- 24 Şub 2012
- 407
- 77
- 28
Mrb.üstadlar en son yazılımla yani12/12/2016 yazılımını yükledim ıp tv deki yüklü filimleri açmıyor 25/11/2016 tarihli yazılımla açıyordu diğer kanallar açık ama filim kanalları açmıyor tşk
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Mrb.üstadlar en son yazılımla yani12/12/2016 yazılımını yükledim ıp tv deki yüklü filimleri açmıyor 25/11/2016 tarihli yazılımla açıyordu diğer kanallar açık ama filim kanalları açmıyor tşk
Aynen bendede aynıydı filim kanallar hiç açmıyor maçlar açık filimler hiçbirini açmıyor ses var görüntü yok next 2000 hd .Mac'ine
Nevzat kardeşim o açılmayan filmleri vlc de deneyin açılıyormu tüm filmler açılacak diye bir durum olmuyor malesef serverden liste olarak gelirken film var gözüküyor cihaza listelendiğinde ama sıra oynatmaya gelince karşıda film olmadığından oynatılamadı veya bağlanamadı gibi uyarı veriyor çoğu panelde genelde oluyor tümü çalışmayabiliyor büyük ihtimalle sıkıntı bundandırHaydar ustam konuda anlattığım gibi usb den ıp tv yükledim normal yayın yapan kanallar açık ama atıyorum yılı geçmiş yani eski türk filimleri açmıyor internet bağlantım var olduğu halde bağlanamadı yazısı çıkıyor
Daha önce izledim filimler next2000 mini hd ile yazılım öncesi izliyordum yeni yazılımda yok
Linkler gümlemedi çünkü ücret ödüyorum bak eski yazılıma döndüm şimdi açık yeni yazılımda bağlanamadı diyor buna ne dersin