Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

IPTv çıt sesi

Deadwood

0
Üye
4 Mar 2017
6
0
1
Next Machina çift tuner aldım eve geldim kurdum her şey çok güzel lakin ıptv bölümüne girişte,çıkışta ve kanal değişimlerinde cıt sesi geliyor.Neden böyle bir ses çıkıyor? Tv Philips 6907 K

Edit: Tv sesini kapatıp sesi lg bluray ses sistemine verdim (ses sistemi optic kablo ile bağlı tvye) cıt sesi yine geliyor
Farklı hdmi kablo ile denedim yine aynı sorun var
Uydunun sesini kısınca çıt sesininde sesi azalıyor
Görüntü oranı 1080i yaptım sorun devam ediyor.
Önceki aletim 18500 cis plus onda herhangi bir sorun yok

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Next Machina çift tuner aldım eve geldim kurdum her şey çok güzel lakin ıptv bölümüne girişte,çıkışta ve kanal değişimlerinde cıt sesi geliyor.Neden böyle bir ses çıkıyor? Tv Philips 6907 K

Edit: Tv sesini kapatıp sesi lg bluray ses sistemine verdim (ses sistemi optic kablo ile bağlı tvye) cıt sesi yine geliyor
Farklı hdmi kablo ile denedim yine aynı sorun var
Uydunun sesini kısınca çıt sesininde sesi azalıyor
Görüntü oranı 1080i yaptım sorun devam ediyor.
Önceki aletim 18500 cis plus onda herhangi bir sorun yok

Ben şahsen iki şekildede kullanıyorum gerek HDMI kablo Led tvye görüntü ile gereksede LOGİTECH-5500 ses sistemi ile bende böyle bir problem gözükmüyor.! TV/Cihaz Uyum Ayarları ( HDMI,S/PDIF çıkışı=== Dahili ( PCM ) seçili.)

Deadwood

0
Üye
4 Mar 2017
6
0
1

Ben şahsen iki şekildede kullanıyorum gerek HDMI kablo Led tvye görüntü ile gereksede LOGİTECH-5500 ses sistemi ile bende böyle bir problem gözükmüyor.! TV/Cihaz Uyum Ayarları ( HDMI,S/PDIF çıkışı=== Dahili ( PCM ) seçili.)

Anladım benim sadece ıptv de yapıyor..Normal kanallarda menülerde vs yapmıyor ıptv paneline giriş çıkışta kanal değişiminde (çok nadir yapmıyor)

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Anladım benim sadece ıptv de yapıyor..Normal kanallarda menülerde vs yapmıyor ıptv paneline giriş çıkışta kanal değişiminde (çok nadir yapmıyor)

Yazmış olduğum gibi her iki türlüde bende bir sıkıntı görünmüyor,konuyu okuyan arkadaşlarımız olursa onlarda bu konuda belki bilgi verebilirler kendi sistemleri için...

Ceoman

0
Üye
6 Kas 2016
17
0
1
Philips tv'lerin cihazla uyumsuzluğu ile ilgili bir sorun. Bende de yapıyor.
Geçmişte next minix hd'de de bu sorunla karşılaşılmıştı, yazılım verilerek düzeltildi...

Deadwood

0
Üye
4 Mar 2017
6
0
1
Philips tv'lerin cihazla uyumsuzluğu ile ilgili bir sorun. Bende de yapıyor.
Geçmişte next minix hd'de de bu sorunla karşılaşılmıştı, yazılım verilerek düzeltildi...

Buna benzer sorun sizdemi yaşıyorsunuz hocam? Bu çıt seslerinin bir zararı olurmu peki?

Deadwood

0
Üye
4 Mar 2017
6
0
1
Ürünü satmaya karar verdim lakin halen sorunu çözüp kullanmaktan yanayım çünkü cihaz çok güzel :( Dün son verilen yazılımı yükledim yüksek sesle normal uydu kanalları arasında geçiş yaptım ses geçişlerindede bazı anormal sesler gelmeye başladı..Yani hem ıptv de hem normal uydu geçişlerinde ses sorunu yaşıyorum..Bugün başka ekran veya tvde deniyeceğim..Philips Tvlerin genel sorunu bu galiba

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Ürünü satmaya karar verdim lakin halen sorunu çözüp kullanmaktan yanayım çünkü cihaz çok güzel :( Dün son verilen yazılımı yükledim yüksek sesle normal uydu kanalları arasında geçiş yaptım ses geçişlerindede bazı anormal sesler gelmeye başladı..Yani hem ıptv de hem normal uydu geçişlerinde ses sorunu yaşıyorum..Bugün başka ekran veya tvde deniyeceğim..Philips Tvlerin genel sorunu bu galiba

Sevgili kardeşim imzama bakacak olursanız benimde tv min PHİLİPS led tv olduğunu görebilirsiniz. Bende 5+1 Logitech sistemi ile kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. Yani bu durum bence genel değil istisnai bir durum olabilir....

Deadwood

0
Üye
4 Mar 2017
6
0
1
Sevgili kardeşim imzama bakacak olursanız benimde tv min PHİLİPS led tv olduğunu görebilirsiniz. Bende 5+1 Logitech sistemi ile kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. Yani bu durum bence genel değil istisnai bir durum olabilir....

Anladım lakin çözemedim sorunu malesef o yüzden cihazı satıcam 18500 CIS Plus kullanmaya devam.Bu arada ilginiz için teşekkür ederim..

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
204
43
Hdmi kablo 1.3 yada 1.4 bunları dene
Görüntü 1080 i olmazsa 1080 p yap dene
Aslında bazı Led TV lerin hızıda önemli
Bu uyumsuzluklardan dolayı bazan çıt çıt
Ses geliyor