Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

iOS 12.0.1 yayınlandı!

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
ios-12-0-1-yayinlandi-1.jpg


iOS 12 işletim sistemi, geçen sene yayınlanan iOS 11 işletim sistemine göre çok daha başarılı bir seri oldu. Daha kararlı bir sürüm olan iOS 12 işletim sisteminin, bazı hataları ise can sıkmaya yetti. Özellikle şarj konusunda yaşanan sorunlar bir hayli çok konuşuldu. Sadece şarj sorunu değil, ek olarak WİFİ hatasının ve bağlantı hatalarının da ciddi bir soruna neden olduğunu söylemek gerekiyor. Sürekli olarak bağlantının kopmasına neden olan WİFİ hatası ve şarj sorunu için yeni bir güncelleme yayınlamasını beklediğimiz Apple, sonunda iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı.
iOS 12.0.1 Güncellemesi Neler Getiriyor?

İlk düzenleme iPhone Xs modelinde karşımıza çıkıyor. Zaten şarj sorunu da bu modellerde karşımıza çıkmıştı. Daha önce haberlerimizde de yer verdiğimiz sorunda, cihazın ekranı kapalıyken şarj olmaması durumu yaşandığını dile getirmiştik.
iPhone Xs modelinde yer alan şarj olmama sorunu iOS 12.0.1güncellemesiyle beraber tamamen ortadan kaldırılıyor. 5 GHz kablosuz bağlantı hatasına neden olacak olan WİFİ sorununun ise yine iOS 12.0.1güncellemesiyle tamamen ortadan kalktığını da ekleyelim.

iOS-12.0.1-.jpg

Düzenlemelerimizden devam edelim. iOS 12.0.1 güncellemesiyle beraber gelen yeni düzenlemelerden birisi de altyazılar konusunda. Bazı videolarda altyazıların görünmesine engel olacak birkaç sorunun giderildiği belirtiliyor.
Genel olarak bağlantı sorunlarının da önüne geçen yeni sürümün, iPad klavyesinde “.?123” ifadeleri için de düzenleme getirdiğini ekleyelim. Güncellemenin şu an için kullanımda olduğunu belirtelim. Ayrıca bunu ana bir güncelleme olarak görmemek gerekiyor. Tamamen düzenleme güncellemesi gelmiş oldu.

iOS 12.0.1 hangi cihazlara geldi?

iOS 12’nin ilk ara güncellemesini alan Apple modelleri şu şekilde;
– iPad Air
– iPad Air 2
– iPad Pro
– iPad 9.7
– iPad mini 2
– iPad mini 3
– iPad mini 4
– iPod touch 6th
– iPhone 5s
– iPhone SE
– iPhone 6/6 Plus
– iPhone 6s/6s Plus
– iPhone 7/7 Plus
– iPhone 8/8 Plus
– İPhone X
 
Üst