Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

tv kayıt hatası

humerus

0
Üye
20 Mar 2015
2
0
1
öncelikle herkese merhabalar. forumda ilk konu başlığım olacak. d smart pvr aboneliğimden sonra next dünyasına katılmaya karar verdim.
site içerisinde dünden beri arama yapmama rağmen hala sorumun cevabına ulaşamadım.
öncelikle apartman da next in santrali kurulu. bir önceki cihazım d smart a ait olan pace marka pvr özelliği olan bir cihazdı. cihaza santral den gelen turksat uydusuna ait çift sinyal girişi vardı. sorunsuz şekilde aynı anda kayıt yaparken diğer kanallarda gezebiliyor ve gerekirse ikinci bir programı kayıt edebiliyordum.
ama next in cihazı çift tuner li olmasına rağmen bir kanalı kayıt ederken diğer kanalları izleyemiyorum. bu sorunu bir türlü halledemedim.benim gibi bu sorunla karşılaşan arkadaşların sorun üzerinde çözümü ne oldu acaba.şimdiden saygılar
 

humerus

0
Üye
20 Mar 2015
2
0
1
yardımınız için teşekkür ederim. galiba cihaz ext3 dosya sistemini desteklemiyor. 1 tb harddisk ve 16 gb lık flash diski ext3 formatında program yardımı ile biçimlendirdim. cihaz bellekleri görmedi. fat32 de çok rahat çalışıyor, kayıtta yapıyor ama dediğim gibi kayıt esnasında diğer kanalları izlemek mümkün değil. cihacın çift tunerli olmasının hiçbir önemi kalmıyor benim için.
 

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,175
2,446
113
Selamlar ;

Next Modellerinin tümünden D-Smart modül ile sadece bir kanala ait data geldiği için, sadece bir kanalı izleyebilir ve izlediğiniz kanalı kayıt yapabilirsiniz, aynı şekilde PIP işlemi içinde geçerlidir..ikinci bir kanal için data akışı maalesef olmamaktadır
 
Üst