Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
olmuyor...ne yaptımsa...
bu sorunların tümünü yaşıyorsanız garantisi devam ediyorsa garantiye verin etmiyorsa kurtarma yazılımı atın
Merhaba dostlar,
Aynı sorun az önce bende de vardı. Siteye baktım çözüm var mı diye aslında. Olmadığını gördüm. Biraz uğraştıktan sonra buldum sorunu. Sorun tamamıyla kaydedilen cfg dosya ile ilgili. Dosyayı notepad ile açtıktan sonra farklı kaydet diyerek usb belleğinize IPTV.cfg olarak kaydederken aşağıdaki kodlama kısmına notepad de ANSI deyiniz. Unicode yada UTF kodlamaları cihaz okumuyor. Ben bu şekilde hallettim. Umarım yardımcı olur. Saygılar hepinize.
mesaj şubat 2015 yılına ait ben program yaptığım tarih 17/9/2015 hazırladığı dosya ANSI kodlamalıdır bizzat deneyerek hazırladım programı o zamanlarda amigo kullanıyordum bu tarihten sonra bu hatayı alanlara yazdım defalarca forumdaki mesajlarda hepsi mevcut aralarda kaldığından bulmak zor tabi cfg dosyasını kodlama ANSI olacak yoksa kabul etmiyor cihaz normalde varsayılan pc de utf-8 olduğundan dosya hazırlayıp yükleyenler başarısız oluyor hata veriyor
Saol A.Kadir. Bende dünyayı kurtarmış edasındayımGörmedim, yardım etmek istedim.
Saygılar...
sende sağol estağfirullah ne demek şevkin kırılmasın paylaşım iyidir sayende eski mesajlarda ön plana çıkmış oldu yenilerde görmüş olurmesaj şubat 2015 yılına ait ben program yaptığım tarih 17/9/2015 hazırladığı dosya ANSI kodlamalıdır bizzat deneyerek hazırladım programı o zamanlarda amigo kullanıyordum bu tarihten sonra bu hatayı alanlara yazdım defalarca forumdaki mesajlarda hepsi mevcut aralarda kaldığından bulmak zor tabi cfg dosyasını kodlama ANSI olacak yoksa kabul etmiyor cihaz normalde varsayılan pc de utf-8 olduğundan dosya hazırlayıp yükleyenler başarısız oluyor hata veriyor
:sapka::dostum: