Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

İstanbul Atatürk Havalimanı'na Bombalı Saldırı !

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,463
113
Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde dış hatla gidiş, dış hatlar geliş ve havalimanının otoparkı olmak üzere 3 ayrı noktada patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre, iki terör örgütü üyesi, Emniyet güçlerinin kendilerinden şüphelenmesinin ardından önce kalaşnikofla etrafı tarayıp, daha sonra kendisini patlattı.

İstanbul Valisi, saldırıda 28 kişinin öldüğünü, 60 kişinin de yaralı olduğunu duyurdu. Saldırı 3 ayrı canlı bomba tarafından gerçekleştirildi.

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,463
113
Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Teröre Lanet Olsun!

images

sezgin 2

0
Üye
13 Haz 2012
547
3
18
Adana
İsrail'i ,sözde dize getirilen ve anlaşmanın hangi maddelerden oluştuğunu öğrenemeden ne hikmetse bir patlama gerçekleşiyor.Bir anda gündem değişiyor.
Yeni Türkiye'ye yeniden hoşgeldiniz.

Son düzenleme:

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Öncelikle mübarek RAMAZAN ayında bu menfur saldırıda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza rabbimden rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim.Ayrıca saldırıda yaralanan vatandaşlarımızada rabbimden acil şifalar dilerim.Artık yazacak ne söz kaldı nede kelime yazmak istiyorum ama yazamıyorum sinirden ve üzüntüden inanın ellerim titriyor.Diyeceğim sadece şudur HER KİMKİ BU ÜLKENİN BU HALE GELMESİNDE ZERRE KADAR PAYI VARSA RABBİM BU MÜBAREK RAMAZAN AYININ HATIRINA ONLARI KAHRI PERİŞAN EYLESİN İNŞAALLAH.

images

Murat sevgili kardeşim kusura bakma senin paylaşımını senden habersiz aldım hakkını helal et...

Son düzenleme:

eren2132

0
Üye
25 Ara 2015
237
51
28
Allah rahmet eylesin şiddetle kınıyorum
Her kim yaptı ve yaptiysa allah belalarini versin

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Lanet olsun yine terör yine masum insanlarımızı teröre kurban verdik .Lanet olsun yeter artık suçsuz günahsız insanları öldürmekle bir yere varabileceğizimi düşünüyorsunuz. Yeter artık aldığınız bunca masum insanların canları yetmedimi. Ama boş bir hayalin pençesindesiniz. Bu vatanı bölemeyeceksiniz. Akıttığınız onca masum insanların kanları ile boğulup gideceksiniz. Dün akşam Atatürk havaalanında meydana gelen hain ve kahpe saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Allah bize bir daha böyle durumlar göstermesin .LANET OLSUN TERÖRİZM.....

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,463
113
Maalesef hayatını kaybedenlerin sayısı 36 ya yükseldi, yaralı sayısıda 147 olarak açıklandı..

sampiyon

0
Özel Üye
4 Kas 2011
1,593
280
83
ANKARA
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. yaralılara Allahtan şifalar diliyorum

cafi

0
Özel Üye
5 Kas 2013
5,640
57,982
113
izmir çamdibi
hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin yaralı olanlar acil şifalar versin inşalah terörün her türlüsüne lanet olsun

denizci56

0
Özel Üye
15 Şub 2013
1,532
457
83
Ege
Yaşamını yitirenlere;Allahtan Rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.Gündem değiştirmekle nereye kadar,sabrında bir sonu vardır....

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,463
113
İstanbul Valiliği'nden yapılan son açıklamaya göre 41 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin 13'ü yabancı uyruklu. 239 yaralıdan 109'u taburdu edildi.

Saldırı sonrası uçuşlara kapatılan Havalimanı 03:00 itibari ile uçuşlara açıldı.

kamdav

0
Üye
1 Tem 2013
423
362
63
NİĞDE
Gerçekleştirilen bu saldırıyı nefretle kınıyorum.Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. yaralılara Allahtan şifalar diliyorum