Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

TANDBERG Kanallar Hakkında Lütfen Okuyunuz.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Söz konusu PAKETTEN yayın yapan kanallar ikinci kez yayıncı kuruluşun atak yapması sonucu yaklaşık olarak 3 günden beri izlenememektedir.! Burada FORUM-AİLEMİZ olarak elimizden geldiğince gelişmeleri elverdiğince güncel olarak vermeye çalışmaktayız.Fakat ne yazikki üzülerek yazmak zorundayımki bazı ARKADAŞLARMIZ bu konuda BİZLERİ sorumlu tutmak derecesine kadar gelmişlerdir.! Bizlere yaptığımız açıklamalardan dolayı neden kızıyorsunuzki,tek derdimiz sizlere saçma sapan sözler verilerek DOLANDIRILMAMALARINIZDIR.!!! Sizlerden RİCA EDİYORUM lütfen cihaz alırken cihaz satıcılarının her söylediklerine kanmayın.! Maalesef piyasada işini layikı ile yapan doğru dürüst kişiler kalmadı,bu tür kişiliği arızalı olan satıcılara sakın ha sakın KANMAYIN.! Yayıncı kuruluş istediği an FİŞİ-ÇEKER olayı bitirir yazık günah boşuna ben illegal yayın izleyeceğim satıcı bana garanti verdi diye düşünmeyin.! İLLEGAL YAYININ KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE HİÇ BİR GARANTİSİ YOKTUR.!!! Ve her kim olursa olsun bu şekilde GARANTİ VEREMEZ eğer verirse bilinki YALAN SÖYLEMEKTEDİR.! Bakın bu kadar AÇIK ve NET yazıyorum uydu sektöründe bu konularda o kadar çok dolaplar dönmektedirki buraya yazsam inanın şaşırıp kalırsınız.! Bilenler zaten neyin ne olduğunu biliyor ama bilmeyen arkadaşlarımız artık neyin ne olduğunu anlasınlar.Bakın bir UYDUCU olarak tüm müşterilerime her zaman ilk söylediğim şudur: İLLEGALİN HİÇ BİR GARANTİSİ YOKTUR izlenebildiği kadar yanımıza kar kalır.Benim müşterim en baştan bunu bilir ona göre davranır.! Ama Allah'a çok şükür şimdiye kadar rabbim hiç bir kimseye karşı utandırmadı.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir şimdi sizden ricam gelip FORUMA hesap sorar gibi yazmayın.! Ne ben nede NEXT firması size illegal yayınların süresiz olarak izleneceği garantisini vermedik.! Zaten bu forumda BAĞIMSIZ bir FORUMDUR next firması ile KESİNLİKLE bir alakası YOKTUR.! Eğer bu durumda olan varsa yazmış olduğum gibi cihazlarını nereden aldılar ise o kişilerden hesap sorsunlar.!!!

Gelişmeleri AŞAĞIDAKİ LİNKTEN takip edebilirsiniz emin olunuz bu konuda herşey en yakından takip edilmektedir.Elimize bilgi geldiği takdirde olabilecek en kısa zamanda bilgi verilecektir bundan zerre şüpheniz olmasın ARKADAŞLAR.

http://www.next.web.tr/showthread.p...42%B0E-Tandberg-Keyler.html?p=92051#post92051

BENİM TEK AMACIM SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİ UYARARAK DAHA FAZLA BU KONULARDA GEREK ŞİMDİ GEREKSEDE İLERLEYEN ZAMANDA BU ŞEKİLDE YAZILIP ÇİZİLEN YADA SÖYLENEN ŞEYLERE İTİBAR ETMEYİP DOLANDIRIL-MA-MA-LA-RI-DIR.BENİM ÜLKEMİN İNSANI ASLA BU ŞEKİLDE ALDATILMAYI HAK-ET-ME-MEKTEDİR....

SEVGİ ve SAYGILARIMLA
 
Son düzenleme:

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
117
6
18
Noktası virgülü ile bir yazı bu kadar anlamlı olur ! Söz gümüş ise süküt altındır diyerek yüreğine klavyene sağlık diyor doğru söze şapka çıkartılır tesekkürlerler @haydar1966 abim benim sevgiyle..saygıyla..
 

inat

0
Üye
24 Nis 2012
21
1
3
22 yıldır bu sektörün içersinde olan birisi olarak benim anlatmaya çalıştıklarımızıözetlemişsin admin'im...
 

Kaya79

0
Üye
2 Ara 2012
144
1
18
next yetkilileri geçenlerde server ile oynamıştı.serverler ondan sonra didip gelmeler başladı tamam server gidebilir .benim dediğim serverler tabi gidebilir. ama benim aldığım veya bulduğum serverlerde neden gidip geliyor doğru dürüst çalışmıyor. hangi server olursa olsun cihaz da görüntü gidip geliyor. kimse next inde avukatlığını yapmasın biz derdimizi anlatmaya çalışıyoruz.
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
next yetkilileri geçenlerde server ile oynamıştı.serverler ondan sonra didip gelmeler başladı tamam server gidebilir .benim dediğim serverler tabi gidebilir. ama benim aldığım veya bulduğum serverlerde neden gidip geliyor doğru dürüst çalışmıyor. hangi server olursa olsun cihaz da görüntü gidip geliyor. kimse next inde avukatlığını yapmasın biz derdimizi anlatmaya çalışıyoruz.

Arkadaşım Allah aşkına ben ne yazıp çiziyorum siz hala ne yazıyorsunuz konu ne siz gelip ne yazmışsınız.AŞAĞIDAKİ adrese yazın derdinizi oraya bildirin BU FORUM NEXT FİRMASININ RESMİ SAYFASI DEĞİLDİR.Anlayın kardeşim artık anlayın daha nasıl anlatacağım buraya yazılan burada kalıyor.! (Ondan sonra konuları silince isyan ediyorsunuz beni next firmasının avukatlığını yapmakla suçluyorsunuz.)


http://www.next.com.tr/tr-tr

Sayfanın en altında SAĞ tarafta gerekli olan tüm iletişim no su ve web adresi mevcuttur.!!!
 

hümayracan

0
Üye
30 Tem 2015
52
1
8
Teşekkurler --Haydar1966-- Hocam ALLAH Yolunu Açık Etsin Hersey Gonlunce Olur İnşallah Saygilar--- Sevgiler......!
 

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
498
64
28
Trabzon
haklısınız haydar usta uyduculuk sektöründe işini layıkıyla yapan kalmamış aklıma gelen bir komik durumu anlatacağım
diseqc arıza yapmış değiştireceğim gittim dükkana 10 tl lik var 15 tl lik var haliyle pahalı geldi bana normalde 7 8 tl dir yani adamın bana deyişi şu 15 tl li olanı alırsan HD kanalları çeker paketin üstünde hd yazıyor. Şaşırdım gülmemek için zor tutmuştum kendimi almıyorum dedim çıktım. böylesine ilginçlikle karşılaşmıştım.
 

a1_tr

0
Üye
28 Nis 2012
17
0
1
söz konusu paketten yayın yapan kanallar ikinci kez yayıncı kuruluşun atak yapması sonucu yaklaşık olarak 3 günden beri izlenememektedir.! Burada forum-ailemiz olarak elimizden geldiğince gelişmeleri elverdiğince güncel olarak vermeye çalışmaktayız.fakat ne yazikki üzülerek yazmak zorundayımki bazı arkadaşlarmız bu konuda bizleri sorumlu tutmak derecesine kadar gelmişlerdir.! Bizlere yaptığımız açıklamalardan dolayı neden kızıyorsunuzki,tek derdimiz sizlere saçma sapan sözler verilerek dolandırılmamalarınızdır.!!! Sizlerden rica ediyorum lütfen cihaz alırken cihaz satıcılarının her söylediklerine kanmayın.! Maalesef piyasada işini layikı ile yapan doğru dürüst kişiler kalmadı,bu tür kişiliği arızalı olan satıcılara sakın ha sakın kanmayın.! Yayıncı kuruluş istediği an fişi-çeker olayı bitirir yazık günah boşuna ben illegal yayın izleyeceğim satıcı bana garanti verdi diye düşünmeyin.! Illegal yayının kesinlikle ama kesinlikle hiç bir garantisi yoktur.!!! Ve her kim olursa olsun bu şekilde garanti veremez eğer verirse bilinki yalan söylemektedir.! Bakın bu kadar açık ve net yazıyorum uydu sektöründe bu konularda o kadar çok dolaplar dönmektedirki buraya yazsam inanın şaşırıp kalırsınız.! Bilenler zaten neyin ne olduğunu biliyor ama bilmeyen arkadaşlarımız artık neyin ne olduğunu anlasınlar.bakın bir uyducu olarak tüm müşterilerime her zaman ilk söylediğim şudur: Illegalin hiç bir garantisi yoktur izlenebildiği kadar yanımıza kar kalır.benim müşterim en baştan bunu bilir ona göre davranır.! Ama allah'a çok şükür şimdiye kadar rabbim hiç bir kimseye karşı utandırmadı.umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir şimdi sizden ricam gelip foruma hesap sorar gibi yazmayın.! Ne ben nede next firması size illegal yayınların süresiz olarak izleneceği garantisini vermedik.! Zaten bu forumda bağımsız bir forumdur next firması ile kesinlikle bir alakası yoktur.! Eğer bu durumda olan varsa yazmış olduğum gibi cihazlarını nereden aldılar ise o kişilerden hesap sorsunlar.!!!

gelişmeleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz emin olunuz bu konuda herşey en yakından takip edilmektedir.elimize bilgi geldiği takdirde olabilecek en kısa zamanda bilgi verilecektir bundan zerre şüpheniz olmasın arkadaşlar.

http://www.next.web.tr/showthread.p...42%b0e-tandberg-keyler.html?p=92051#post92051

benim tek amacım siz değerli kardeşlerimi uyararak daha fazla bu konularda gerek şimdi gereksede ilerleyen zamanda bu şekilde yazılıp çizilen yada söylenen şeylere itibar etmeyip dolandırıl-ma-ma-la-rı-dır.benim ülkemin insanı asla bu şekilde aldatılmayı hak-et-me-mektedir....

sevgi ve saygılarımla

ben de pandora tivibu kullanıcısıyım.
Tivibu bu cihazı bize çok pahalı sattı şimdi hiç bir işe yaramıyor.
Tahmin ediyorum tandberg uygulaması tivibu nun izniyle yapıldı. Tivibu açılan kanalları bukadar seyrettiğiniz yeter dedi ve kapattırdı.
Burada geçicide olsa bu hizmeti sağlayanlara teşekkür. Tivibu ya bir daha asla demekden başka çare yok. Benim anladığım bu.
 

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
498
64
28
Trabzon
tandberg uygulaması fox grubunun ayriyetten kendilerinin bizzat kullandığı sistemdir. kullandıkları frekans da kendilerine aittir. bu frekanstan d smart ve digiturk de faydalanıyor. (farklı şifrelemelerle ) . tivibunun bu işle herhangi bir alakası yoktur. İşin özünde şu vardır her platform kendi paketlerini korumakla sorumludur yani gidip de rakip firmaya güçlü sistem kullan diyemez. sonuçta her firma kendi paketlerini korumakla meşguldür.
 

Erdem TERZİ

0
Üye
5 Ocak 2012
51
2
8
İSTANBUL
Merhabalar,

Sayın Haydar1966 Bey, umarım ki iyisinizdir?

Konuyu kapattığınız http://www.next.web.tr/showthread.php/12039-FOX-NETWORKS-GROUP-42°E-Tandberg-Keyler/page31.html bu topiğin 306. mesajında bizlere müjdeli haberi veriyorsunuz. Fakat bunun yolunu belirtmemişsiniz? Ben denemelerde bulundum. Fakat bir başarıya ulaşamadım. Lütfen bilginizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizinle hep daim olsun!

Erdem TERZİ
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Keyler ne zaman verilecek

Merhabalar kardeşim Key.ler ve softcamlar ile ilgili çalışmaları malumunuz @KARBON kardeşimiz yapmaktadır.Kendisi ne zaman müsait olursa dosyaları elbette verecektir...

Merhabalar,

Sayın Haydar1966 Bey, umarım ki iyisinizdir?

Konuyu kapattığınız http://www.next.web.tr/showthread.php/12039-FOX-NETWORKS-GROUP-42°E-Tandberg-Keyler/page31.html bu topiğin 306. mesajında bizlere müjdeli haberi veriyorsunuz. Fakat bunun yolunu belirtmemişsiniz? Ben denemelerde bulundum. Fakat bir başarıya ulaşamadım. Lütfen bilginizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını dilerim.

Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.

Sevginin en güzel halleri Sizinle hep daim olsun!

Erdem TERZİ

Erdem bey merhabalar kapatmış olduğum konuda sizlere söz verdiğim gibi bilgileri an be an paylaşacağımı yazmıştım.Ama bunu yaparken hiç bir zaman tabiri caiz ise hayal tacirliği yapmadım.Gerçekler ne ise onu yazmaya gayret ettim hatta bu konuda UYARIDA bile bulundum.Defalarca yazdım çizdim bu kanallar elden geldiğince uzun süre izlemek istenirse GİZLİLİK şarttır dedim.Bazı arkadaşlar bana kızdılar vay efendim forumlar bunun için vardır dediler.Sonuç ne oldu aynen ortada yaşayıp görüyoruz bir olay artık ortalıkta çok fazla dillendiriliyorsa o işten artık kolay kolay hayır gelmez.Kalkıp bana biz bu cihazı boşunamı aldık diye yazanlar bile oldu.! Hatta işi ileri götürüp hakaret edenler bile oldu sanki ben söz vermişim gibi bu kanalların sürekli olarak izleneceğine dair.! Neyse şimdiki durum hakkında olay kısaca şudur uluslararası forumlarda bile artık ne yazikki üzülerek söylemek zorundayımki biz TÜRKLERE ne yazikki kötü gözle bakılır olmuş.O yüzden artık bu tür paylaşımlar GİZLİLİK içinde yapılıyor bakınız saklanıyor demiyorum,dün gece paylaşılan keyler bile bir çok kullanıcı için ifade etmeyecek dosyaların satır aralarında gizlenip verildi.Sizinde bulamamanızın nedeni kısaca budur ben keyleri görür görmez hemen kendi cihazım için hazırladığım dosyaya atıp cihaza yolladım ve yayınlar anında açıldı.Şİmdi FX ve FOX-CRİME kanalları AÇIK izlenebiliyor.Bununla ilgili dosyaları malumunuz @KARBON kardeşimiz derleyip veriyor temennim kendisinin en kısa sürede işlerinin yoğunluğundan fırsat bulup bu dosyaları vermesi yönündedir...
 

mer2

0
Üye
27 Mar 2016
20
0
1
nat geo wild kanallarınıda vereek mi karbon kardeşimiz

--------------------

plus mc kardeşim bunları biliyoruz digerleri yok mu

--------------------

açıktan key paylaşmıyalım varsa özelden atalım
 

Kaya79

0
Üye
2 Ara 2012
144
1
18
sayın haydar bey siz niye üstünüze alıyorsunuz.avukatlığı biz sadece derdimizi anlatmaya çalışıyoruz.derdimizi anlatmak suç değil herhalde 100 dolaylık next 18500 hd cıs plus aldık. next firmasına güvendik kaldıki piyasada next 4 te bir fiyatına cihaz var
 

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,420
113
Cihazlarında Online key güncelleme özelliği olan modeller, cihaz üzerinden online key güncelleme yapsınlar.!

Açıktan key paylaşımı yapılamayacaktır..

Bu platformdaki kanallar bundan böyle yerli Platform statüsünde değerlendirilecek ve forum içerisinde açıktan veya PM yolu ile şifrelerinin paylaşımına izin verilmeyecektir.

Lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.! ve yönetici arkadaşlardan PM yolu ile şifre istemeyiniz.!


Konu kapatılmıştır.!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst