Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

İOS Google Play Store Konuları (Başka Başlık Açmayınız!)

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store Silindiyse Tekrar Geri Yükleme Nasıl Yapılır

1468556641_play-store-silindi.jpg

Google Play Store Silindi ! Play Store Geri Yükle
Adroid akıllı telefonlar için, bütün uygulamaları, oyunları, filmleri, gerekli programların indirilmesi açısından Google play store gerekli bir internet sağlayıcısıdır.

Son zamanlarda, en çok karşılaşılan bir durum olan Google play store silinme işlemi, her android akıllı telefon kullanıcıların başına gelebiliyor. Bir gün beklenmedik bir durum ile karşılaştınız ve Google play store silindi! Play store geri yükle işlemini nasıl yapacağınızı da bilmiyorsunuz, bu makale sizin sorularınıza cevap verecektir.

Google play store uygulamasının Son versiyonunu BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz.

Android uyumlu telefonlarınızdan, Google play store uygulaması silindiği zaman, uygulamayı tekrar geri yüklemek, sadece apk dosyası olarak indirebilirsiniz. Apk dosyası indirmek için ise, güvenilir bir siteden Google play store apk dosyasını indirerek, işe başlayabilirsiniz. Apk dosyasını akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat indirme işlemi yaparak, Play store Apk dosyasını açmadan önce yapmanız gereken önemli bir nokta var.

Cihazınızın, “ayarlar” “güvenlik” bölümünden, “bilinmeyen kaynaklar” seçeneğini tıklayarak, bu özelliği aktif etmeniz gerekiyor.“bilinmeyen kaynaklar” özelliğini aktif hale getirdikten sonra, Play store Apk dosyasını açabilirsiniz. Dosyayı açtıktan sonra, Apk dosyasını seçerek açın, karşınıza çıkacak olan ekranda, Play store Apk dosyası yükleme penceresi gelecektir.

Bir müddet sonra, yükleme işlemi bittikten sonra, zaten var olan Gmail hesabınızı, yeni yüklediğiniz Google play store Apk uygulamasına tanımlayarak, yarıda kalmış oyunlarınızı, yararlı uygulamalarınızı, Google play store mağazasından yapabilirsiniz. Umarım, Google play store silindi! Play store geri yükle sorunlarınıza, yararlı yanıt verebilmişimdir.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store 403 Hatası Nasıl Çözülür?

[h=1]Google Play Store 403 Hatası Nasıl Çözülür?[/h][h=2]Google Play Store kullanan ve sık sık 403 hatası alan kişiler haberimizdeki yöntemi deneyebilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-play-store-403-hatasi-nasil-cozulur.png
Google Play Store kullanan kişilerin büyük bir kısmı 403 hatası aldığı görülürken, bu konuda uygun bir çözüm de bulunmuş durumdadır. Çözümü deneyerek uygun bir şekilde sorununuzun giderilmesini sağlayabilirsiniz.
Bu tip hatalar genelde iki farklı Google Play Store hesabına sahip olan kişilerde yaşanırken, iki hesabı olmayan kişiler de görülebilmektedir. Bu hatanın sebebi bu bakımdan tam olarak anlaşılmamaktadır. Fakat çözüm yolunu deneyerek en azından bu sorunun giderilmesi sağlanabilir.
Kişilerin Google Play Store uygulamasını kaldırarak tekrar temiz bir kurulum yapması soruna en iyi çözüm getirmektedir.
google-play-store-403-hatasi-nasil-cozulur_-20-.jpg

Bu bakımdan Google Play Store üzerinden sol menüden hesap kontrolü yaptıktan sonra uygulama telefondan kaldırılmalıdır. Ardından ise kullandığınız hesap üzerinden yine telefonunuza Google Play Store yükleyebilirsiniz.
google-play-store-403-hatas%FD-nas%FDl-%C7%F6z%FCl%FCr_-18-.jpg

[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play'de Çocuklara Özel Filtreleme Nasıl Yapılır?

[h=1]Google Play'de Çocuklara Özel Filtreleme Nasıl Yapılır?[/h][h=2]Google Play kullanan çocukların uygun olmayan içeriklere erişimi engellenebilir. İşte işlemler.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-play-de-cocuklara-ozel-filtreleme-nasil-yapilir.jpg
Google Play kullanan çocukların uygunsuz içeriklere erişmesi önlenebilir. Bu konuda kişilerin ilgili hesap üzerinden filtreleme işlemlerini yapması gerekmektedir. Özellikle küçük çocuklar için bu ayarların yapılması çok önemlidir. Bu sayede ihmalde bulunması önleneceğinden dolayı kişilerin sorun yaşaması söz konusu değildir. Google Play üzerinden ayar yapmanız için ilk olarak Google Play açılmalıdır. Google Play açıldığında ise sol üstten menü açılmalıdır.
google-play'de-%DD%E7erik-filtrelemesi-nas%FDl-yap%FDl%FDr_-18-.jpg

Burada ayarlar açılmalıdır.
google-play'de-icerik-filtrelemesi-nasil-yapilir_-21-.jpg

Google Play Ayarlar açıldığında ise ebeveyn denetimleri aktif hale getirilmelidir.
google-play'de-icerik-filtrelemesi-nasil-yapilir_-21-(1).jpg

İçerikler için PIN oluşturulması istenir. Burada zorlu bir şifre belirlenmelidir.
google-play'de-icerik-filtrelemesi-nasil-yapilir_-21-(2).jpg

Şifre sonrasında ise filtreleme için seçenek girilmesi istenir. Resimde görülen yaş sınırlarına göre kolayca filtreleme koyabilirsiniz. Böylece yaş sınırını aşan içerikler direk engellenecektir.
[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store nedir? Google Play nasıl kullanılır?

1424682515189.jpg

Google Play Store nedir? Google Play Store ne işe yarar? gibi soruları günlük hayatta sıkça duyuyoruz. Google Play Store'un kullanımına dair bütün bilgileri haberimizde buşabilirsiniz.

[FONT=pt_sansbold]Google Play Store
android işlemci kullanan cep telefonlarının indirme mağazasıdır. Uygulamalar Google Play Store sayesinde telefona yükleniyor ve karşımıza hayatımızı kolaylaştıracak bir çok uygulama çıkıyor.


Çağımızın en büyük ve en kullanılır teknolojisi insanların elinden düşmeyen akıllı cep telefonları. İşletim sistemi android olan akıllı telefonların da mağazası Google Play Store..

Ancak yazılımcılar ve meraklıları tarafından geliştirilen uygulamaların hem ücretli hem de ücretsiz olanları vardır. Ücretsiz olanlar direkt yüklenebilirken ücretli olanlar için kredi kartları ile ilgili uygulamaları satın alabilirsiniz.

Ancak bunun içinde öncelikle akıllı telefonunuzda Google Play Store ın yüklenmiş olması gerekmektedir. Bununla ilgili hem sizlere ön bilgi hem de yükleme linkini vereceğiz.

Akıllı telefonunuza indirdikten sonra kolay ve basit bir şekilde alışverişte yapabilirsiniz

[FONT=pt_sansbold]Google Play Nedir?
[/FONT]
GooglePlay Store indirerek Android marketin sizlere sunduğu ayrıcalıklar dünyasına sizde hemen göz atabilirsiniz. Peki, tam olarak bu GooglePlay Store ne işe yaramaktadır? GooglePlay Store sahibi olduğunuz andan itibaren Android işletim sistemli mobil cihazınıza indirebilir ve çok güzel uygulamaları test etmeye başlayabilirsiniz. Bu anlamda da oldukça güzel hizmet sunulmaktadır. Bu sayede sizlerde rahatlıkla istediğiniz programlara ulaşabilirsiniz.

GooglePlay Store'da oldukça popüler olan oyun ve sosyal medya uygulamalarının dışında, aynı zamanda banka işlemlerini yapabileceğiniz mobil uygulamalara ve bazı üniversitelerin mobil desteği ile ders çalışma imkânına bile sahip olabilirsiniz. Tüm bu özellikler GooglePlay Store'un Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlara sağladığı imkânların sadece bazılarıdır.

Eğer ki hâlihazırda akıllı telefon ya da tabletinizde [FONT=pt_sansbold]GooglePlay Store[/FONT] yok ise veya mevcut olanı silinmiş ise endişe yapmanıza gerek yoktur. Zira GooglePlay Store indirmek artık çok kolaydır ve hiçbir ücret talep edilmemektedir. Bilgilerinizi bir kez Google'a kaydettikten sonra uygulama mobil cihazınızdan silinse dahi yüklediğinizde tüm kayıtlı veriler tekrar yüklenecektir.

[FONT=pt_sansbold]GooglePlay'den oyunlar indirin[/FONT]


GooglePlay'in en güzel özelliği kesinlikle oyunları indirebilmenizdir. Bunun için menüde pek çok farklı seçenek vardır. Yani ücretsiz oyunlara, ücretli oyunlara, popüler olan oyunlara, en çok hasılat yapan oyunlara ve daha pek çok farklı kategoriye giriş yaparak aradığınız oyunları kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu anlamda oldukça güzel bir sistem vardır.

Normalde tüm bu uygulamaları bulmanız oldukça zordur. FakatGooglePlay Store sayesinde tüm bu uygulamaları tek bir çatı altında toplayarak sizlerin kolaylıkla indirebileceksiniz.. İçerisinde yüzlerce farklı kategori olduğu için neyi aramanız gerekiyorsa onu rahatlık bulabilirsiniz. Bu anlamda oldukça güzel bir sistem mevcuttur.

Kredi kartınız ile GooglePlay Store'dan alışveriş yapın

Eğer ki kredi kartınızın bilgilerini GooglePlay Store'a girerseniz, sistem otomatik olarak kredikartınızı tanımlayacaktır. Daha sonrasında herhangi bir ücretli yazılımı almak istediğinizde otomatik olarak kredi kartınızdan çekilecektir ve istediğiniz uygulamaya kolaylıkla erişebileceksiniz.

Kısacası GooglePlay Store size pek çok imkânı tek bir çatı altında sunduğundan dolayı hiçbir şekilde sıkıntı çekmeden mobil cihazınızı yönetebileceksiniz. Ayrıca trend ve tavsiye bölümlerinden de yeni uygulamaların keşfini yaparak çok güzel vakit geçirebileceksiniz.

Google Play Store Nedir ?

Google Play Store Android işletim sistemi uyumlu cep telefonlarına, ücretli veya ücretsiz çeşitli ürünler sağlayan bir sanal market diyebiliriz. Bu sanal marketin ismi uzun bir süre Android Market olarak kaldı ve şimdiki yeni adı ise Google Play Store’dir. Artık Google Play Store olarak bizlere hizmet vermeye devam edecek olan bu dev sanal markette aradığınız her şeyi hemen hemen bulmanız mümkün. Android yazılımına sahip cep telefonu kullanıcıları yapılan çeşitli anketlere göre Google Play Store’de aradığı her şeyi bulabildiği kanıtlanmıştır. Android Market Google alt yapısı altına girdikten sonra ismiGoogle Play Store olarak değiştirildiğini de belirtmek gerek. Google alt yapısı altına girikten sonra daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Android günümüzde yüksek başarı elde etmiş başta gelen yazılımlardan birisi haline gelmiştir. Google Play Store’nin bir çok dil imkanı da mevcut, Türkçe dil imkanı veriyor olmaları ayrıca bizler içinde tabi ki büyük bir avantaj. Bir çok cep telefonu işletim sistemi yazılımı mevcut olsa da, neredeyse bir kaçı bu gibi güzel imkanlar sağlayabiliyor. Android işletim sistemi günümüzde en iyi imkanlara sahip oldukça kullanışlı ve son derece başarılı bir yazılımdır.
-Android işletim sisteminde sahip cep telefonu kullanıcıları Google Play Store’ye girebilmek için Google hesabına da sahip olmaları gerekmektedir.

Google Hesabı Nedir ? Google Play Store Nasıl Kayıt Olunur ?

Google Hesabı, Google’a ait ücretsiz sunulan Gmail e-posta adresine sahip olunması demektir. Yani bu demek oluyor ki Gmail e-posta adresiniz varsa, Google Play Store’den de faydalanabilirsiniz demektir. Google’nin Gmail e-posta hizmetine ücretsiz olarak gerekli kayıt forumu doldurarak kayıt olabilirsiniz.
Google Hesabına(Gmail) ücretsiz kaydınızı tamamladıktan sonra Android işletim sistemli cep telefonunuzu, ücretsiz kayıt olduğunuz Gmail e-posta adresiniz ile bağdaştırmalısınız.

Gmail Hesabını Google Play Store’ye Bağlama

Android işletim sistemli cep telefonunu Gmail hesabınıza bağlamak için cep telefonunuzdan gerekli aktivasyon işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aktivasyon işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra Google Play Store’ye bağdaştırmış olduğunuz adres ile giriş yapmalısınız.
Giriş yaptıktan sonra site üzerinden eğer yaptığınız işlemler doğruysa aşağıdaki görsel gibi bir görüntü ile karşılaşacaksınız.


Eğer ki hesabınızla ilgili doğru bağdaştırma gerçekleşmediyse veya cep telefonunuz Google Play Store ile uyumsuz ise aşağıdaki görsel gibi bir görüntüyle karşılaşacaksınız.


[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store uygulamasını kullanarak en sevdiğiniz müziklerin, filmlerin ve kitapların yanı sıra Android uygulamalarını ve oyunlarını bulabilirsiniz. Play Store uygulaması Google Play'i destekleyen Android cihazlarda yüklü olarak gelir.
Play Store uygulamasını açma

Cihazınızda Uygulamalar bölümüne gidin.
Play Store simgesine dokunun.

Google Play Store uygulamasını bulamıyor veya açamıyorsanız

Desteklenen bir Android cihazı kullandığınızı onaylayın.
Uygulamayı gizlemiş olabilirsiniz ve tekrar etkinleştirmeniz gerekebilir.
Cihazınızı kapatıp tekrar açın. Sonra uygulamayı arayın.

Google Play Store uygulaması hâlâ görünmüyorsa yardım için operatörünüze veya üreticinize başvurun. Uygulama cihazınızda yoksa maalesef indirmeniz mümkün değildir.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store sayısız uygulamasıyla Android kullanıcılarına hizmet veriyor. Ücretli veya çoğunlukla ücretsiz uygulamalar neler mi? Oyun, kitap, müzik, gazetelik, haber ve daha fazlası. Tüm bu uygulamaları cihazına yüklemek için hemen ücretsiz Google Play Store indir, kullanmaya başla…



Google Play Store sayısız uygulamasıyla Androidkullanıcılarına hizmet veriyor. Ücretli veya çoğunlukla ücretsiz uygulamalar neler mi? Oyun,Kitap, müzik, gazetelik, haber ve daha fazlası. Tüm bu uygulamaları cihazına yüklemek için hemen ücretsiz Google Play Store indir, kullanmaya başla…

Google Play Store, ihiyacınız olan her türlü uygulamayı Android cihazlar için ürettiği online marketinde ücretli veya ücretsiz satışa sunuyor. Binlerce oyun ve müzik uygulamasının yer aldığı Play Store indir ve güncelle işlemleri ve Android Market hakkında merak edilenler…

Günümüzde artık yediden yetmiş yediye herkes internet kullanıcısı olmaya başladı. Google Play Store şimdi de özel bir sürümle karşımıza çıkacak. Çocukların kullanımı için tasarlanan yeni Google Play, Reklam ve yönergeler de dahil olmak üzere birçok şeyi çocukların kullanımı için uygun hale getiriyor. Yeni sürümde şu 6 kategori olacağı tahmin ediliyor: aksiyon ve Macera, Akıl Oyunları, Yaratıcılık, eğitim, Müzik ve Video, Pretend Play. Google Play'de şu an yer alan "Aile Oyunları" bölümü ise bu sene kapatılacak.

Google Play Store nedir?

Google Play (eski adıyla Android Market), Google'ın Android için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur.

Müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android'lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV'den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir. Google Play, 2012 Mart'ında Android Market ve Google Müzik servislerinin birleştirilmesi ve marka değişimi ile duyuruldu.

Dilerseniz Google Play Store'un uygulama ve oyunları hakkında sizi bilgilendirmeye çalışayım. Oyun oynamayı sevenler,güncel haberleri kaçırmak istemeyenler ve yerel hava durumlarını an be an takip etmek isteyenler bu uygulamalar tam size göre! İçeriğindeki binlerce oyun ve haber uygulamasıyla Google Play Store dünyası sizi memnun edecek.

Peki Google Play Store hesap açma

Google Play Store'dan ürün indirmek veya satın almak için öncelikle bir Google hesabınızın bulunması gerekiyor.Eğer Google hesabınız yoksa öncelikle cihazınızın "Ayarlar" menüsünü açın "Hesaplar" menüsünden "Hesap ekle" ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan "Google"ı seçin.Varolan bir hesabınız yoksa "yeni" seçeneğini belirleyip, istenen talimatları uygulayın. Tüm bu adımları uyguladıktan sonra artık siz de Google hesabınızla Google Play Store'dan istediğiniz uygulamayı indirebilir, keyifli oyunlarıyla eğlenebilirsiniz..

Google Play Store'nin en çekici yönlerinden biri de kablolara bağlı kalmaksızın bütün cihazları birbirine senkronize etme özelliğinin bulunması.Google Play Store kullanıcılarına sunduğu özgürlük ve geniş ürün yelpazesiyle tüm dünyada en çok tercih edilenler arasında…

Tüm dünyayla birlikte siz de bu deneyimi yaşamak isterseniz, kendinize bir Google hesabı açıp bu zengin dünyadan yararlanabilirsiniz…

Cihazınıza ücretsiz Google Play Store yükleme ve güncelleme işlemleri

Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri;

Öncelikle en güncel Google Play Store indirin. İndirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın. Attığınız APK dosyasına dikkat etmeyi unutmayın. Android cihazınızdaki dosya yöneticilerinden "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işleminden sonra en güncel Google Play Store cihazınızda olacak.

Google Play'de (play.google.com) uygulama indirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya Google Play Store uygulamanız yoksa cihazınız desteklenmiyor olabilir. Cihazınız listede yoksa piyasaya yeni çıkmış veya başka nedenlerle listelenmemiş olabilir.

Cihazınızın Google Play'i kullanabilip kullanamadığıyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa destek için cihaz üreticinizle iletişim kurun.

Not: Android cihazınızın modelini veya yapı numarasını bulmak için cihazınızın ana Ayarlar menüsü > Telefon Hakkında veya Tablet Hakkında bölümüne gidin.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
iTunes ile aldığınız şifrelenmiş iOS yedeklemeleriniz güvende mi sanıyorsunuz? O zaman bir daha düşünün. Konuyla ilgili resmi açıklama Apple’den geldi.



Adli bilişim ve bilişim teknolojileri güvenliği endüstrileri için çözümler üreten Rus merkezli Elcomsoft, geçtiğimiz hafta iTunes’ta yaratılanşifrelenmiş iOS yedeklemelerinin iOS 10’un sunulmasıyla birlikte daha az güvenli hale geldiğini ortaya koymuştu.







Yedeklemeleriniz güvende değil!

Slashgear’in haberine göre, iTunes’teki güvenlik açığı yeni şifre korumalı yedeklemelerin alternatif bir şifre doğrulama mekanizması sunuluyor. Bunun da daha önceki iOS sürümlerine göre kaba kuvvet (brute force) saldırılarına daha çabuk ve kolayca izin verdiğinin altı çiziliyor. Bu sayede iPhone’unuzda kişi, fotoğraf, şifreleriniz ve daha fazlasını içeren tüm veriniz ele geçirilebilir!
Elcomsoft, iOS 10’un yedekleme yönteminin bazı güvenlik kontrollerini atladığını be bundan dolayı şifre tespiti girişimi odaklı saldırılara yaklaşık 2 bin 500 kat daha hızlı izin verdiğini açıklıyor. Sorunun kaynağı olaraksa, şifre girişimini sadece bir kez yürüten farklı bir algoritma kullanımına işaret ediliyor.

Apple’den resmi açıklama geldi

Apple durumdan haberdar olduklarını belirtirken daha sonra sunulacak birgüvenlik güncelleştirmesiyle sorunun giderileceğinin sözünü veriyor. Tek teselli ise iCloud’a yedekleme yapanların güvende olması. PC veya Mac içiniTunes ile iOS yedeklemesi yapanlar ise güncelleştirmeye kadar risk altında kalacaklar.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Google Play Store'de Black Friday Başladı!

Black Friday kapsamında Google Play Store üzerinden de yüzde 80'e varan indirim fırsatları sunulmaya başlandı.

Android işletim sistemi dünya genelinde milyonlarca telefonda kullanılırken Android işletim sistemleri uygulama mağazası olan Google Play Store üzerinden de Black Friday olarak adlandırılan alışveriş indirimleri başlatıldı. Yüzde 80 oranlarına varan indirimler sayesinde kişilerin pek çok farklı kategoride indirim sahibi olabileceği Google Play Store oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

Farklı İndirimler Sunuluyor!

Kitap,uygulama, film ya da oyun indirmek isteyen kişilerin bu konuda yüksek indirim oranlarından faydalanabilecek. Özellikle son dönemlerinde kitap ve film servisleriyle dikkat çeken Google Play Store böylece indirimli dönemde de yüksek bir satış gerçekleştirebilir durumda. Yapılan açıklamalarda indirimlerin 29 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtilirken bu tarihe kadar kullanıcılar oyun ve oyun içi satın alımlarda yüzde 80 indirimden yararlanabilecek.

Amerika’ya Özel Film İndirimi

Aynı zamanda Amerika'ya özel olarak da film seçeneklerinin sunulduğu Google Play Store sayesinde kişiler CYBERDEALMOVIES2016 kupon kodunu kullanarak daha uygun fiyatlar üzerinden filmleri satın alabilir. Yapılan açıklamalar doğrultusunda yüzde 80 indirim sunulduğu oyunlar şöyle;

Forge of Empires

Angry Birds 2

Asphalt 8: Airborne

World of Tanks Blitz

ROBLOX

Star Trek Timelines

KINGDOM HEARTS Unchained χ

Dragon City

Mahjong Treasure Quest

Panda Pop

COOKING DASH 2016

Cooking Fever

Gummy Drop!

Farm Heroes Super Saga

SimCity BuildIt

Fallout Shelter

Vikings: War of Clans

Yapılan açıklamalarda özellikle oyun için satın alma işlemlerinde çok yüksek oranlarda indirimin yapıldığı belirtilirken kişiler oyun mağazaları üzerinden bu indirimlerden yararlanabilecek.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
İlk kez dün birkaç kişiye ulaştırılan ve bugünden itibaren tam anlamıyla dağıtılmaya başlanan Google Play Store güncellemesi ile birlikte, artık uygulamalarınızı görebildiğiniz "Uygulamalarım" sekmesi baştan aşağı yenileniyor.


Play Store'da yeni Uygulamalarım dönemi!

Görünüşe göre Play Store'da yer alan Uygulamalarım sekmesi güncellenerek üç farklı sekmeye ayrıldı. Artık yüklü olan uygulamalarınız, tüm uygulamalar ve ayrıca beta uygulamalar sekmeleri direkt olarak Uygulamalarım sekmesinin altında yer alacak.
Ayrıca bu sekmelerde yer alan uygulamaları ister alfabetik, isterseniz de güncelleme ya da uygulamanın son kullanılış tarihine göre sıralayabileceksiniz.
Eğer hala uygulamanın güncellemesi cihazınıza ulaşmadıysa endişelenmenize gerek yok. Çünkü bu güncelleme sunucu tarafından yapılıyor ve son Google Play Store uygulamasına (7.06.08.N-all) sahip olsanız dahi şimdilik bu yenilikleri göremiyor olabilirsiniz.
Bir süre daha beklediğiniz takdirde uygulamanız kendi kendine güncellenecek ve bu yeni özelliği hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Apple, uzun bir süredir iOS cihazlarının uygulama mağazası App Store'da "Haftanın Ücretsiz Uygulaması" adı altında beğenilen uygulama ve oyunları ücretsiz olarak yayınlıyordu. Şimdi de Apple'ın rakibi Google, Android'in uygulama mağazası Google Play Store'da aynı uygulamaya geçti.
Google Play Store'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması adı altında dağıtılan ilk uygulama Card Wars - Adventure Time oldu. Çizgi dizi Adventure Time'ın kart oyunu olan Card Wars - Adventure Time, normalde 10,99 TL'ye satılıyordu. Bir hafta için ücretsiz olan Card Wars - Adventure Time oyununu aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.
Card Wars - Adventure Time indir
 
Üst