Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

En İyi Pil Ömrüne Sahip 6 Telefon

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]En İyi Pil Ömrüne Sahip 6 Telefon[/h][h=2]Uzun ömürlü bir pil sizin için de telefon için en önemli kriterlerden biriyse listemize mutlaka göz atmalısınız.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
en-iyi-pil-omrune-sahip-6-telefon.jpg
Genellikle bir telefon tam bir iş günü boyunca ılımlı bir kullanım ile sağlayabilir. Ancak yoğun kullanırsanız, daha sık şarj etmeniz gerekir ve gün içerisinde şarjın tamamen yetmesi mümkün olmaz. Piller ayrıca zamanla gücünü kaybeder ve daha hızlı azalmaya başlar. Telefonunuzun bataryasının istediğiniz süre boyunca dayanamadığını düşünüyorsanız yeni seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Motorola Moto Z
Motorola'nın Moto Z serisinin en ucuz, en "orta kademe" telefonu olan Moto Z Play'in sadece Z hattının değil bu yıl piyasaya sunulan tüm modellerden çok daha cihazların pil ömrüne sahip. 23 saat ve 3 dakikalık bir sürenin yakalandığı telefon.
Samsung Galaxy S7
Bu listede altı telefon bulunduğunu söyledik ama aslında dokuz. Moto Z Play'den sonra en uzun üç test sonucu Galaxy S7 ailesine ait. Galaxy S7 Active, S7 Edge ve S7 sıralamada yer alan diğer cihazlar. Üst düzey cihazlar sırasıyla 21, 19 ve 16 saatin üzerinde pil çalıştırma sürelerinde.
OnePlus 3T
439 Dolar'dan başlayan fiyatlarla 3T, şirketin son OnePlus 3 amiral gemisini daha güçlü versiyonu Snapdragon 821 işlemci ve ön yüzü daha keskin bir kamera ile gelen cihaz ayrıca 16 saatten daha uzun kullanım sağlayacak büyük bir pille donatılmış.
LeEco LePro 3
16.5 saatlik bir test çalışmasıyla LePro 3, pil ömrü konusunda ciddi bir seçenek sunuyor
Huawei Mate 8
Büyük bir 6 inçlik ekran sunan Mate 8 çekici ve büyük ekranlı bir telefon. Tamamen metal yapıdya, parmak izi okuyucuya ve 15 saat boyunca sürekli video oynatan 4.000 mAh büyük bir pille çalışıyor. Güçlü donanımına rağmen, yüksek fiyatı büyük bir dezavantaj.
Samsung Galaxy J3
Galaxy J3, yalnızca premium Samsung telefonlar listesinden üst sıralarda yer alabilecek bir cihaz. Sağlam bir batarya ömrüne sahip ve 200 dolardan daha düşük maliyeti var. Çıkarılabilir pil 15 saat 40 dakika boyunca çalışmayı başarmış durumda.
[/FONT]
 
Üst