PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar yardımınız gerekiyor.



replax1907
26.02.2015, 00:22
Bendede next amigo var cihazda bir sıkıntı varki çok can sıkıcı next yardımada yazdım bir dönüş olmadı acaba sorunun anısını yaşayan varmı yada çözümü varmı örneğin herhangi bir kanalı izlerken sinyalle yada çanakla olmayan sebeplerden tamamen cihazla alakalı bir kasma oluyor sanki bilgisayar oyunarında oyun kasarda fps düşüşü olur ya aynı o şekilde ne yapmam gerekiyor bir tavsiyesi olan varmı ?

buyukbalkan
26.02.2015, 00:55
benzer şekilde oluyor. cihaz sıkıntılı bence. bir türlü düzeltmediler kanal geçişleri de çok çok yavaş.. Çok sık cihazı kapatıp açmak durumunda kalıyorum. IPTV kanalları gezerken cihaz bazen reset atıyor. ilk açılışta kanal görüntüsü geliyor, 5 sdaniye sonra siyah ekran, 15-20 sani,ye böyle bekliyoruz, sonra kanallar geliyor. kanalları biraz sık gezerseniz donup kalabiliyor....
garantiye göndermeyi düşündüm ama alacağım yanıtı biliyorum:"cihazı denedik, kanalları sorunsuz gösterdi". Benim gibi kullanmayacaklar, birkaç kanal deneyip gönderecekler. 2 ayrı uydu sisteminde denedim, sonuç aynı...

replax1907
26.02.2015, 00:58
acaba herkezde böylemi yoksa boottan yazılım tekrar kurup sonra 19.12.2014 yazılımını yükleyip denesek mi ki çok büyük bir sıkıntı bu

cafi
26.02.2015, 01:23
bende söz etiğiniz sıkıntılar yok sadece bazen kanalı izlerken bir kaç saniye sinyal yok yazıyor sonra normale dönüyor

replax1907
26.02.2015, 01:34
Bende neden var anlamadim baska cihaz almayi bile düşünüyorum herhangi bir tavsiyeniz varmi acaba

cafi
26.02.2015, 01:56
Bende neden var anlamadim baska cihaz almayi bile düşünüyorum herhangi bir tavsiyeniz varmi acaba
yazılımdan sonra fabrika ayarlarına dönüyormusunuz ben atığım tüm yazılımlardan sonra fabrika ayarlarına dönüyorum

emirtalha
26.02.2015, 02:11
Bende sizin cihazdan yok ama zaman zaman sinyal sorunu bendede oluyordu lnb kadar tum baglantilari tekrar yaptim simdi sinyal sorunu yok kasma genelde hd kanallarda oluyor sanki playstaysin oynar gibi kapatip acinca gidiyor

replax1907
28.02.2015, 01:37
son yazılımı netten yüklemiştim flashtan yükleyip döneyim bakalım

cafi
28.02.2015, 02:04
son yazılımı netten yüklemiştim flashtan yükleyip döneyim bakalım
usb ile yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönün

buyukbalkan
13.03.2015, 17:33
Ben sistemde sıkıntı olmadığından eminim, çünkü 2 farklı cihaz daha var, onlarda böyle sorunlar yok. Yazılımdan sonra fabrika ayarlarına döndüm, sonuç değişmiyor. Ben de cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ve bir daha kesinlikle next almayacağım(yazılım yok, destek yok, sorun çok)...

aydın33
13.03.2015, 17:57
bazı cihazlarda aşırı ısıdan kaynaklıdır bu tür sorunlar sinyal yok olayı kilitleme daha çok proplemler cihazı kullanmadığız zaman fişde bırakmayınız