Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

haydar 1966 hocama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafer3801

0
Üye
28 Ağu 2013
122
46
28
saygı değer hocam machina 3d çift tuner alıcımda şu olayı gözlemlemekteyim cihazımda sadece türkksat çanağı bağlıdır trtsporu seyrederken aniden sinyal yok yazıyor bir dakika kadar bekleyince sinyal geliyor yada bir sonraki kanala geçinçe görüntü var tekrar gelince trtspor.a sinyal gelmiş oluyor bu tüm kanallarda oluyor oysaki trt sporda sinyal kalitesi 85-90 arası gerekli kontrolları lnb.kablo gibi yaptım bir hata göremedim olay önce resimde hafif kırılmalar ile başlıyor.anten yönüde normal zira shov.atv.kanal d gibi kanallarda sinyal kalitesi % 100.bilgilindirirseniz memnun olurum hocam hayırlı günler dileğiyle.

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
saygı değer hocam machina 3d çift tuner alıcımda şu olayı gözlemlemekteyim cihazımda sadece türkksat çanağı bağlıdır trtsporu seyrederken aniden sinyal yok yazıyor bir dakika kadar bekleyince sinyal geliyor yada bir sonraki kanala geçinçe görüntü var tekrar gelince trtspor.a sinyal gelmiş oluyor bu tüm kanallarda oluyor oysaki trt sporda sinyal kalitesi 85-90 arası gerekli kontrolları lnb.kablo gibi yaptım bir hata göremedim olay önce resimde hafif kırılmalar ile başlıyor.anten yönüde normal zira shov.atv.kanal d gibi kanallarda sinyal kalitesi % 100.bilgilindirirseniz memnun olurum hocam hayırlı günler dileğiyle.

Trt spor derken hangi frekanstakini kasdediyorsunuz.? Malum 3 tane var birde yine malumunuz aynı frekansta diğer kanallarda var onlarda böyle bir sorun varmı.? Kaç dakikada bir oluyor.? Bu sinyal kesilmesi farklı bir durum olabilir şimdiye kadar yazılım çıktı çıkalı hiç kimse bu tür sıkıntı bildirmedi.! Birde sizden bir ricam olacak malumunuz FORUM KURALLARI gereği kişiye özel konu açmak yasak.Sizden ricam sıkıntılarınızı bu şekilde değilde ilgili bölüme yazarsanız hem diğer kullanıcılarımız görürler hemde gözden kaçmamış olur.AŞAĞIDAKİ linkten devam edersek çok daha iyi olur kanaatindeyim oradan konunun takibini daha iyi yapabiliriz...

http://www.next.web.tr/showthread.p...isi-(V5-557)-02-03-2017-Tarihli-Yazılımı.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...