Galaxy Note Edge Kullanma Klavuzu
Galaxy Note Edge Samsung firmasýnýn sunduðu en geliþmiþ telefonlardan bir tanesidir. Galaxy Note Edge son sürüm android yazýlým kullanmaktadýr ve 16 MP kamerasý ile aný yakalama konusunda sizlere destek saðlamaktadýr. Galaxy Note Edge telefonda HD süper amoled ekran bulunmaktadýr. Ve ben bu tür telefonlarýn iþ adamlarýnýn daha çok kullandýðýný düþünüyorum. Ama bazen görüyorum ki adam 800 TL maaþ alýyor ama cebinde Galaxy Edge var. Tabi ki herkesin kendi tercihi. Bu telefonu almamýþ yada almýþ olanlar varsa ve nasýl kullanacaðým diyen arkadaþlar için PDF formatýnda Galaxy Note Edge Kullanma klavuzunu paylaþýyorum.
DOSYALAR
Galaxy S5 Türkçe Kullanma Klavuzu
Arkadaþlar Samsung Firmasý yeni amiral gemisi olan Galaxy S5 i tanýttý. Galaxy S5 sahibi olanlarýn veya Galaxy S5 almayý düþünen arkadaþlarýn merak ettiði herþeyi içinde barýndýran Galaxy S5 Kullanma Klavuzu nu sizler için sitemizde paylaþmayý istedik. Galaxy S5 i olmayan arkadaþlar içinde referans sayýlabilecek olan bu klavuzu sitemizden indirip Galaxy S5 in Tüm Özelliklerini öðrenebilirsiniz.
Galaxy S5 incelemesini BURAYA týklayarak görebilirsiniz. Galaxy S5 te kullanýlan zil seslerini BURAYA týklayarak telefonunuzda deneyebilirsiniz. Ayrýca sitemizdeki Galaxy S5 destek bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
Galaxy S5 Destek Bölümü
Galaxy S5 Oyunlarý
Galaxy S5 Temalarý
DOSYALAR​
Galaxy S5 Türkçe Kullanma Klavuzu indir​
​
Galaxy Note Edge Kullanma Klavuzu
Galaxy Note Edge Samsung firmasýnýn sunduðu en geliþmiþ telefonlardan bir tanesidir. Galaxy Note Edge son sürüm android yazýlým kullanmaktadýr ve 16 MP kamerasý ile aný yakalama konusunda sizlere destek saðlamaktadýr. Galaxy Note Edge telefonda HD süper amoled ekran bulunmaktadýr. Ve ben bu tür telefonlarýn iþ adamlarýnýn daha çok kullandýðýný düþünüyorum. Ama bazen görüyorum ki adam 800 TL maaþ alýyor ama cebinde Galaxy Edge var. Tabi ki herkesin kendi tercihi. Bu telefonu almamýþ yada almýþ olanlar varsa ve nasýl kullanacaðým diyen arkadaþlar için PDF formatýnda Galaxy Note Edge Kullanma klavuzunu paylaþýyorum.
​
​​
DOSYALAR
13.63 MB Pdf ve Türkçe Kullanma Klavuzu indir
11.77 MB Pdf ve ingilizce Kullanma Klavuzu indir
PDF Dosyalarýný Okumak ve Açmak için​
​
Galaxy Note 4 Kullanma Klavuzu (PDF ve Türkçe)
Son zamanlarýn en popüler telefonlarýndan biriside Galaxy Note 4 dür. Bu telefonu alýp kullanmaya baþladýktan sonra bir çok arkadaþýmýz artýk bilgisayara gerek kalmadýðýný düþünüyorlar. Çünkü Galaxy Note 4 bilgisayar gibi her þeyi kolay bir þekilde yapabilmektedir. Galaxy Note 4 özelliklerinden kýsaca bahsetmek gerekirse HD Süper Amoled ekran olarak tasarlanmýþ ve 16 MP akýllý kamera sistemine sahiptir.Galaxy Note 4 telefon ayrýca 30 dakikada %55 þarj seviyesine ulaþabiliyor. Çok az zamanda maximum þarj süresi size zamandan tasarruf etmenizi saðlayacak.Galaxy Note 4 te S pen özelliði sayesine iþlemlerinizi saniyeler içinde bitirebiliyorsunuz. Galaxy Note 4 kullanma klavuzunu incelerseniz sizlere bu telefon hakkýnda oldukça yararlý bilgiler sunacaktýr.
​
​
​
DOSYALAR
13.43 MB Pdf ve Türkçe Kullanma Klavuzunu indir
13.13 MB Pdf ve Türkçe Lollipop (Android 5.0) Kullanma Klavuzunu indir
10.78 MB Pdf ve ingilizce Kullanma Klavuzunu indir
PDF Dosyalarýný Okumak ve Açmak için
Bu Telefonu Simülatörde Denemek için​
​
Galaxy S6 Kullanma Klavuzu (PDF ve Türkçe)
Samsung son amiral gemisi olan 2 adet telefonunu daha tanýttý. Bunlar Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge olarak karþýmýza çýkýyor. Samsung firmasý yaptýðý telefonlarla küçük büyük herkesin sevgisini kazandý. Kýsaca Galaxy S6 telefonumuzun özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Galaxy S6 þimdilik 4 renk olarak karþýmýza çýkýyor.Galaxy S6 telefonunuz ile yüksek çözünürlüklü fotoðraflar çekebileceksiniz ve ayrýca Galaxy S6 önceki modellere göre 2 kat daha hýzlý þarz olmaktadýr. Galaxy S6 Süper HD omoled ekran ile donatýlmýþ ve Geliþtirilmiþ güvenlik sistemi ile kiþiþel bilgilerin korunmasýna yardýmcý oluyor. Galaxy S6 kullanma klavuzunu okuyarak telefon ile ilgili hiç bilmediðiniz özelliklerini öðrenebilirsiniz.
​
​
​
DOSYALAR
​
Galaxy S6 Edge Kullanma Klavuzu (PDF ve Türkçe)
Arkadaþlar bu gün size Galaxy S6 Edgenin Kullanma Klavuzunu paylaþacaðým. Sizinde bildiðiniz gibi Samsung firmasýndan son olarak Galaxy S6 yý bekliyorduk ama Samsung firmasý bizlere bir süpriz yapýp Galaxy S6 Edge yide beraberinde duyurdu. Galaxy S6 Edge ekran olarak fahif bükümlü hatlara sahip. Galaxy S6 Edge müthiþ bir telefon diyebiliriz. Kýsaca bu telefonun özelliklerine göz atacak olursak çok daha hýzlý þarj olabiliyor, ekran çok net ve parlak,pili daha uzun süre gidiyor,çok daha güvenli yazýlýmlarla desteklenmiþ ve en güzeli piyasadaki tüm uygulama ve oyunlarý çalýþtýrabiliyor. Açýkcasý bizi 2 yýl süre ile taþýyabilecek bir telefon. Galaxy S6 Edge hakkýnda çok daha geniþ bilgiye sahip olmak için sizinle Galaxy S6 Edge kullaným klavuzunu paylaþýyorum. Sizlerinde dikkatini çeken özellikler varsa burada paylaþabilirsiniz.
​
​
​
DOSYALAR
10.78 MB Pdf ve Türkçe Kullanma Klavuzunu indir
Bookmarks