PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Türkçe Belgesel Hd Kanallar Yayında



tv17
01.12.2015, 23:25
Arkadaşlar yeni Hd kanallar powervu şifreleme sisteminde Türkçe dil seçeneğiyle Astra 4a uydusunda yayında frekans 12322 V 27500 cihaz next machina

Discovery HD
Anmal Planet HD
Science HD

http://i.hizliresim.com/kLGJVD.png

http://i.hizliresim.com/ZQMJvV.png

http://i.hizliresim.com/Jkqkr5.png

http://i.hizliresim.com/kLGLrJ.png

haydar1966
02.12.2015, 00:04
Sevgili ANIL kardeşim bunların aynısı THOR dada vardı zannedersem... Yoksa farklı yayınlarmı bunlar.?

Genceli_HD
02.12.2015, 05:52
Cok iyi Haber bu,tesekkurler Anil..

nextreyiz61
02.12.2015, 11:51
bu kanalları swcam veya ıks ile izleme şansı var mıdır cihazım next amigo

haydar1966
02.12.2015, 14:06
bu kanalları swcam veya ıks ile izleme şansı var mıdır cihazım next amigo

Eğer cihazınızda POWERVU şifreleme EMU desteği var ise izleyebilirsiniz...

lazcengiz
02.12.2015, 14:22
Sevgili ANIL kardeşim bunların aynısı THOR dada vardı zannedersem... Yoksa farklı yayınlarmı bunlar.?

yayınlar farklı

haydar1966
02.12.2015, 23:14
yayınlar farklı

Teşekkürler işte bu dahada iyi oldu...

denizci56
16.01.2016, 23:50
http://s8.postimg.org/78vna9qox/uydu_001.jpg (http://postimg.org/image/78vna9qox/) http://s8.postimg.org/fajvs69gh/uydu_003.jpg (http://postimg.org/image/fajvs69gh/) http://s8.postimg.org/oxne1w2g1/uydu_004.jpg (http://postimg.org/image/oxne1w2g1/) http://s8.postimg.org/xemwct74x/uydu_005.jpg (http://postimg.org/image/xemwct74x/)
T1/Astra 4A&SES 5/12322/27500/V PV şifreleme sistemi ile izlenen türkçe seslendirmeli belgesel kanallar.

denizci56
27.03.2016, 01:01
http://s22.postimg.org/z2ugesvs1/uydu_001.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/xcg0r23mp/uydu_002.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/3lsw5ain5/uydu_003.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/3tbxo2481/uydu_004.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/w7hd7xrs1/uydu_005.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/bh3fk3s9t/uydu_006.jpg (http://postimage.org/) http://s22.postimg.org/6txdic4wx/uydu_007.jpg (http://postimage.org/) jpg upload (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)

Pv ile devam.

dogan1919
27.03.2016, 01:36
Teşekkürler hepsi sirius uydusunda

Erdem TERZİ
29.03.2016, 18:37
Merhabalar,

Sevgili Forum Dostları, umarım ki hepiniz iyisinizdir?

Ben Next YE-18500 HD + Plus cihazını kullanıyorum ve cihazımda son yazılım olan 02 Aralık, 2015 yazılımı yüklü. Ne yaptıysam Astra 4a (Sirius) uydusunda bulunan bu kanalları açamadım. Acaba bu kanallar Next YE - 18500 HD + Plus cihazında da açılıyor mu?

Cevap verecek dostlara şimdiden teşekkür etmeyi bir borç bilirim!

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizlerle hep daim olsun.

Erdem TERZİ

haydar1966
29.03.2016, 20:53
Merhabalar,

Sevgili Forum Dostları, umarım ki hepiniz iyisinizdir?

Ben Next YE-18500 HD + Plus cihazını kullanıyorum ve cihazımda son yazılım olan 02 Aralık, 2015 yazılımı yüklü. Ne yaptıysam Astra 4a (Sirius) uydusunda bulunan bu kanalları açamadım. Acaba bu kanallar Next YE - 18500 HD + Plus cihazında da açılıyor mu?

Cevap verecek dostlara şimdiden teşekkür etmeyi bir borç bilirim!

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizlerle hep daim olsun.

Erdem TERZİ

Sevgili kardeşim acaba cihazınızda POWERVU şifreleme sistemi desteği varmı.? Eğer bu yoksa maalesef hiç bir şekilde söz konusu kanalları İZLEYEMEZSİNİZ.!

Erdem TERZİ
29.03.2016, 22:52
Sevgili kardeşim acaba cihazınızda POWERVU şifreleme sistemi desteği varmı.? Eğer bu yoksa maalesef hiç bir şekilde söz konusu kanalları İZLEYEMEZSİNİZ.!

Merhabalar,

Sevgili Haydar Bey, umarım ki iyisinizdir?

Cevabınız ve ilginiz için Size çok teşekkür ediyorum, sağolunuz!

Sevgilerimle.

Erdem TERZİ

omereren
29.08.2016, 22:53
Selamlar bende minix cx hd var en son yazılım yüklü powervu şifreleme desteği de var fakat yayınlar şifreli izleyemiyorum ayriyeten sifre eklemek gereklimidir


Sevgili kardeşim acaba cihazınızda POWERVU şifreleme sistemi desteği varmı.? Eğer bu yoksa maalesef hiç bir şekilde söz konusu kanalları İZLEYEMEZSİNİZ.!

haydar1966
29.08.2016, 23:25
Selamlar bende minix cx hd var en son yazılım yüklü powervu şifreleme desteği de var fakat yayınlar şifreli izleyemiyorum ayriyeten sifre eklemek gereklimidir

Sevgili kardeşim evet doğrudur cihazınız POWERVU şifreleme sistemini desteklemektedir.Fakat ilgili yayınları izlemek için ayrıca GÜNCEL softcam dosyasıda atmak gereklidir.Cihaınız için ilgili dosyayı AŞAĞIDAKİ linkten bulabilirsiniz...

http://www.next.web.tr/showthread.php/117-Next-amp-NextStar-Serileri-G%C3%BCncel-Emu-Softcam-K%C3%A9y-Dosyalar%C4%B1-Karbon.html

omereren
29.08.2016, 23:40
Sevgili kardeşim evet doğrudur cihazınız POWERVU şifreleme sistemini desteklemektedir.Fakat ilgili yayınları izlemek için ayrıca GÜNCEL softcam dosyasıda atmak gereklidir.Cihaınız için ilgili dosyayı AŞAĞIDAKİ linkten bulabilirsiniz...



İlginiz için cok tesekkurler farklı bir siteden yüklemistim softcam dosyasını sizin attığınız linktekinide yukledim fakat hala aynı

haydar1966
30.08.2016, 00:43
İlginiz için cok tesekkurler farklı bir siteden yüklemistim softcam dosyasını sizin attığınız linktekinide yukledim fakat hala aynı

Acaba cihazın EMULATÖR bölümünü açtınızmı yani aktif ettinizmi.?

omereren
30.08.2016, 00:59
Acaba cihazın EMULATÖR bölümünü açtınızmı yani aktif ettinizmi.?

Aktif hocam sizin key dosyasını yüklendikten sonra nat geo lar açıldı oda yeter yardımınız için sağolun tekrardan

yavuzdoruk
05.09.2016, 01:55
bu kanallar halen var mı? emu ve fs yaptım wifi mevcut, bu yukardaki Türkçe belgesel kanallarını hangi uydudan izleyebilirim.?

Cihaz: YE-18000 Hd cx

sezgin 2
05.09.2016, 02:03
bu kanallar halen var mı? emu ve fs yaptım wifi mevcut, bu yukardaki Türkçe belgesel kanallarını hangi uydudan izleyebilirim.?

Cihaz: YE-18000 Hd cx
Hâlen aktif. Wifiye,fs'ye gerek yok cihazınızda PowerVU emu desteği varsa güncel key ile sorunsuz izlersiniz.

yavuzdoruk
05.09.2016, 02:12
Hâlen aktif. Wifiye,fs'ye gerek yok cihazınızda PowerVU emu desteği varsa güncel key ile sorunsuz izlersiniz.

PowerVU emu desteği varmı bilmiyorum ki (Tam olarak ne demek PowerVu emu), Hotbirdu Astra 4a a çevirmek gerek o zaman.


Buradan key güncellemiştim.
http://www.next.web.tr/showthread.php/117-Next-amp-NextStar-Serileri-G%C3%BCncel-Emu-Softcam-K%C3%A9y-Dosyalar%C4%B1-Karbon.html

sezgin 2
05.09.2016, 02:23
PowerVU emu desteği varmı bilmiyorum ki (Tam olarak ne demek PowerVu emu), Hotbirdu Astra 4a a çevirmek gerek o zaman.


Buradan key güncellemiştim.
http://www.next.web.tr/showthread.php/117-Next-amp-NextStar-Serileri-G%C3%BCncel-Emu-Softcam-K%C3%A9y-Dosyalar%C4%B1-Karbon.html

Uydu alıcınızda PowerVU emu desteği yok gözkyor. Çanağın Astra4A'ya çevirmeniz bişey ifade etmeyecek yani. Uydu alıcınızı değiştirmeniz gerekiyor.
PowerVU bir şifreleme sistemidir.

murat25750
06.09.2016, 10:39
65 lik canak ile izliyebiliyormuyuz bu uyduyu.

haydar1966
06.09.2016, 11:04
65 lik canak ile izliyebiliyormuyuz bu uyduyu.

Konum olarak neredesiniz ben istanbul'dan 65 lik çıkma DT çanağı ile lazım olan tüm POWERVU yayınları izleyebiliyorum...
NOT:Nordic beamlar bırakın 120 likle bile malesef izlenemiyor 150 likle iyi bir Lnb ile tabiikide çok iyi bir ayarla izleyebilenler var...

murat25750
06.09.2016, 11:21
Konum olarak neredesiniz ben istanbul'dan 65 lik çıkma DT çanağı ile lazım olan tüm POWERVU yayınları izleyebiliyorum...
NOT:Nordic beamlar bırakın 120 likle bile malesef izlenemiyor 150 likle iyi bir Lnb ile tabiikide çok iyi bir ayarla izleyebilenler var...

Konum olarak kocaeli deyim

haydar1966
06.09.2016, 11:43
Konum olarak kocaeli deyim

Mesajımdada yazdığım gibi o konumdan 65 lik çanak POWERVU lar için işinizi rahatlıkla görecektir...

murat25750
06.09.2016, 11:47
Mesajımdada yazdığım gibi o konumdan 65 lik çanak POWERVU lar için işinizi rahatlıkla görecektir...

Yanina aparatla lnb ile baska uydulari alabilirmiyim.

haydar1966
06.09.2016, 11:51
Yanina aparatla lnb ile baska uydulari alabilirmiyim.

O çanak çapı ile biraz zor ama 90 lık olsa idi HOTBİRD merkez ile 5* ve 1* derece gayet mümkündür...

dogan1919
11.09.2016, 00:16
next tango plus aciyormu bu kanallari