Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Kanky HD anten kablosu kısa devre

goldennage

0
Üye
10 Şub 2015
14
3
3
Merhaba arkadaşlar,
Next Knaky HD ,cihazıma 30 ocan 2026 yazılımını yukledim.
daha sonra cihazı açtığımda Anten kablosukısa devre ! cihazın fisini cekip.sorunu çozun ve cihazı yeniden calıstırrın
mesajı ckıyor ekranda ,ayrıca cihazın kumanda gözünde rakamlart yok başka kırık harfler cıkıyor
yardımınız için teşekkür ederim.

goldennage

0
Üye
10 Şub 2015
14
3
3
Bu hata farklı yazılım yüklendiğinde oluşur hangi yazılımı attin
Merhaba.Mach1 hocam,cok emin degilim fakat flas bellegime baktım 2025_12_16 v 1190 gorununuyor buda sanki kanky gold sürümü faka en son 30 ocak 2026 yazılımı diye hatırlıyorum.https://www.next.web.tr/konu/next-kanky-hd-v1-193-yazilimi.25111/ ,ekranda mesaj yazılıyken tekrar yazıimı yukleyebilirmiyim? saygılarımla tesekkür ederim

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
592
9,902
93
Kumanda aktif ise menüye girebiliyorsan yüklemede herangibir sakınca yok....bu şekilde yükleme yapılamıyor ise PC üzerinden rs232 ile yükleme yapınız.

goldennage

0
Üye
10 Şub 2015
14
3
3
Kumanda aktif ise menüye girebiliyorsan yüklemede herangibir sakınca yok....bu şekilde yükleme yapılamıyor ise PC üzerinden rs232 ile yükleme yapınız.
evet kumanda aktif fakat meüye giremiyorum, kumanda gozude bozuk goruntu gidip geliyor,birde kankye rs 32 32 olmaz sanırım bu cihazda pin girisi yok bilgim kadar