Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
machina 3d cihazım açınca displayde booting yazıp takılıyor arka düğmeden kapatıp açınca düzeliyor uzun süredir yapmıyordu sebebi ne olabilr acaba.
ustam zaten son yazılımı ilk çıktığı gün bahsettiğiniz şekilde yükledim ve önceden aldığım backup listemide bu şekilde yükledim sadece bir iki defadır cihazı açınca booting yazıp bekliyor ne zamanki ben arka anahtardan açıp kapayınca düzeliyor ve saat konumuna geçiyor ve stand by,a basınca açılıyor ilginize teşekkür ederim.ilk olara Kanal listesi yedek alip
Machina 3D Kanal Listesi Backup Nasıl Yedek Alınır ve Atılır
sonra link deki anlatimi uygula sorun düzelir.
Next MACHINA 3D BOOT Modunda USB Bellek ile Yazılım Yükleme (Resimli Anlatım)
ustam zaten son yazılımı ilk çıktığı gün bahsettiğiniz şekilde yükledim ve önceden aldığım backup listemide bu şekilde yükledim sadece bir iki defadır cihazı açınca booting yazıp bekliyor ne zamanki ben arka anahtardan açıp kapayınca düzeliyor ve saat konumuna geçiyor ve stand by,a basınca açılıyor ilginize teşekkür ederim.
Besleme katındaki 16 V 1000-Mf ve 16 V 1500-Mf kondansatörler arızalı olma ihtimali çok yüksektir.! Eğer anlıyorsanız + - kutuplarına dikkat ederek değiştirebilirsiniz,eğer elektronik bilginiz yok ise o halde bir elektronikçiye değiştirtiniz...