Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Mate S için Etkileyici Özellik!

uydu3405

0
Üye
22 Eyl 2013
1,054
3
38
İstanbul
huawei-mate-s-1442217150.jpg


Bu sene gerçekleşen IFA etkinliğine damga vuran firmalardan birisi de Huawei’ydi. Huawei özellikle yeni amiral gemisi Mate S ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Force Touch ve parmak izi okuyucusu gibi özelliklerle gelecek olan Huawei Mate S teknik özellikleriyle de rakiplerine gözdağı vermişti.

Geçtiğimiz gün Instagram’da ortaya çıkan bir video, Mate S’in özelliklerinin IFA 2015’te su yüzüne çıkandan fazlası olduğunu gözler önüne serdi.
Bu özellik sayesinde, Huawei Mate S’i evinizde ya da ofisinizde nereye koyduğunuzu unuttuğunuzda, “Neredesin” diye seslenmeniz yeterli olacak. Sesinizi algılayan Mate S aşağıdaki videoda da görüldüğü gibi, titreşerek, flaş ışığı yanıp sönerek, müzikler çalarak ve çeşitli sesler çıkararak size yerini gösterecek.

İşin güzel yanı ise bu özelliğin telefonun sesi kısıkken bile aktif olacak olması. Tabiki bu özelliğin her seslenişe mi, yoksa sadece ses tanımını yapan kişinin sesine mi tepki verdiği henüz netlik kazanmış değil.

Huawei Mate S özellikleri

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate S gücünü Kirin 935 yonga setinden alacak. 1080p çözünürlüğünde 5.5 inçlik AMOLED ekranla gelecek olan Mate S, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama hafızasına sahip olacak.

13 Megapiksellik ana kameraya, 8 Megapiksellik ön kameranın eşlik ettiği Huawei Mate S, 2700 mAh gücüdne bir bataryadan beslenecek.

Huawei Mate S’in EMUI3.1 arayüzünü kullanması ve Android 5.1.1 ile satışa sunulması bekleniyor.
 
Üst