Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Fenerbahçe'ye Başakşehir göndermesi!

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,576
113
Adana
[h=1]Metin Diyadin'den Fenerbahçe'ye Başakşehir göndermesi![/h] [h=3]Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile eşleşmelerini değerlendirdi. Diyadin, sarı-lacivertlilerle eşleşmelerinden dolayı memnun olduklarını ve bu eşleşmenin tadını çıkaracaklarını ifade etti.[/h]
19 Ocak 2018 19:46

20_metin-diyadinden-fenerbahceye-basaksehir-gondermesi_151638266011.jpg

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Diyadin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;
Eşleşme hakkında…
Fenerbahçe çok önemli bir kulüp. Zaten büyük takımlardan biri rakibimiz olacaktı. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi tartışılmaz. Başakşehir de ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriydi. Futbolda bunlar var. Doğru şeyler oynadığınınızda neler olacağı belli değil. Aynı şey Fenerbahçe maçında da geçerli. Tur atlarız, atlamayız başka bir şey. Giresun halkı için de güzel bir maç olacak. Uzun yıllardır Süper Lig’i göremedik. Fenerbahçe’yi kendi evimizde ağırlamak önemli. Fenerbahçe gibi bir takımı Giresun’da görmek camia için güzel olacak. Tadını, zevkini çıkarmaya çalışacağız. Böyle güzide bir kulübü Giresun’da ağırlamak gerçekten keyifli olacak.
Başakşehir hatırlatması
Oyuncuların motive olması açısından sıkıntı yok. Taktiksel olarak doğru oynamanın üzerinde duruyoruz. Başakşehir’i 3-1 yendiğimiz maç vardı. Taktiksel doğrular sonrası rövanşta avantajımız vardı. Taktiksel olarak doğru oynamanız gerekiyor. Oyuncularımız da söylenen şeyleri sahada güzel uyguladı. Motivasyon açısından sıkıntı olmayacak. Doğru oynamaya çalışacağız. Rakibi iyi analiz edeceğiz. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi var ama futbol sahada oynanıyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. İlk maçın hem bizim hem de Fenerbahçe adına zorlu olacağını düşünüyorum.
“Fenerbahçe’nin yeri bende ayrı”
Benim için de güzel olacak. Fenerbahçe’ye karşı mücadele edeceğim. O heyecanı yaşamak benim adıma güzel. Talihsiz sakatlıklar yaşamıştım. Bulunduğum süre içinde zevk alarak oynadım. Fenerbahçe’nin bende ayrı bir yeri var. Oyunculuk dönemi için böyleydi. Güzel duygular olacak. Nasipse o günleri görürüz. Herkes için hayırlısı olsun. Biz Fenerbahçe ile eşleşmenin tadını çıkarmak daha güzel olacak. Sahadaki mücadeleye gelince, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ortaya ne çıkacağı belli olmaz.


fotospor.com
 
Üst