Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

[İPhone] iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max kılıfları

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
iphone-xr-xs-max-kilif-1-1.jpg



iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri tanıtıldığından bu yana henüz 5 gün oldu ve şimdiden kılıfları çıkmaya başladı. Apple Türkiye henüz bu modellerin satışına başlamadı. Yakında satışa başlayacaktır. iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinden birisini almayı düşünüyorsanız, yanında iyi bir kılıf da almanızı tavsiye ederiz. iPhone kasasındaki çizik, darbe ve kırıklar garanti kapsamında tamir edilmedikleri gibi, darbe ve kırıklar Apple garantisini de bozacaktır. Yaklaşık 10bin lira ödediğiniz bir telefonu korumak için birkaç lirayı da gözden çıkarmanızı tavsiye ederiz. Bu yazımızda en iyi iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max kılıf modellerini tanıtacağız. Zamanla yerli ürünlerde çıktığında yazımızı güncelleyeceğiz. Maalesef şimdilik Türkiye’de satışa sunulmamış kılıf modellerini tanıtmak zorundayız.

1. Mous Limitless 2.0
iphone-xr-xs-max-kilif-1-1-640x359.jpg

Mous Limitless 2.0 iPhone kılıflarının iki özelli var. Çok estetikler ve çok sağlamlar. Mous’un sitesinde yazdığına göre, Mous Limitless 2.0 ile iPhone XR/ XS / XS Max telefonlarınızı yanlışlıkla düşürseniz bile, içinde bulunan küçük hava cepleri ve yay gibi çalışan çapraz polimer zincirleri ile darbe emilecek ve iPhone’unuz korunacaktır.

Her 3 iPhone modeli için de kılıflar üretilmiş. Deri, bamboo içeren, ceviz içeren kılıf çeşitleri de mevcut. Satış fiyatı ise 40 dolar civarında. Web mağazalarından satın alabilirsiniz.

2. Moshi StealthCover
iphone-xr-xs-max-kilif-3-1-640x359.jpg

“Askeri sınıf koruma” ve manyetik bir kapak ile Moshi’nin yeni iPhone modelleri için geliştirdiği StealthCover kılıfları sadece sağlam değil, aynı zamanda kapağı açmadan ekranınıza bakmanızı sağlayan bir tasarıma sahip.

Alüminyum folyo tarzı kasa yarı saydam bir kapağa sahiptir. Böylece ekranınızı korurken Bildirimlerinizi kontrol edebilir ve hatta FaceTime aramaları yapabilirsiniz.
StealthCover kılıfları, web mağazalarında 52 dolara satılıyor.

3. Speck Presidio
iphone-xr-xs-max-kilif-2-1-640x359.jpg

Speck Presidio, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR için çok iyi bir kılıf üretmiş. Hem fonksiyonel hem de koruma özelliği olan bu kılıflar, iPhone’unuzun parmaklarınızın arasından kaymasını önleyecek özel bir çapraz dokuya da sahip. Aynı zamanda çerçevesiz ekranı korumak amaçlı yükseltilmiş kenarlara sahip olan Speck Presidio kılıfları 40 dolara web mağazalarında satılıyor.
4. Ted Baker AW18 Phase 2
iphone-xr-xs-max-kilif-5-1-640x359.jpg

Moda evi Ted Baker, yeni iPhone modelleri için, mobil aksesuar üreticisi Proporta ile birlikte bu kılıfları geliştirdi.
Kalın çiçekler, Şık Siyah ve altın ve geometrik şekiller de dahil olmak üzere bir dizi tasarıma sahip olan bu kılıflarda iç kapakta dahili bir ayna var. Bu kılıflarda, hareket halindeyken iyi görünmek isteyenler düşünülmüş.
Proporta kılıfları 45 dolardan başlayan etiketlere sahip.
5. Greenwich AW18 Collection
iphone-xr-xs-max-kilif-4-1-640x359.jpg

Lüks İngiliz deri aksesuarları markası Greenwich, yeni iPhone XS, iPhone Xs Max ve iPhone XR kılıflarını karbon fiber kaplama, elektroliz kenar ve kapağın iç kısmında ise kullanışlı bir kart tutucuya sahip.
Yeni kılıflar Bentley Motors tarafından kullanılan deriden üretilmiştir. Fiyatları oldukça pahalı. 125 dolardan başlayan etikete sahip.
6. Case Mate
iphone-xr-xs-max-kilif-7-1-640x339.png

Fonksiyonel olmaktan ziyade eğlenceli bir şey arıyorsanız, Case Mate yeni iPhone xs / Xs Max / XR-dostu kılıflara bir göz atın. Altın parıltı, şık kaplumbağa kabuğu ve hatta berrak reçineye gömülü gerçek kurutulmuş çiçekler (yeni iPhone’lar için henüz mevcut değil, ancak yakında gelir) dahil olmak üzere seçim yapabileceğiniz çok çeşitli tasarımlar var.

7. Apple Silikon Kılıf
iphone-xr-xs-max-kilif-6-1-640x359.jpg

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Apple, yeni iPhone XS, iPhone Xs Max ve iPhone XR’ye uyacak şekilde kendi kılıflarını yaptırdı. Bu silikon kılıf, yeni model üzerinde rahatça sığacak şekilde tasarlandı – artı kablosuz şarjı destekliyor.
9 farklı renkle gelen Apple silikon kılıflar 39 dolardan başlıyor. Diğerlerinin aksine birkaç gün içinde Apple Türkiye mağazalarında bu kılıfları kolayca bulabilirsiniz.
 
Üst