PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Minix HD Amigo ile Disegch motor ayarları



denizci56
13.04.2015, 12:24
http://i.hizliresim.com/e7dNvl.jpg
Menüye basıp motor ayarları bölümüne gelip okeyliyoruz.

http://i.hizliresim.com/KPNrM8.jpg
Motor kurulumunu USALS yapıp bulunduğumuz yerin yerel boylam ve enlemini giriyoruz.Önemli not:Enlemdeki (S)(N)yapıp okeyliyoruz.

http://i.hizliresim.com/KgpWoN.jpg
Uydu ismi üzerine gelip okeyliyoruz.

http://i.hizliresim.com/x9AdG8.jpg
Seyretmek istediğimiz uyduları işaretleyip exit yapıp çıkıyoruz.Hafızaya alındı yazsını gördükten sonra,exit yapıp çıkıyoruz.
http://i.hizliresim.com/wM2vk9.jpg
İşaretlediğimiz uyduları aratıyoruz.
Bir nebze olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu,
Hepinize iyi seyirler.

marmara59
16.04.2015, 19:52
dediklerinizi aynen yaptım dayzek 1.2 de gayet iyi buluyor ama usals sapıtıyor nerde yanlış yaptım anlamadım. bu işleme başlarken hangi uydudan başlıyacağız . usals dedikmi motor alıp başını gidiyor. takii sona kadar dönüyor. usalta randuman alan varsa bu işi baştan anlatırsa teşekkürlerimi sunarım

denizci56
16.04.2015, 21:14
dediklerinizi aynen yaptım dayzek 1.2 de gayet iyi buluyor ama usals sapıtıyor nerde yanlış yaptım anlamadım. bu işleme başlarken hangi uydudan başlıyacağız . usals dedikmi motor alıp başını gidiyor. takii sona kadar dönüyor. usalta randuman alan varsa bu işi baştan anlatırsa teşekkürlerimi sunarım

Önemli not:Enlemdeki (S)(N)yapıp okeyliyoruz.
Burayı uyguladınızmı?Şayet uyguladıysanız,motoru resetleyin tekrardan kurulum yapın.Kolay gelsin.

marmara59
19.04.2015, 20:27
sağol kardeşim s yi n yaptım . benim sormak istediğim bu ayarları hangi uydudayken yapmalıyım. birde enlem ve boylam yazarken örneğin 41.15 gibi olan 0041.0015 gibimi girmem gekiyor.

denizci56
19.04.2015, 22:25
sağol kardeşim s yi n yaptım . benim sormak istediğim bu ayarları hangi uydudayken yapmalıyım. birde enlem ve boylam yazarken örneğin 41.15 gibi olan 0041.0015 gibimi girmem gekiyor.

Benim bulunduğum yerde;Boylam:027.0 Enlem:38.0 Hangi uyduda yaparsan yap farketmez.boylam ve enlem değerlerini girdikten sonra hafızaya alın.Kolay gelsin.

marmara59
20.04.2015, 15:53
çok teşekkür ederim denizci 56 kardeşim

denizci56
20.04.2015, 21:53
çok teşekkür ederim denizci 56 kardeşim

Sorununuza çözüm üretebildiysem ne mutlu.İyi akşamlar.