Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Zil Sesleri-Mesaj-Uyarı Sesleri indir

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
1458933869_galaxy-s7-ve-galaxy-s7-edge-zil-sesleri-mp3-formatinda-indir.jpeg

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Zil Sesleri-Mesaj-Uyarı Sesleri indir
Galaxy S7 Edge,oldukça tercih edilen ve beğenilen bir telefondur. Telefonun özellikleri kadar zil sesleri de kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. Ayrıca telefonda birçok yerde zil sesleri kullanmanız mümkündür. Mesaj aldığınızda, çağrı aldığınızda, fotoğraf çekerken, arama yaparken, alarm için, uyarılar için bunun gibi pek çok şey için farklı zil sesleri ayarlamanız mümkün olmaktadır.

Galaxy S7 Edge zil sesleri oldukça çeşitlidir ve beğendiğinizi seçmenize olanak sağlamaktadır. Zengin zil sesleri sayesinde istediğinizi seçerek telefonunuzu kişiselleştirmeniz mümkündür. Basic Bell, Basic Tone, Anthem, Mirage Of You, Ice Blue Tone, Mother Nature, Phantom ve Rain Drop Galaxy S7 Edge'de oldukça tercih edilen zil sesleridir. Bu zil seslerini istediğiniz gibi kullanarak, tercihinizi yapabilirsiniz.

Ayrıca Galaxy S7 Edge zil seslerini incelemeye devam ettiğimizde; The Joker, Shot Me Down, Usher 1, Rude Message, Mohicans, Nice Guitar, Darth Vader, Black Widow, Old Telephone, Galaxy S7 Edge Melody gibi zil seslerini görmekteyiz. Zengin zil sesleri çeşitliliği ile güzel melodiler duymamızı sağlayan telefon; bu özelliği ile de takdir edilmektedir. Çünkü telefon için zil sesleri çok önemlidir.

Hiç kimse, kalabalık bir ortamda iken telefonun saçma veya komik zil sesleri ile çalmasını istemez. Böyle olursa çoğu insan tarafından komik duruma düşmektedir. Bu nedenle telefonun modeli ve görüntüsü kadar, zil sesleri de önem oluşturmaktadır. Galaxy S7 Edge,bu konuya dikkat ederek başarılı zil sesleri sunmuştur. Beğendiğiniz zil sesini telefonunuza kolayca ayarlayabilir ve sıkıldığınız zaman farklı zil sesi seçerek tercihinizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Galaxy S7 Edge telefonu tercih edenler, aynı zamanda zengin ve güzel zil sesleri özelliğine de sahip olmaktadır.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Zil Sesleri indir




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 
Üst