- 19 Haz 2016
- 8,533
- 148
- 63
IM-Magic Partition Resizer Pro 3.2
Fformat atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden diskteki bölüm alanlarını boyutlandırın
Diskinize format atmadan bölümleri tekrar boyutlandırmak mı istiyorsunuz? IM-Magic Partition Resizer Pro format atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden bölüm alanlarını boyutlandırın. Partition Resizer Pro , IM-Magic Inc. tarafından geliştirilmiş %100 güvenli bir boyutlandırma programıdır.
3.2 versiyonunda yeni özellikler:
Portable fonksiyonu ilave edilmiştir. Bu, kullanıcılara boot olabilen harici CD, DVD veya USB sürücü ile boyutlandırma yapabilmelerini sağlar.
Not: Kayıt olma indirdiğiniz Readme dosyasında bulunmaktadır.
İndirmek için tıklayın
Fformat atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden diskteki bölüm alanlarını boyutlandırın

Diskinize format atmadan bölümleri tekrar boyutlandırmak mı istiyorsunuz? IM-Magic Partition Resizer Pro format atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden bölüm alanlarını boyutlandırın. Partition Resizer Pro , IM-Magic Inc. tarafından geliştirilmiş %100 güvenli bir boyutlandırma programıdır.
3.2 versiyonunda yeni özellikler:
Portable fonksiyonu ilave edilmiştir. Bu, kullanıcılara boot olabilen harici CD, DVD veya USB sürücü ile boyutlandırma yapabilmelerini sağlar.
Not: Kayıt olma indirdiğiniz Readme dosyasında bulunmaktadır.
- IM-Magic Partition Resizer Pro 3.2
- YayıncıIM-Magic Inc.
- Sistem GereksinimleriWindows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8 (x32/x64)/ 10; Hard Disk: at least 100 MB hard drive space; CPU: at least with X86 or compatible CPU with main frequency 500 MHz; RAM: minimum 512 MB system memory
- Fiyatı$39.99 ama bugün için tamamen ücretsiz
- Dosya Boyutu7.6 MB
İndirmek için tıklayın