellemeden sonra çalışmıyor (menü 7777) Freeware (ücretsiz sunucu) ile Etkin
Ne FreeShare sürümü (ücretsiz sunucu) çalışırken lütfen.
teşekkür ederim

denizci56
16.04.2015, 21:10
Sonra güncellemeden sonra çalışmıyor (menü 7777) Freeware (ücretsiz sunucu) ile Etkin
Ne FreeShare sürümü (ücretsiz sunucu) çalışırken lütfen.
teşekkür ederim

Son yazdığınız mesajınıza yanıt verdim.

jaleleddine
16.04.2015, 21:24
Bu modern bir sorundur.
Bugün yeni bir makine aldım

jaleleddine
16.04.2015, 21:57
Bu modern bir sorundur.
Bugün yeni bir makine aldım

makilli
13.05.2015, 10:57
2015 şubat ayında minix amigo aldım. Aldığımdan beri internete de girebiliyorum, freeshare de çalışıyor. Ama 2 gün önce youtubea girdiğimde "support device" isimli bi video çıkıyor başka hiçbişey yapamıyosun. Ayrıca freeshare de çalışmıyor. menü 77777 yapıyorum iks açık, view yaptığımda hiçbi kanal görünmüyor. İnternet bağlantısı çalışıyor çünkü dailymotionda video izleyebiliyorum. Bu arada cihazı en sürüme güncelledim, bu sorun güncellemeden önce çıktı. Sizce sorun ne olabilir.

makilli
13.05.2015, 10:58
2015 şubat ayında minix amigo aldım. Aldığımdan beri internete de girebiliyorum, freeshare de çalışıyor. Ama 2 gün önce youtubea girdiğimde "support device" isimli bi video çıkıyor başka hiçbişey yapamıyosun. Ayrıca freeshare de çalışmıyor. menü 77777 yapıyorum iks açık, view yaptığımda hiçbi kanal görünmüyor. İnternet bağlantısı çalışıyor çünkü dailymotionda video izleyebiliyorum. Bu arada cihazı en sürüme güncelledim, bu sorun güncellemeden önce çıktı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

collo1
13.05.2015, 11:22
2015 şubat ayında minix amigo aldım. Aldığımdan beri internete de girebiliyorum, freeshare de çalışıyor. Ama 2 gün önce youtubea girdiğimde "support device" isimli bi video çıkıyor başka hiçbişey yapamıyosun. Ayrıca freeshare de çalışmıyor. menü 77777 yapıyorum iks açık, view yaptığımda hiçbi kanal görünmüyor. İnternet bağlantısı çalışıyor çünkü dailymotionda video izleyebiliyorum. Bu arada cihazı en sürüme güncelledim, bu sorun güncellemeden önce çıktı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Youtube de alt yapisi degisti icin butuin cihazlar da YouTube sorunu var yeni yazillim duzeltilecek.
Yazilim lar hazirlik asamasin da kisa gun icin de verilecek.

makilli
13.05.2015, 12:31
Freeshare de herkesdemi çalışmıyo sadece ben de mi çalışmıyo acaba.

isakaragoz
18.05.2015, 21:12
kardeş en güncel haliyle burdan indirebilirsin
http://s5.dosya.tc/server2/hoz6zj/Next_MinixHD_Amigo_04052015.rar.html

cafi
18.05.2015, 21:29
kardeş en güncel haliyle burdan indirebilirsin
http://s5.dosya.tc/server2/hoz6zj/Next_MinixHD_Amigo_04052015.rar.html
yükleyenlerin yormlarıda bu yazılım sorunlu tavsiye etmem en stabil çalışan yazılım 19.12.2014 yazılımı

beykozlu
25.05.2015, 21:02
arkadaşlar freeshare astra hortbird haricinde hangi uydudaki kanallar var bilgi verebilrseniz memnun olurum

cafi
25.05.2015, 22:37
free sevrer ile sadece astra ve hotbirid kanallarını izleyebilirsiniz

beykozlu
25.05.2015, 23:28
tesekkurler

hora
09.09.2015, 19:16
arkadaşlar next amigoya yazılım attım server gitti. tüm araştırmalara rağmen net cevap bulamadım lütfen yardım

mustafa-38
18.10.2015, 05:02
Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Etmek.

Menü 7777

Çıkan menüde SWCam (IKS) Seçilecek View ile Okeylenecek daha sonra çıkan pencerede zaten versiyon numarası kanal sayısı, geçerli olduğu tarih vb.. listeler görülüyor görülmez ise yeşil tuşa basarak bilgileri upload ediniz..



Not : Bu özelliği kullanabilmeniz için cihazınızda internet bağlantınız olmalıdır ve HotBird yada Astra uydusuna bakan çanağınız olmalıdır,FreeShare ile açılan kanallar değişkenlik gösterebilmektedir. Kullandığınız modelde FreeShare Aktif edildikten sonra 1 yıl süre ile geçerlidir. FreeShare (ücretsiz Server) ile Türksat uydusu ve Eutelsat uydusunda bulunan hiç bir yerli platforma ait kanal açılmamaktadır,
selam karbon usdam ben nex amigoda yeniyim Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Ettim ama cok takiliyor kanallar ne yapmam gerekir özellikle astradaki kanallar tskler...

MUSTAFA AR
18.10.2015, 23:25
Next minix hd Amigo server nasıl aktiv edilir

A.kadir
18.10.2015, 23:37
Next minix hd Amigo server nasıl aktiv edilir

sırasıyla MENÜ+7777 Tuşla çıkan ekranda OK bas listeden IKS seç Çık kaydetsin biraz bekle açılan kanalların yanında sarı anahtar işareti belirir onlar serverdeki kanallar

Karbon
19.10.2015, 00:10
selam karbon usdam ben nex amigoda yeniyim Next Minix HD Amigo Free Share Aktif Ettim ama cok takiliyor kanallar ne yapmam gerekir özellikle astradaki kanallar tskler...

FreeShare ile açılan kanalllar o anki yoğunluğa göre, aktif kart sayısına göre bölgesel internet trafiğine göre açılan kanallarda değişiklik gösterebiliyor,donabiliyor yada kopabiliyor sonuçta ücretsiz bir uygulama,ücretli server gibi değil, cihazlar üzerinde verilen freeshare aynı anda yüzbinlerce kullanıcı tarafından kullanılıyor ve ilgili modellerin chipset firmaları tarfından sağlanıyor, Next firması server hizmetini sağlamadığı için müdahale etme gibi bir durumu da yok maalesef..

James
19.10.2015, 03:46
o iks menusunde cikan ACTIVE CODE 'a ne yazmak gerekiyor??

A.kadir
19.10.2015, 12:07
o iks menusunde cikan ACTIVE CODE 'a ne yazmak gerekiyor??

hiç bir şey yazmana gerek yok

djmcramco
27.10.2015, 00:12
free server çalışmıyor yardım edin lütfen.benimde cihaz next amigo en son yazılımı güncelledim.çift uydu var tursat hotbird fakat IKS upload ettiğimde aktifleştirmek için Activation Code giriniz diyor bu şifre nedir aydınlatırsanız sevinirim

A.kadir
27.10.2015, 00:24
free server çalışmıyor yardım edin lütfen.benimde cihaz next amigo en son yazılımı güncelledim.çift uydu var tursat hotbird fakat IKS upload ettiğimde aktifleştirmek için Activation Code giriniz diyor bu şifre nedir aydınlatırsanız sevinirim

ilk çıktığı zaman aldım aralık 2013 şimdiye kadar aktivasyon kod istemedi son yazılımı tekrar yükle (kanal yedeğini al bi daha uğraşma) belki düzelir

Not: süren bitmiş olup kod istiyorda olabilir ama şimdiye kadar kapanan olmadı

aptikom
27.10.2015, 00:31
Slm arkadaslar next minix amigo aldim ve iptv kanallarinda ses yok internetten guncelemeye basinca sonrasina ses geliyo ve kapatip actigimda yine ses yok, herzaman ses cikmasi icin internetten goncelemeye basmak gerkiyo guncelleme yapar veya yapmaz fark etmiyo ama ses geliyo. bir diger sorun kendim ekledigim iptv kanallarinda 10 saniyede bir goruntuyu ve sesi geri aliyo tekrarliyo. tum yazilimlari denedim hic bir duzelme olmadi kullandigim internet hizi 45 mb ve uzeri. kisacasi surun benim cihazdami yoksa baska arkadaslardada ayni sorunlar varmi. next in baska bir cihazinda ayni kanallar sorunsuz tikir tikir calisiyo. bu konuda yardimci olacak arkadaslar varsa sevinirim. saygilar.

djmcramco
27.10.2015, 00:33
fakat cihazı daha dün aldım.youtube gibi uygulamalar hata verdiği için sadece usb den son sürüme güncelledim.bütün uygulamalar sorunsuz çalıştı fakat bir tek IKS girdiğimde upload edilmiş halde yeralıyor ardından sarı tuşa basıp aktif et dediğimde aktivasyon kodu soruyor

djmcramco
27.10.2015, 00:37
güncellemeyi usb den yapmalısın.bendede bu sorun vardı internetten güncelleme

A.kadir
27.10.2015, 00:41
fakat cihazı daha dün aldım.youtube gibi uygulamalar hata verdiği için sadece usb den son sürüme güncelledim.bütün uygulamalar sorunsuz çalıştı fakat bir tek IKS girdiğimde upload edilmiş halde yeralıyor ardından sarı tuşa basıp aktif et dediğimde aktivasyon kodu soruyor

aktif et demene gerek yokki kanalların orada listeleniyor yeşil tuş günceller listeyi çıkış yap kanallarını izle aktivasyona basarsan kod ister tabi orayla şimdilik işimiz yok arkadaşım okey

aptikom
27.10.2015, 00:53
usb dende goncelleme yaptim tum yazilimlari denedim hic birsey duzelmedi ses olmadiginda sadece iptv de degil youtubedede ses yok.

aptikom
27.10.2015, 00:54
güncellemeyi usb den yapmalısın.bendede bu sorun vardı internetten güncelleme

usb dende goncelleme yaptim tum yazilimlari denedim hic birsey duzelmedi ses olmadiginda sadece iptv de degil youtubedede ses yok.

djmcramco
27.10.2015, 01:06
benim internet hızım 16 mbt sınırsız youtube normal herşey IPTV kodları girince çok güzel çalışıyor.oyunları indiremiyordum onuda bilgisayardan indirip flash belleğe yükledim açılıyor.bir tek sorun uygulamalardan film izleye girince tüm filmler görünüyor fakat izlemek için ok dediğimde yada herhangi bir tuşla işlem yapmıyor sadece film bilgilerini gösteriyor.bu sorun yazılım kaynaklı değil.abonelikle alakalı olabileceğini düşünüyorum.bide IPTV için cihazın verdiği ıp adresiyle bilgisayardan tarayıcı adres satırına ıp adresini yazınca şifre soracaktır fabrika şifresini girince ordan IPTV linkleri ekleyin eğer düzelmezse cihazda problem olabilir yada internet hızınız düşük olduğu için sıkıntı yaratabilir.Ben Kablolu Ethernet ile sıkıntısız verim alabiliyorum

aptikom
27.10.2015, 01:16
benim internet hızım 16 mbt sınırsız youtube normal herşey IPTV kodları girince çok güzel çalışıyor.oyunları indiremiyordum onuda bilgisayardan indirip flash belleğe yükledim açılıyor.bir tek sorun uygulamalardan film izleye girince tüm filmler görünüyor fakat izlemek için ok dediğimde yada herhangi bir tuşla işlem yapmıyor sadece film bilgilerini gösteriyor.bu sorun yazılım kaynaklı değil.abonelikle alakalı olabileceğini düşünüyorum.bide IPTV için cihazın verdiği ıp adresiyle bilgisayardan tarayıcı adres satırına ıp adresini yazınca şifre soracaktır fabrika şifresini girince ordan IPTV linkleri ekleyin eğer düzelmezse cihazda problem olabilir yada internet hızınız düşük olduğu için sıkıntı yaratabilir.Ben Kablolu Ethernet ile sıkıntısız verim alabiliyorum

tesekkurler kardes, inernet hizi dusuk degil 45 mbt, internette cihaza kabloyla bagli.

f12
27.10.2015, 01:33
Amigo nat geo,animaux vb şifreli kanalları çözüyor mu?

A.kadir
27.10.2015, 01:40
Amigo nat geo,animaux vb şifreli kanalları çözüyor mu?

hotbirttekileri izlersin

Karbon
27.10.2015, 09:57
benim internet hızım 16 mbt sınırsız youtube normal herşey IPTV kodları girince çok güzel çalışıyor.oyunları indiremiyordum onuda bilgisayardan indirip flash belleğe yükledim açılıyor.bir tek sorun uygulamalardan film izleye girince tüm filmler görünüyor fakat izlemek için ok dediğimde yada herhangi bir tuşla işlem yapmıyor sadece film bilgilerini gösteriyor.bu sorun yazılım kaynaklı değil.abonelikle alakalı olabileceğini düşünüyorum.bide IPTV için cihazın verdiği ıp adresiyle bilgisayardan tarayıcı adres satırına ıp adresini yazınca şifre soracaktır fabrika şifresini girince ordan IPTV linkleri ekleyin eğer düzelmezse cihazda problem olabilir yada internet hızınız düşük olduğu için sıkıntı yaratabilir.Ben Kablolu Ethernet ile sıkıntısız verim alabiliyorum


Film izle bölümünü kullanabilmeniz için cihazınıza son yazılımı yüklemeniz gerekmektedir.
http://www.next.web.tr/konular/7504-Next-Minix-HD-Amigo-23102015-Tarihli-Yazilimi.html

debug
08.11.2015, 14:44
Arkadaşlar genelde şifreli kanalları açıyor ama daha önce şifresini açan Türkçe dil desteği olan kanalların şimdi şifresini açmıyor sizde durum nedir.

bbc HD türkce altyazı....10834 V 27500
nickledeon HD türkçe dil seçeneği...11470 V 27500
AB MOTEURS(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
ANIMAUX(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
CHASSE & PECHE(belgesel)türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
ESCALES(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
BABY Tv türkçe dil seçeneği...10815 H 27500 12692 H 27500
EUROSPORT HD türkçe dil seçeneği...11278 V 27500
EUROSPORT 2 türkçe dil seçeneği...11240 H 27500
trek(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500

DOST_6080
08.11.2015, 14:48
Arkadaşlar genelde şifreli kanalları açıyor ama daha önce şifresini açan Türkçe dil desteği olan kanalların şimdi şifresini açmıyor sizde durum nedir.

bbc HD türkce altyazı....10834 V 27500
nickledeon HD türkçe dil seçeneği...11470 V 27500
AB MOTEURS(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
ANIMAUX(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
CHASSE & PECHE(belgesel)türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
ESCALES(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
BABY Tv türkçe dil seçeneği...10815 H 27500 12692 H 27500
EUROSPORT HD türkçe dil seçeneği...11278 V 27500
EUROSPORT 2 türkçe dil seçeneği...11240 H 27500
trek(belgesel) türkçe dil seçeneği...12692 H 27500
Sadece dediğiniz kanalları kanal listenizden silip tekrar arattırdınızmı ? (BBC bendede türkçe degil ,digerleri tamam)

cafi
08.11.2015, 15:42
hotbirid BBC hd 10834 ver 27500
polanyaca/ingilizce seçenekleri var

fatih furkan
29.11.2015, 03:38
free share gitti sebebi nedir ??????

cafi
29.11.2015, 13:17
free share giti deken süresimi biti başka bir sorunmu var

cafi
29.11.2015, 13:21
test etim bende aktif internet bağlantınızı kontrol edin

eray
29.11.2015, 15:24
bende süresi bitti kapandı forumdaki bilgilerin hepsini uyguladım tekrar aktif edemedim .varmı çözümü.

cafi
30.11.2015, 02:39
ilginç olan bende free server 3 yıl birçok arkadaşımızda 1 yıl

Nicosian
08.12.2015, 20:03
Bende out of date yazdı. Son 22/10/2015 sürüm üzerinde. Yardımcı olmak isteyen varmı bu konuda?

eray
08.12.2015, 20:09
next amigo ıp numarası kendiliğinden değişiyor. bu normalmidir.

uagokhan
16.12.2015, 16:10
merhaba iyi günler. free share süresi bittikten sonra aktif olarak kullanmaya devam edebilir miyiz?

oxidd
22.02.2016, 01:38
merhahabalar free share su an acıkmı benım cıhazım connection yazıyor ve baglanmıyor ınternetım var eskıden sorun yoktu 1 haftalık bır sorun sızdede varmı yoksa free share kapandımı ?

Meteari
22.02.2016, 01:43
Şu an aktif

oxidd
22.02.2016, 02:10
h ttp://i.hizliresim.com/nMP58g.jpg
link atamıyorum yenı konu acıtıgım ıcın http olarak duzeltıp acarsanız sevınırım

su an boyle hata aliyorum bunun çözümü varmı yardım edebilirmisiniz

Meteari
22.02.2016, 02:17
İnternet baglantısında sorun olabilir baglantıları kontrol edin eger sorun devam ediyorsa modemi kapatın 1dk bekleyip tekrar modemi açın bu işe yarayabilir

oxidd
22.02.2016, 02:26
arkadaslar sonunu cozdum cıhaz dns sorunu verıyor dns sunucuzu google dns yaparsanız 8.8.8.8 sorun cozuluyor

ncz
23.02.2016, 03:12
IKS de 808 kanal görünüyor ama hiçbiri açılmıyor :( sizde durum ne?

mertbal
23.02.2016, 06:21
Bende de aynısı

redje
23.02.2016, 10:14
son zamanlarda bende zaman zaman oluyordu cihazı kapatıp açma gibi deneme yaptığımda düzeliyordu dün ise ne yaptıysam dns ayarıylada oynasam düzelmedi

ncz
23.02.2016, 11:28
Bitti mi yani :( herşey buraya kadar mıydı :(

cebice63
23.02.2016, 14:44
Bende de ayni olay astra da ki kanallarin anahtarli kanallarin üstüne geldigimde kanalin üstüne bastigimda anahtar yok oluyor wifi ile baglanti oldunu gösteriyor
yardimci olursani simdiden tskler

tufan85
23.02.2016, 14:50
Bu konuda bilgisi olan varsa (admin den) yardım istiyoruz, şuan 804 kanal free share gözüküyor ama açılmıyor lütfen acil yardım!!!

tufan85
23.02.2016, 14:57
sorun bu şekilde resimlerini attım açılmıyor şuan kanallar anahtar gözüktüğü halde. Ve de anahtar kayboluyor kanal üzerine geldiğinde!

tufan85
23.02.2016, 14:59
resim linki atmam için 15 mesaj şartı varmış bu ne ya böyle

eray
23.02.2016, 15:02
hotbird de sorun yok çalışıyor

redje
23.02.2016, 18:16
cihazla alakalı desek birçok arkadaşta aynı durum mevcut
konuyu tam anlamıyla çözen yok görünüyor yada teknik sorun

matador3225
23.02.2016, 19:01
2 gündür benimkide olmuyor ne yaptıysam olmuyor kanalın üzerine geldin mi anahtar gidiyor bir çözüm

mertbal
23.02.2016, 20:35
Ben de ne yaptımsa olmadı. Dns ayarlarını değiştirdim olmadı. Cep tel internetiyle giriş yaptım olmadı. Sanıyorum teknik bir sorun var.

ncz
23.02.2016, 23:25
Card sharing olayı çöktü mü yani :( amigo aldık tadını çıkaramadık :(

ncz
23.02.2016, 23:27
Adminler bi cevap verse artık 😁

wgenzo11
23.02.2016, 23:40
bende sorun yok arkadaşlar
cihazı alalı 3 ay oldu.memnunum.sorun yaşamadım
2 yabancı uydu var hotbird+astra 19.2
izlenen pay tv kanal sayısı an itibariyle 1127
önerebileceğim bişiy yok malesef

ncz
23.02.2016, 23:48
E cihazı ben daha dün aldım yazıcıoğlunda next yetkili satıcısından, bende niye 808 (hotbird) kanal ve anahtar görünen hiçbi kanal açılmıyor???
(IKS SEÇİLİ UPDATE DİYORUM 808 kanal ve açılmıyor)
NE YAPAYIM AÇILMAYACAKSA CİHAZI İADE Mİ EDEYİM?

cafi
24.02.2016, 00:23
E cihazı ben daha dün aldım yazıcıoğlunda next yetkili satıcısından, bende niye 808 (hotbird) kanal ve anahtar görünen hiçbi kanal açılmıyor???
(IKS SEÇİLİ UPDATE DİYORUM 808 kanal ve açılmıyor)
NE YAPAYIM AÇILMAYACAKSA CİHAZI İADE Mİ EDEYİM?

free serverde sorun var iade etmeyin düzelir

wgenzo11
24.02.2016, 00:39
bencede iade etmeyin. bende hiç bahsedilen sorun olmadı kendimi şanslı hissetmeliyim sanırım:)

denizci56
24.02.2016, 00:57
Arkadaşlar gerekli yanıtı vermiş,biraz bekleyin server yakında açılır.

ncz
24.02.2016, 01:12
bencede iade etmeyin. bende hiç bahsedilen sorun olmadı kendimi şanslı hissetmeliyim sanırım:)

Sizde free server kullanıyor ve aynı yolla izliyorsanız ve sizin cihazınızda açıyorken benim amigo da açılmıyorsa bu normal mi? Bence değil ��

eray
24.02.2016, 01:40
bencede iade etmeyin. bende hiç bahsedilen sorun olmadı kendimi şanslı hissetmeliyim sanırım:)

kısmi azınlıkta olan benim gibi hotbird ten şampiyonlar ligini seyreden arkadaşlar sevindiklerini sanmıyorum tüm amigo ailesinin yanındayız düzelmesi umuduyla iyi geceler

wgenzo11
24.02.2016, 02:44
kısmi azınlıkta olan benim gibi hotbird ten şampiyonlar ligini seyreden arkadaşlar sevindiklerini sanmıyorum tüm amigo ailesinin yanındayız düzelmesi umuduyla iyi geceler



evet. umarım tüm amigo sahipleri bu sorunu aşarlar

ncz
24.02.2016, 02:50
sizde hangi cihaz var ve bu sorunu yaşamıyorsunuz?

wgenzo11
24.02.2016, 03:17
next minix amigo hd var . büyük receiverlar dan bıktığım için yakın bi dostumun tavsiyesiyle bunu aldım 3 ay geçti hiç free server sorunum olmadı

ncz
24.02.2016, 21:36
İşte anlamadığım herkeste açılmamaya başlamışken sizde nasıl açık olduğuydu..
Şükür an itibariyle açıldı

ncz
25.02.2016, 02:57
Emeği geçenlere teşekkürler..

oxidd
27.02.2016, 14:55
merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarda hala baglantı sorunu varsa cıhaz her seferınde dns sunucusu modem ıp aldıgı ıcın friwaldan takılıyor cıhazın ıcıne gırınce wifi ayarına gelin ip ayarı var cıhaza orda hem dns hemde ip sabıt ıp verın ve kumandadan mavı tusa basın sorun duzelıyor cıhazı her kapatıp actımızda bunu tekrarlatıyor bılgınız olsun arkadaslar

hakanak1
28.02.2016, 15:46
Malum freeshare ile çok fazla kanal ixleyebiliyoruz. Bunlardan bazılarını favorilerr eklemek istiyorum fakat olmuyot. Ben mi beceremiyotum acsba yoksa kumanda ozellikleri hotbirdde geçerli olmuyor mu?. Teşekkürler

ncz
03.03.2016, 03:23
Malum freeshare ile çok fazla kanal ixleyebiliyoruz. Bunlardan bazılarını favorilerr eklemek istiyorum fakat olmuyot. Ben mi beceremiyotum acsba yoksa kumanda ozellikleri hotbirdde geçerli olmuyor mu?. Teşekkürler

Menü - kanal düzenleme- favori tuşu ve grubu seç cinema, spor vs- sonra kanalın üstünde ok tuşu
Ok e bastığın kanal ekranın sağına çıkan favori grubuna geçer

VolkAntalya
08.06.2016, 05:33
PINK O TV ses var görüntü yok,
EXOTICA TV ses var görüntü yok,
FL TV ses ve görüntü yok,
BLUE HUSTLER ses ve görüntü yok,
SCT HQ ses var görüntü yok,
Arkadaşlar eskiden şifreli olan bu kanalların yukarıda yazdığım gibi, kimin sadece sesi geliyor görüntü yok,
Kiminle ise ne görüntü ne de ses var..
Bir bilgisi olan beni bu konuda aydınlatabilir mi?

msonmez16
08.06.2016, 23:31
VolkanAntalya görüntü sorunu sadece bu kanallardamı yoksa diğer kanallardada aynımı ses var görüntü yoksa anten kaplu dış iletkende kontaktör temesı olmayabilir kontaktör girişlerini kontrölediver sadece yazdığın kanallarda sorun varsa internet veya sinyal düşük olabilir.

haydar1966
09.06.2016, 02:22
PINK O TV ses var görüntü yok,
EXOTICA TV ses var görüntü yok,
FL TV ses ve görüntü yok,
BLUE HUSTLER ses ve görüntü yok,
SCT HQ ses var görüntü yok,
Arkadaşlar eskiden şifreli olan bu kanalların yukarıda yazdığım gibi, kimin sadece sesi geliyor görüntü yok,
Kiminle ise ne görüntü ne de ses var..
Bir bilgisi olan beni bu konuda aydınlatabilir mi?

Arkadaşım söz konusu kanalları silip yeniden yükleyip gösteriyormu diye denedinizmi acaba.?

VolkAntalya
10.06.2016, 18:27
Msonmez16 sadece bu kanallarla ilgili sorun yaşıyorum.. Nedenini çözemedim, sinyal problemim yok Çünkü modem receiverin yanında... :// temas sorunumda yok kontrol ettim şimdi . Peki sizlerde bu kanallar çıkıyor mu?

VolkAntalya
10.06.2016, 18:28
Arkadaşım söz konusu kanalları silip yeniden yükleyip gösteriyormu diye denedinizmi acaba.?

Msonmez16 sadece bu kanallarla ilgili sorun yaşıyorum.. Nedenini çözemedim, sinyal problemim yok Çünkü modem receiverin yanında... :// temas sorunumda yok kontrol ettim şimdi . Peki sizlerde bu kanallar çıkıyor mu?

VolkAntalya
10.06.2016, 18:28
VolkanAntalya görüntü sorunu sadece bu kanallardamı yoksa diğer kanallardada aynımı ses var görüntü yoksa anten kaplu dış iletkende kontaktör temesı olmayabilir kontaktör girişlerini kontrölediver sadece yazdığın kanallarda sorun varsa internet veya sinyal düşük olabilir.

Msonmez16 sadece bu kanallarla ilgili sorun yaşıyorum.. Nedenini çözemedim, sinyal problemim yok Çünkü modem receiverin yanında... :// temas sorunumda yok kontrol ettim şimdi . Peki sizlerde bu kanallar çıkıyor mu?

VolkAntalya
10.06.2016, 18:29
Arkadaşım söz konusu kanalları silip yeniden yükleyip gösteriyormu diye denedinizmi acaba.?

Denedim evet... :// sizlerde bu kanallar sorunsuz mu?

haydar1966
11.06.2016, 01:22
Denedim evet... :// sizlerde bu kanallar sorunsuz mu?

Bahsi geçen kanallar benim cihazda herhangi bir sorun olmadan çalışıyor... Peki bu sorun sizde neden var olabilir biraz fikir cimnastiği yapmak istiyorum...

1.Söz konusu kanalların çıktığı frekans aralığı 11727 evde kullanılan telsiz telefonlara çok yakın olduğu için böyle bir şeye neden olabilir.Eğer receiver yakınında yada odanın içinde telsiz telefon varsa fişini çekip duruma birde öyle bakın.! ( Tam olarak emin olmak zorundayız, adaptör fişini çekin ilgili kanallara bakın.)
2.Eğer hala sorun devam ediyorsa belkide cihazınızda yazılımsal yada donanımsal bir sıkıntı söz konusu olabilir.)

VolkAntalya
11.06.2016, 03:37
Bahsi geçen kanallar benim cihazda herhangi bir sorun olmadan çalışıyor... Peki bu sorun sizde neden var olabilir biraz fikir cimnastiği yapmak istiyorum...

1.Söz konusu kanalların çıktığı frekans aralığı 11727 evde kullanılan telsiz telefonlara çok yakın olduğu için böyle bir şeye neden olabilir.Eğer receiver yakınında yada odanın içinde telsiz telefon varsa fişini çekip duruma birde öyle bakın.! ( Tam olarak emin olmak zorundayız, adaptör fişini çekin ilgili kanallara bakın.)
2.Eğer hala sorun devam ediyorsa belkide cihazınızda yazılımsal yada donanımsal bir sıkıntı söz konusu olabilir.)

İlginiz ve verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim...
Cihazımda bir sorun daha oluştu ,
Şöyle ki; o kanalların düzelmesinden geçtim, şu anda üstüne bir de Horizental kanalların SİNYAL YOK İKAZIYLA çalışmaması bindi... Cihazdan ince tiz bir ses geldiğini de fark edince cihazı fişten çektim. 1 dakika kadar... Sonrasında cihaz normale döndü. Horizental kanallarım geri geldi fakat; diğer durumlar aynı, yani kanallar ( FL TV exotica gibi) hala sorunlu...
Tavsiyenize uyup cihazın donanımsal yada yazılımsak sorunu olabilir diye teknik servise bir götüreceğim...
Tekrar teşekkür ederim ilginize... ����

Dalu45
19.08.2016, 16:13
Merhaba,
Eurosport ve Eurosport2 açılıyormu? 3-4 hafta öncesine kadar vardı ama artık açılmıyor. Eurosport2' de alman ligi maçları vardı. Kötü oldu. Son durum nedir arkadaşlar. Teşekkürler

feyzo04
03.09.2016, 10:19
eline sağlik

didi
05.09.2016, 01:29
Yarın boşta duran 90lık çanağı bir yere ayarlayacağım ama hangisi karar veremedim.
Free share için hangi uydu mantıklı olur sizce?

ercancon
15.10.2016, 12:25
İyi günler ben de tango var bir türlü IKS yi bulamadım yardımcı olurmusunuz

DOST_6080
15.10.2016, 12:33
İyi günler ben de tango var bir türlü IKS yi bulamadım yardımcı olurmusunuz


Birinci mesajdaki @Karbonun anlatımları dogrultusunda linke tıklayın ve Cafi ustamızın görsel anlatımlarına bakınız.


http://www.next.web.tr/showthread.php/4460-Next-Minix-HD-Amigo-Free-Share-Aktif-Etmek.html?p=33781&viewfull=1#post33781 (http://www.next.web.tr/showthread.php/4460-Next-Minix-HD-Amigo-Free-Share-Aktif-Etmek.html?p=33781&viewfull=1#post33781)

A.kadir
15.10.2016, 12:50
İyi günler ben de tango var bir türlü IKS yi bulamadım yardımcı olurmusunuz

Burada anlatımı var resimli dostun verdiği link amigo için sen yanlış yere yazmışsın tango bölümüne yazmalısın birde iyice araştırmadan direk soru sormayın aradığınızı bulamazsanız o zaman yazın
tango freeshare aktif etmek (http://www.next.web.tr/showthread.php/4492-Next-Minix-HD-Tango-EMU-ve-FreeShare-Aktif-Etme.html)

katama
08.11.2016, 20:19
IKS yi kapanmıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı? İnactive yapıyorum fakat tekrar açıyor.