PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Minix hd Amigoya Bilgisayardan iptv yükleme



denizci56
13.04.2015, 22:43
http://s12.postimg.org/x5naj9jod/20150413_200711_1.jpg (http://postimage.org/)http://s9.postimg.org/fcx9wah3j/20150413_200726_3.jpg (http://postimage.org/)http://s23.postimg.org/hbf57iraz/image.jpg (http://postimage.org/) http://s24.postimg.org/9katrkk2d/image.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/5j6yx2v8h/image.jpg (http://postimage.org/)http://s28.postimg.org/m9x5hbbd9/20150413_200924_7.jpg (http://postimage.org/) http://s12.postimg.org/4ppjn00rh/20150413_200950_8.jpg (http://postimage.org/) http://s27.postimg.org/7wur12l0z/20150413_200958_9.jpg (http://postimage.org/) bmp (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)http://s2.postimg.org/wyp8z3t6x/20150413_201004_10.jpg (http://postimage.org/)
Bu resimli anlatım sırasını takip ederek,Cccam ve Newcs de girebiliyoruz.Hepinize iyi seyirler.

bozkolov
23.04.2015, 15:38
slm bende amigo var. 2 farklı firmadan paket aldım. 1.ci gösteriyor 2.ci Göstermiyor. Sebebi ne olabilir? Yardım edermisiniz?
2.Paket internetten gösteriyo (şifre ve kullanıcı adıyla giriş yapınca) firma: tv'dende göstermesi lazım diyor. uRL Adreslerinide giriyorum olmuyo.

Ustapc
24.05.2015, 13:45
En son yazilimi yukledikten sonra bilgisayardan iptv yuklemek istediginde 2 dakika kullanabiliyorsun. O arada makina kendini resetliyor ve yukleme sayfasi calismiyor.

cafi
24.05.2015, 14:34
18.05.2015 yazılımından söz ediyorsanız dün internet arayüzü ile ıptv yükledim sorun yoktu yüklediğiniz tüm yazılımlardan sonra fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim

Ustapc
24.05.2015, 14:37
evet. Tamam bir deneyim. Tesekkurler

sonmez30
13.01.2017, 23:37
Son üç yazılımda da internet arayüzden ip tv yüklenemiyor. usb aracılığyla yüklenebiliyor

cafi
14.01.2017, 00:27
edit......

sonmez30
14.01.2017, 01:28
sorun yok dün 4 adet cfg dosyası yukledim

usb ile yükleniyor lakin pc üzerinden yüklenmiyor.

cafi
14.01.2017, 01:52
usb ile yükleniyor lakin pc üzerinden yüklenmiyor.



haklısınız ben yanlış anladım

kral41
06.07.2017, 00:34
usb ile nasıl yuklenıyor

cafi
06.07.2017, 03:33
usb ile nasıl yuklenıyor

iptv cfg dosyası yapıp usb ye yükleyin usb yi uydu alıcınıza takın usbden güncelemeye gelin ok cfg dosyasının üzerine gelin ok bir iki saniyede yükleyecek
kadir arkadaşımızın poğramı ile tek bir işlemde dilediğiniz kadar liste yapabilirsiniz amigonun cfg kanal kapasitesi 255 bu doğrultuda seçim yapabilirsiniz
http://www.dosyaupload.com/9357