Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Android Cihazlar icin Guncel uygulamalar.

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Sleep Cycle Android Uygulaması

sleep-cycle-android-uygulamasi.jpg



Sleep Cycle, gününüzü en kaliteli şekilde geçirmeniz için geliştirilmiş, yatış ve kalkış saatlerinizi analiz ederek sizi en uygun saatte uyandıran uyku analiz ve alarm uygulamasıdır.

Sleep Cycle uygulamayı kullandıkça uykunuzu analiz ediyor ve uyanmak istediğiniz saat aralığında uykunuzun en hafif olduğu saati belirleyerek o saatte sizi uyandırıyor.
Uygulama cihazınızdaki ivme ölçer donanımını kullanarak vücudunuzun hareketlerini analiz ediyor ve buna bağlı olarak uyku analizinizi oluşturuyor.

Uygulamanın özellikleri:

-Uyku analizinizi yaparak, hafif uyku aşamasında otomatik uyandırma
-Ayrıntılı uyku istatistikleri ve grafikleri
-Çeşitli alarm seçenekleri
-Uyku notları
-Uzun vadeli grafikler


Uygulamayı İndirin

google_play_store.gif

chart

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]Android Ekranı Açık Tut Uygulaması[/h]
android-ekrani-acik-tut-uygulamasi.jpg



Ekranı Açık Tut uygulaması ile Android işletim sistemine sahip telefon ya da tabletinizde bir uygulamada ekranınızın sürekli olarak açık kalmasını sağlayabilirsiniz.

Telefonunuzda ekran otomatik olarak belirli bir süre sonra uyku moduna geçiyor ancak Youtube gibi arka planda bazı uygulamalar çalışırken ekranınızın hiç kapanmasını istemiyorsanız Ekranı Açık Tut Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

-Uygulamayı indirdikten sonra çalıştırın.
-Downloaded apps Menüsünden telefonunuzda kurulu olan uygulamaları listeleyin.
-Çalışırken ekranın kapanmasını istemediğiniz uygulamalara dokunun ve aktif hale getirin.


[h=5]Uygulamayı İndirin[/h]
google_play_store.gif

chart

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.





 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]GOM Recorder Android Ses Kayıt Uygulaması[/h]
gom-recorder-android-ses-kayit-uygulamasi.jpg



GOM Recorder, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletinizden yüksek kalitede ses kaydı yapmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
Gelişmiş özellikleri neden ile tercih edebileceğiniz gibi ses ve video farklı kayıt kısa film vb. projelerinizde yüksek ses kalitesi açısından da tercih edebilirsiniz.

GOM Recorder’ın öne çıkan özellikleri;

-Kayıt zamanlama / planlanma
-Telefonu sallayarak ses kaydı başlatma
-Konuşmayı metne dönüştürme
-Kayıtları düzenleme
-Dosya yönetimi
-mp3, m4a ve wav olmak üzere 3 formatta kayıt
-Kayıt sırasında telefon aramasını otomatik reddetme
-Ekran kapalıyken ses kaydı


[h=5]Uygulamayı İndirin[/h]
google_play_store.gif

chart

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.





 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
Google Translate’in Kameradan Çeviri Özelliği Artık Daha Çok Dili Destekliyor





Google’ın en yararlı hizmetlerinden biri olan Google Translate, birçok farklı dilde çeviri yapmanızı sağlıyor. Android ve iOS uygulamasında ise telefon kameranızı kullanarak bir metni uygulamaya göstererek o metnin çevirisini alabiliyorsunuz. Google şimdi sessiz sedasız bir şekilde yaptığı yeni güncelleme ile daha fazla dili desteklemeye başladı.



Google Translate’ın Android ve iOS uygulamasına gelen yeni güncelleme ile artık 13 dil daha kameradan çeviri özelliğine kavuştu. Hali hazırda uzun zamandır Türkçe, kamera çeviri özelliğine zaten sahipti. Yeni eklenen diller ise şunlar: Arapça, Taylandca, Vietnamca, Hintçe, Bengalce, Gujarati, Kannada, Malayalam, Marathi, Nepalce, Pencap, Tamil ve Telugu. Yeni güncelleme ile Google Çevirinin, kamera desteği sunduğu dil sayısı 39’a ulaştı.
Google Translate ile Kameradan Çeviri Nasıl Yapılır?

Google Translate’in kamera özelliğini kullanmak da son derece basit. Yapmanız gereken iOS veya Android cihazınızda Google Çeviri uygulamasını açmak ve Metin Girin alanının sol alt köşesinde yer alan Kamera seçeneğini seçmek. Böylece telefonunuzun kamerası açılacak ve tek yapmanız gereken çevirisini yapmak istediğiniz metni kameraya gösterip fotoğrafını çekmek.

google-translate-kameradan-ceviri.jpg


Google Translate uygulamasının iOS ve Android uygulamasını aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


iOS için Google Çeviri indir


Android için Google Çeviri indir
 
Son düzenleme:

denizaltunel

New member
Üye
15 Ara 2020
1
0
1
ÇiçekSepeti


Google Play Store Açıklaması:

Online alışveriş uygulamamız üzerinden en uygun giyim, parfüm, kozmetik, market, elektronik ürünleri hızlı sipariş verebilirsiniz! Hediye ve çiçek siparişinin yanı sıra beyaz eşya, spor malzemeleri, kamp malzemeleri, ev dekorasyon dahil binlerce kategoride ihtiyacınız olan ürünler sezon indirimleriyle!

Yılbaşı hediyeleriniz için mobil alışveriş uygulaması ÇiçekSepeti indirin, yılbaşı indirimlerini kaçırmayın! Binlerce ürün çeşidi arasından en uygun yılbaşı hediyeleri seçin! Muhteşem fırsatlar bulmak için günün fırsatları sayfamızı inceleyebilirsiniz!

Milyonlarca ürün ÇiçekSepeti'nde!

· En trend moda ürünleri: kadın spor ayakkabı, erkek spor ayakkabı, kadın giyim, erkek giyim, giyim markaları, kıyafet alışveriş, kadın parfüm, erkek parfümleri, eşofman takımı, spor ayakkabıları aksesuarlar!

· Ev yaşam alanlarınıza uygun mobilyalar, dolap, ev dekorasyon, yemek takım, beyaz eşya, ev tekstil, ev alışverişi, banyo malzemeleri ve aydınlatma ürünleri!

· Tüm mutfak gereçleri ve uygun fiyatlı küçük ev aletleri!

· En yeni ve en ucuz elektronik ürünler, 4K TV, oyun konsolu ve cep telefonu, telefon aksesuar!

· Kişisel bakımınız için kozmetik ürünler, makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri, parfüm çeşitleri!

· Bebek bakımı ve ihtiyaçları için, bebek ürünleri, bebek tekstili, bebek hediye!

· Outdoor tutkunlarının ihtiyacı olan uygun fiyatlı outdoor giyim, spor giyim, spor ayakkabı markaları, kamp malzemeleri!

· Hobi tutkunlarına puzzle, maket, model kit, masa oyunu, müzik enstrümanları, hobi ürünleri!

· Evcil hayvanlarınız için petshop ürünleri, mama, kum, kuş yemi, akvaryum malzemeleri!

ÇiçekSepeti Cüzdan

ÇiçekSepeti Cüzdan'ınıza bakiye yükleyip, ödemenizi cüzdan uygulaması ile yapabilirsiniz. Cüzdan ile yaptığınız her alışveriş tutarınızın %2'si cüzdanınıza ÇiçekSepeti Para olarak aktarılacaktır. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar bakiyeyi mobil uygulamamız aracılığıyla debit veya kredi kartınıza geri aktarabilirsiniz. Ürün iadesi yapmanız durumunda, iade tutarınız anında cüzdanınıza yüklenir.

Yeni Sezon İndirimlerinden İlk Siz Haberdar Olun

Markaların yeni sezon ürünleriyle ilgili kampanya ve indirim duyurularından ilk siz haberdar olmak, muhteşem fırsatlar bulmak için ÇiçekSepeti mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Çiçek sepeti App üzerinden basit ve hızlı teslim sipariş verebilir, mobil uygulamamıza özel kampanyalar ve indirimler sayesinde sevdiklerinize aynı gün teslimatlı hediyeler gönderebilirsiniz.

Aynı Gün Teslim Hediyeler

Gönderim amacına göre ve özel gün bazında kategorize edilmiş hediye önerileri içerisinden beğendiğiniz hediyelik ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Adres bilgisi ve hediye kart notuyla birlikte teslim edilmesini istediğiniz zaman aralığını belirleyebilir, online siparişinizi saniyeler içerisinde tamamlayabilirsiniz. Marketplace sistemimize üye seçkin hediyelik eşya satıcıları, pazaryeri satıcıları ve butik çiçekçilerin özel tasarım ürünlerini aynı gün teslimatlı sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Size En Yakın Çiçekçi

Türkiye'nin çiçek marketi olan Ciceksepeti.com sitemizdeki gül aranjmanlarından tasarım çiçeklere, kişiye özel butik çiçeklerden kutulu çiçeklere, teraryumlardan sukulent aranjmanlarına yüzlerce farklı ürünü anneye hediye, arkadaşa hediye, sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Ayrıca özel günlerde sevdiklerinize lezzetli bir atıştırmalık göndermek isterseniz Bonnyfood (yenilebilir çiçek) ve meyve sepeti ürünlerimizi hızlı sipariş verebilir ya da hediye sepeti alabilirsiniz. Geniş çiçekçi ağı sayesinde Türkiyenin her yerine aynı gün çiçek gönderebileceğiniz Çiçek Sepeti Android mobil uygulamasını şimdi telefonunuza indirebilirsiniz!

ÇiçekSepeti mobil uygulamayı indirmek için tıklayabilirsiniz.
 
Üst