Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Windows 10 Ekim Güncellemesi İçin Yer Açın

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
Önümüzdeki ay gelecek olan büyük Windows 10 güncellemesi için yeterli boş alanınız yoksa, bu habere dikkat edin!

Microsoft, Windows 10'un Ekim güncellemesini bekleyenlere boş alan uyarısında bulundu. Makinenizde yeteri kadar boş alan bulunmuyorsa güncelleme başarısız olabilir.

Uyarının nedeni, burada belirtilen çözüme göre Windows Update'in güncellemeleri yüklemeye başlamadan önce boş alan kontrolü yapmaması. Bu nedenle küçük SSD'lere sahip laptop'lar, güncelleme geldiğinde sorun yaşayabilirler. Microsoft, çözüm olarak sisteminizin bakımını düzenli olarak yapmanızı ve gereksiz dosyaları silmenizi istiyor.

Bunun için geçici dosyaları silmeniz, indirmeler klasöründeki kullanılmayan dosyaları temizlemeniz ve geri dönüşüm kutusunu boşaltmanız gerekiyor. Bunun yanında kullanmadığınız programları bulup kaldırmanızda da fayda var.

Ekim 2018 güncellemesiyle birlikte gelişecek Storage Sense, disk temizleme işini biraz daha kolay bir hale getirecek.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
gelişen teknolojilerde gelişitirici sürümleri kullanmada kolaylıklar getirdiği gibi sistemide yavaşlatıp eklentiler istemektedir.Güncellemeyi güncel tutarsanız sistem size hizmet veriyor olacaktır ama size hergün güncellemede ekran kirliliğiniz devam ediyor olacaktır.Umarım sistemde bu gibi işlemler olmaz
 
Üst