Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

FİL TV İÇİN TELEDÜNYA'ya İSTEK YAPIYORUZ

Merovingian

0
Özel Üye
15 Şub 2015
259
100
43
Dostlar bildiğiniz gibi Sinema kanalı olan FİL TV TURKSAT Uydusunda şifresiz yayın yapıyor ve 12 Mayıs 2015 Tarihinden itibaren de RTÜK'den Kablo Yayın lisansını 2025 yılına kadar geçerli olacak şekilde aldı. Bu kanal hali hazırda TURKSAT Uydusunda şifresiz yayın yaptığından ve 2025 yılına kadar geçerli Kablo Yayın Lisansı olduğundan TELEDÜNYA Platformuna gelmesi için hep beraber istekte bulunalım böylece evinde sadece TELEDÜNYA bulunan onbinlerce kişi de bu ücretsiz sinema kanalını izleyebilme hakkına sahip olsun.

https://www.turksatkablo.com.tr/iletisim

İletişim türünden ÖNERİ'yi seçin gerekli bilgileri doldurun ve not kısmına benim aşağıda yazdığım yazıyı veya kendi yazınızı ekleyin.

Sayın Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Yetkilileri. Bildiğiniz gibi Sinema kanalı olan FİL TV TURKSAT Uydusunda şifresiz yayın yapmaktadır ve 12 Mayıs 2015 Tarihinden itibaren de RTÜK'den Kablo Yayın lisansını 2025 yılına kadar geçerli olacak şekilde almıştır. Bu kanal hali hazırda TURKSAT Uydusunda şifresiz yayın yaptığından ve 2025 yılına kadar geçerli Kablo Yayın Lisansı olduğundan TELEDÜNYA Platformuna gelmesini ve böylece evinde sadece TELEDÜNYA bulunan onbinlerce belki yüzbinlerce üyenin ücretsiz Sinema Kanalı olan FİL TV'yi izleyebilmesini rica ediyoruz. Saygılarımızla.
 
Üst