PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next amigo internet ile cihaza bağlantı kurma



cafi
05.02.2015, 03:46
next amigo internet ile cihaza bağlantı kurma
next amigoda iki çeşit bağlantı var
1.kablolu bağlantı
2.wifi ile bağlantı
kablolu bağlanıcaksanız eternet kablosu bir ucu modeme diher ucu cihazdaki eternet girişine takıcaksınız
kablolu bağlantı bu şekil oluyor
menü tercihler
kablolu internet ayarları ok
bağlantı şekli kablolu devam edilsinmi ok
sorun yok ise bağlandı ibaresi gelicek
wifi bağlantısıcihazınıza wifi aparatı takılı olucak
wifi ayarları ok
burada modem şifrenizi isteyecek şifreyi girin sorun yok ise bağlandı ibaresi gelicek
bağlantı kurulduktan sonra free server ile hotbirid ve astra 19 daki serverle izlenen kanalları izleyebilir multimedya bölümünde uygulamalar da haberler yutube daileymation film izle bölümünde firmanın yüklediği yüzlece filmi izleyebilir iptv kısmında firmanın yüklediği veya kendi oluşturduğunuz iptv linklerini izleyebilirsiniz
free server.menü 7777 tuşlarsanız free server bölümü açılır
cardshare İKS ok liyerek free serveri aktif edersiniz wiev ok
izlenilen kanal listesi adeti görebilirsiniz
menü 8888 kod düzenliyiciyi aktif eder

HardStyler
25.02.2015, 20:15
Teşekkürler bilgiler için.

cafi
25.02.2015, 20:26
son mesajda gereki açıklamalar var neticeyi yazarsunız
http://www.next.web.tr/konular/106-Forum-uyeleri-Tanisma-Bolumu.html

nsurocan
11.04.2015, 20:15
Daha önceleri ip tv ayarlarını internet ortamında yaptım. ama bugün nettiysem internetten arayaüze giriş yapamadım. sebebi ne olabilir. yardım edecek arkadaş varmı? şimdiden teşşekkür ederim.

cafi
11.04.2015, 22:02
internet bağlantınızdan emin olun internet ara yüzdeki ip adresini aynen pc nize girin örnek 192.168... sizinki nasıl ise aynısını girin

A.kadir
12.04.2015, 01:24
Daha önceleri ip tv ayarlarını internet ortamında yaptım. ama bugün nettiysem internetten arayaüze giriş yapamadım. sebebi ne olabilir. yardım edecek arkadaş varmı? şimdiden teşşekkür ederim.

internet arayüz ayarlarına girince Amigo o sayfada kalacak çıkmayacaksın pc den tarayıcıya amigonun verdiği ıp noyu gir bağlantı sağlarsın burda dikkat edeceğin şey pc de işlem yaptığın sürece Amigoda o sayfada kalman şart yok ben tv izlerim pc den de bağlanırım dersen mümkün değil bu dediklerim cihazın net bağlantısını ister kablolu ister wifi aygıtı ile sağlaman şartıyla geçerli

escobar
15.10.2015, 12:33
hayırlı gunler....tarayıcının neresıne gircem usta ıp adresini?

escobar
15.10.2015, 12:34
googl chrome var

A.kadir
15.10.2015, 13:54
edit silindi

escobar
15.10.2015, 14:26
Chrome var olmuyor.. Explorer olmuyor?

A.kadir
15.10.2015, 14:56
edit silindi

escobar
15.10.2015, 15:05
Bunu mu demek isteniz şunu mu demek istediniz..benim dediğimi anlamıyor..google��

A.kadir
15.10.2015, 15:51
edit silindi

escobar
15.10.2015, 16:27
Bende oraya yazıyorum işte http olacakmı başta?

arı_eltronik
17.10.2015, 23:09
slam adminim iptivi heraçtıgızaman ne kadar kota gidiyor adminim cccam server yokmu tşk

cafi
17.10.2015, 23:36
slam adminim iptivi heraçtıgızaman ne kadar kota gidiyor adminim cccam server yokmu tşk
ıptv nete film izlemek kadar kota yer internetiniz sınırsız değilse tavsiye etmem cccam çok cüzzi kota yer

Karbon
19.10.2015, 01:19
Bende oraya yazıyorum işte http olacakmı başta?


Önce cihazından aldığın IP numarasına bak daha sonra da tarayıcıya aşağıdaki şekilde örnek olarak sondaki rakamı 5 olarak verdim ben, o şekilde yaz,


http://192.168.1.5

arifalper52
24.10.2015, 18:21
Air os diye bir sayfa açılıyor ve username anda password istiyor. Buraya ne girilecek

Kaplan34
09.01.2016, 18:40
Bu amigo larda wifi kendi icindemi yoksa haricten wifi aparatimi almam gerekiyor

A.kadir
09.01.2016, 18:58
Bu amigo larda wifi kendi icindemi yoksa haricten wifi aparatimi almam gerekiyor

haricen alıcaksın sanal alemin kralı :D
Next YE 2.4 USB Wifi Ralink 5370 Usb Kablosuz Adaptör çipsetli olması gerek buraya bak (http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1063)

bunakkaptan
22.06.2016, 01:56
Eski model Next Amigo ( Sarı cihaz ) cihazıma hangi USB Wi-Fi adaptörünü takmam lazım ? marka ve model bilen var mı ?

cafi
28.06.2016, 23:29
Eski model Next Amigo ( Sarı cihaz ) cihazıma hangi USB Wi-Fi adaptörünü takmam lazım ? marka ve model bilen var mı ?

http://fs5.directupload.net/images/160628/aox3ld8a.png

ill
04.04.2017, 21:34
Arkadaşlar kolay gelsın benim next mınıx amıgo hd sarı kasa var wifi takıyorum kablosuz ağları tarıyor sonra şifreyi yazıyorum bağlan diyorum bağlanıyor diyor fakat 3-4 saniye sonra aynı ağ listesi çıkıyor ve bağlanmıyor başka wifi denedim aynı yapıyor yeni yazılım attım yine aynı bana yardımcı olabılırmısınız teşekürler

nextreyiz61
04.04.2017, 22:22
çok küçük bir ihtimal ama şifreni hatalı yazıyor olabilir misin?

cafi
04.04.2017, 22:37
yeterli modem sinyali alıyormusunuz

ill
04.04.2017, 23:07
Usta sinyal full interneti şifresiz yaptım yine aynı

hasan55
20.02.2018, 19:07
Sayın Kadir bey kusura bakma bir sorum olacak machine 2000 i kullandığımdan amigo plusa cihazin son yazılımını yükledim fakat fabrikanın İKS Serverini nasıl açılacağını unuttum menü 7777 yapıyorum yanıt yok. yardımcı olurmusunuz.

A.kadir
20.02.2018, 19:13
Sayın Kadir bey kusura bakma bir sorum olacak machine 2000 i kullandığımdan amigo plusa cihazin son yazılımını yükledim fakat fabrikanın İKS Serverini nasıl açılacağını unuttum menü 7777 yapıyorum yanıt yok. yardımcı olurmusunuz.

amigo plus yok bende sarı olandan var o dediğin sarı için geçerli plus için ise farklı işlem var buraya bak anlatım var http://www.next.web.tr/showthread.php/8976-Next-Minix-HD-Amigo-Plus-Aktivasyon-%C4%B0%C5%9Flemleri-(-IPTV-VOD-Server-vb-).html

hasan55
20.02.2018, 19:30
Bu cihazda kimde varsa yardımlarını bekliyorum Cihazım AMİGO PLUS cihazın son yazılımını attım herhangi bir kanalın üzerine gelip 8899 şifresini girdim.ekranda cc görüktü daha sonra aktevizyon bölümüne girerek yeşil tuş Connectyi okeyledim fakat bitiş bölümünde tarih yazıp serverin aktif duruma gelmesi gerekirken bitiş bölümünde not auth rozied onunda altında server dis connected yazısı duruyordu yani aktif duruma geçmemişti cihaz. ama you tube ve pop tv çalışıyordu poptvnin en üst bölümünde üyeliğiniz 236gün sonra yazısı vardı.yani internette bir sorun yoktu şimdi fabrikanın bu açılmayan aktivizyon bölümündeki sorun nedir kullanan ve bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

hasan55
20.02.2018, 20:25
Şuan itibarıyla sorun giderilmiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.