arkadaşlar merhabalar..ben önceki gün hd bir cihaz aldım..görüntüsü çok hoş idi..ancak cihaz tv ye dınılama sesi çıkartmıya başladı..böyle dınnn
sinir oldum bayiye gittim..nextar ye 18000hd cx i önerdi..üste para verdim..bu arada 60 70 tl fark almış internete göre şimdi gördüm
bu cihaz ın hd kalite görüntü verip vermediğine şaşıp kaldım..iade ettiğim bundan daha ucuz cihazın görüntü netliği daha canlı idi.. hd dedinmi görüntü canlı olur..bunda canlı hd görüntü sunuyor kanısına varamadım bir türlü..
şimdi bu cihazda görüntü ayarını değiştirebileceğim bir bölüm varmı..hani düşünüyorum belki ayar derecesi filan kısıktır filan..bilemiyeceğim..
diğer sorum...filmlerdeki alt yazıyı bu cihaz ile nasıl silerim ekrandan..
şimdiden teşekkürler
bu cihaz ın hd kalite görüntü verip vermediğine şaşıp kaldım..iade ettiğim bundan daha ucuz cihazın görüntü netliği daha canlı idi.. hd dedinmi görüntü canlı olur..bunda canlı hd görüntü sunuyor kanısına varamadım bir türlü..
şimdi bu cihazda görüntü ayarını değiştirebileceğim bir bölüm varmı..hani düşünüyorum belki ayar derecesi filan kısıktır filan..bilemiyeceğim..
diğer sorum...filmlerdeki alt yazıyı bu cihaz ile nasıl silerim ekrandan..
şimdiden teşekkürler