Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

iOS Cihazlar icin Guncel Uygulamalar. (Başka Başlık Açmayınız!)

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
İOS Günün İPhone uygulaması

Hanx Writer

iPhone'nunuz ile yazı yazarken, daktilo ile yazıyormuş hissini yaşamak için ilginç bir uygulama


hanx-writer.jpg


Tom Hank tarafından tasarlanan bu minik not uygulamasının güzel bir özelliği var. Aldığınız notları daktiloyla yazıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Daktilonun tuş sesleri, satır atlama sesleri eşliğinde notunuzu alınırken biraz eski günleri de anma şansınız oluyor. Uygulama boyunca size Tom Hank'in görüntüsü ve sesi de eşlik ediyor ve uygulamayı nasıl kullanabileceğinizi anlatıyor.
Farklı bir not uygulaması arayanlar için iyi bir seçenek.

İndirmek için tıklayın
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
İOS Haftanın iOS Uygulamaları

iosuyg18a.jpg
iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.
Spectra

Oldukça farklı bir renklendirme uygulaması olan Spectra ile akıllı telefonunuzun kamerasını renklendirme amacıyla kullanıyorsunuz. Karışık ve çeşitli görüntüleri renklendirmek için kameranızı palet olarak kullandığınız uygulamada, tablodaki renkleri gerçek hayattaki benzer renklerle eşleştirmeye çalışıyorsunuz.
Spectra uygulamasını indirmek için tıklayın



spectra.jpg

Picky Album

En iyi fotoğraflarınızın her zaman hazırda olmasını sağlayan Picky Album uygulaması için akıllı telefonunuzda yaşayan eğitimli bir göz ve sanal bir sanatçı yakıştırması yapılıyor. Gücünü yapay zekadan alan fotoğraf küratörü uygulaması fotoğraflarınızı tarayaraj en iyilerini seçiyor ve otomatik olarak her bir detayını geliştirebiliyor. Daha sonraysa bu fotoğraflar tek tek paylaşılabiliyor ya da dinamik bir kolay haline getirilebiliyor.
Picky Album uygulamasını indirmek için tıklayın



pickyalbum.jpg


Weav Run

Koşularınızda müzik dinlemeyi sevenlerdenseniz Weav Run uygulaması tam size göre. Uygulama, otomatik olarak aktivitenizin seviyesine uygun bir müzik yoğunluğu geliştirerek keyifle spor yapmanızı sağlıyor. Tempo aralığı olaraksa 100-240 bpm verilmekte.
Weav Run uygulamasını indirmek için tıklayın



weavrun.jpg


Plato

Sohbet ve birçok oyun seçeneğini bir araya getirmeyi başaran Plato uygulaması ile aynı anda hem başkalarıyla sohbet edip hem de karşılıklı oyun oynayabiliyorsunuz. Bu anlamda daha etkileşimli ve eğlenceli bir ortam sunan uygulama oldukça keyifli.
Plato uygulamasını indirmek için tıklayın



plato.jpg


Top Nine for Instagram

2016 yılından en iyi 9 Instragram fotoğrafını seçen Top Nine uygulaması, otomatik olarak bunları tek bir kolajda toplama özelliğine de sahip. Bu arada uygulamayla Instagram hesabınıza giriş yapmanıza veya uygulamanın herhangi bir şeye erişim için izin vermenize gerek duymadığını da belirtelim. Sadece kullanıcı adınızı yazmanız uygulamayı kullanmanız için yeterli oluyor.
Top Nine for Instagram uygulamasını indirmek için tıklayın



topnine.jpg




 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
Description

Farklı konular hakkında yepyeni arkadaşlarla sohbet etmenin artık yeni bir yolu var!

AKICI & KEYİFLİ SOHBETLER:

Akıllı algoritma sayesinde, konuşmaktan keyif alacağın kişilerle seni süre sınırı olan bir groop'a alıyoruz. Sonrasında dileyen groopie'ler konuşmaya devam edebiliyor.

SEÇTİĞİN KONU HAKKINDA KONUŞ:

Konuşmak istediğin konuyu seç ve groop'undaki kişilerle bildiklerini paylaş, yeni şeyler öğren ve tartış!

HER YERDE ARKADAŞ EDİN:

Yeni arkadaşlar edinmenin en kolay yolu Groop ile, ister bir sokak ötede ister binlerce kilometre ötede aynı konuyu seçenlerle konuşabilirsin!

GERÇEK KİŞİLER, GERÇEK KONUŞMALAR:

Groop'ta konuştuğun herkes gerçek. Bot'lara veya fake kullanıcılara Groop'ta yer yok!

SOSYALLEŞMEK ARTIK OYUN GİBİ:

Birbirinden eğlenceli özellikleriyle mesajlaşmayı oyunlaştırarak interaktif bir hale getiren Groop'ta neler yok ki: Sohbet içi beğeni, kullanıcı seviyeleri, sohbet raporu, fotoğraf paylaşma ve daha fazlası...

GÜVENLİ:

Eğer bir kullanıcı diğer groopie'leri rahatsız ederse, o kişi groop'tan çıkarılabilir ve engellenebilir. Groop ailesine güvenli bir ortam sağlamak en büyük önceliğimiz!

ÇEVRİMDIŞI MESAJLAR:

Bildirimlerini kaçırsan da, telefonun kapalı da olsa, mesajlarının her zaman sana ulaşacağını garanti ediyoruz. Mesaj kaçırma derdi tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı!

Groop hakkındaki yorumlarını bilmek istiyoruz. Geri bildirim, soru,
öneri ve şikayetlerin için lütfen bize e-mail at: [email protected]

veya bizi Twitter'da takip et:

http://twitter.com/groopchat

screen696x696.jpeg
screen696x696.jpeg
hemenindir.png
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Apple, bir süredir en yeni iOS sürümü olacak olan iOS 10.3.2‘nin testlerini, geliştiriciler ve halka açık beta yazılım programı (public beta) kullanıcıları ile birlikte sürdürüyor. Şimdiye kadar, iOS 10.3.2 için beş geliştirici ve beş public beta güncellemesini yayınlayan Apple, gözüken o ki testlerini tamamlandı ve en yeni iOS güncellemesini yayınlamak için artık son hazırlıklarını yapıyor.
Edindiğimiz bilgilere göre, iOS 10.3.2’ün final sürümü herkese açık olarak önümüzdeki hafta Pazartesi günü (08.05.2017) veya Salı (09.05.2017), Türkiye saati ile 20:00’da yayınlanacak. En yeni iOS güncellemesi, iOS 10.x.x olmasından dolayı yeniliklerden çok performans ve hata düzeltmelerine odaklı bir güncelleme. Apple’ın bu iOS sürümü ile, cihazlarında etkin bir kararlılık iyileştirmesi yaptığının altını çizelim.




iOS 10.3.2 güncellemesi, iOS 10.3.1‘i ve iOS 10.3 güncellemesini takip ediyor. iOS 10.3 ile pek çok yenilik hayatımıza giriş yapmış ve bu sürümdeki bazı sorunlar iOS 10.3.1 ile giderilmişti.
Özetle, iOS 10.3.2 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı sorusunun resmi olmayan cevabını sizlerle paylaştık. iOS 10.3.2 ile ilgili herhangi bir yeni gelişme olması durumunda yine sizleri bilgilendiriyor olacağız.
 
Üst