PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şifreli kanallar kapandi



guvenay1966
24.02.2016, 02:17
arkadaşlar 22 2 2016 itibariyle tr ce olan belgeseller bende kapandı internet destekten softcam ve keyleri güncelledim ama acılmadı ellemi key girmemiz gerek acılması icin yoksa şifremi deyiştirdi ne yapmam lazım şimdi teşekkür ederim şimdi,den cevaplara

KARTİNKA
24.02.2016, 03:01
arkadaşlar 22 2 2016 itibariyle tr ce olan belgeseller bende kapandı internet destekten softcam ve keyleri güncelledim ama acılmadı ellemi key girmemiz gerek acılması icin yoksa şifremi deyiştirdi ne yapmam lazım şimdi teşekkür ederim şimdi,den cevaplara

Hayırlı geceler arkadaşım. Ben machina3D süper combo kullanıyorum yazdıklarını okuduktan sonra kontrol ettim hotbrit ve astra19 da sorun yoktu ,0.8 thor da powervu lar türkçe olanlar önce açmadı internet bağlantılarından bağlantı testi yaptım lütfen bekleyiniz uyarısı çıktı normalde çıkmazdı. İnternete bağlan seçeneğini DHCP kaydet (kırmızı tuş) bastım cihaz kapandı açıldı. Daha sonra destek menüsünden key ve softcam güncellemesi yaptım kanallar açıldı.

guvenay1966
24.02.2016, 03:56
Deneyim bakayım sonucu yazarım

guvenay1966
24.02.2016, 04:05
Cok teşekkür ederim dediginiz gibi bende kablolu Dhcp yaptım kırmızı tusla hafızaya aldım cihaz yeniden basladı belgeseller acıldı

Erdem TERZİ
29.03.2016, 18:38
Merhabalar,

Sevgili Forum Dostları, umarım ki hepiniz iyisinizdir?

Ben Next YE-18500 HD + Plus cihazını kullanıyorum ve cihazımda son yazılım olan 02 Aralık, 2015 yazılımı yüklü. Ne yaptıysam Astra 4a (Sirius) uydusunda bulunan bu kanalları açamadım. Acaba bu kanallar Next YE - 18500 HD + Plus cihazında da açılıyor mu?

Cevap verecek dostlara şimdiden teşekkür etmeyi bir borç bilirim!

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizlerle hep daim olsun.

Erdem TERZİ

haydar1966
29.03.2016, 20:51
Merhabalar,

Sevgili Forum Dostları, umarım ki hepiniz iyisinizdir?

Ben Next YE-18500 HD + Plus cihazını kullanıyorum ve cihazımda son yazılım olan 02 Aralık, 2015 yazılımı yüklü. Ne yaptıysam Astra 4a (Sirius) uydusunda bulunan bu kanalları açamadım. Acaba bu kanallar Next YE - 18500 HD + Plus cihazında da açılıyor mu?

Cevap verecek dostlara şimdiden teşekkür etmeyi bir borç bilirim!

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizlerle hep daim olsun.

Erdem TERZİ

Sevgili kardeşim acaba cihazınızda POWERVU şifreleme sistemi desteği varmı.? Eğer bu yoksa maalesef hiç bir şekilde söz konusu kanalları İZLEYEMEZSİNİZ.!

emrullah93
29.03.2016, 20:56
Merhabalar,

Sevgili Forum Dostları, umarım ki hepiniz iyisinizdir?

Ben Next YE-18500 HD + Plus cihazını kullanıyorum ve cihazımda son yazılım olan 02 Aralık, 2015 yazılımı yüklü. Ne yaptıysam Astra 4a (Sirius) uydusunda bulunan bu kanalları açamadım. Acaba bu kanallar Next YE - 18500 HD + Plus cihazında da açılıyor mu?

Cevap verecek dostlara şimdiden teşekkür etmeyi bir borç bilirim!

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizlerle hep daim olsun.

Erdem TERZİ

Next 18500 hd+ plusta malesef destek yok power vu yu izleyemezsiniz sadece desteği olan cihazlarda mesela ben çift tunerlisini kullanıyorum bu cihazın next 18500 hd cıs plus tıkır tıkır açıyor.

Erdem TERZİ
29.03.2016, 22:55
Sevgili kardeşim acaba cihazınızda POWERVU şifreleme sistemi desteği varmı.? Eğer bu yoksa maalesef hiç bir şekilde söz konusu kanalları İZLEYEMEZSİNİZ.!


Next 18500 hd+ plusta malesef destek yok power vu yu izleyemezsiniz sadece desteği olan cihazlarda mesela ben çift tunerlisini kullanıyorum bu cihazın next 18500 hd cıs plus tıkır tıkır açıyor.

Merhabalar,

Sevgili Haydar Bey ve Emrullah Bey, umarım ki iyisinizdir?

Cevabınız ve ilginiz için Sizlere çok teşekkür ediyorum, sağolunuz!

Sevgilerimle.

Erdem TERZİ