Neler yeni

kökten çözüm olurmu

DOST_6080

Well-known member
Üye
Kökten çözüm olurmu )))

Doktorumuz ve Haydar ustamızı kızdıran bir konu var forumumuzda basit bir çare düşündüm

(Tavşanlar çalışmıyoooooooorrrrr ustam yandım bittim diyenler var ya kökten çözüm Logo degişimi tavsiyem acizane)

Şuanki Logo

Yeni Logo

Derler ya :haha4:mi ? :agla: sammı?

Son düzenleme:

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
Sürekli DNS engellemesi olduğu için, tavşanlar çalışmadığı zaman yeniden güncellenecek arkadaşlar başka yolu maalesef yok..
Bu konu için gerginlik yapmaya da gerek yok, kimse kimseyi üzmesin kırmasın.. çalışmadığı zaman tekrar fixleniyor yazılımlar zaten.

DOST_6080

Well-known member
Üye
Yukarıdaki paylaşımım Forumumuzun Muhabbet Sohbet Bölümüyle alakalı düşünülmesi ve azda olsa yüzlerde gülümseme olması için açtım.

haydar1966

Co-Administrator
Yönetici
Co-Admin
Sevgili DOST bence yeni LOGO tasarımı harika olmuş gerçektende artık TAVŞANLAR' ın kümesten kaçısı yerine KUŞLARIN cik cik ötmesini görürüz böylece. KARBON kardeşim ne güzel anlatmış olayı ahh birde bu meseleyi bir anlasalar her şey dahada iyi olacak

Son düzenleme:

9000plus

Özel Üye
Özel Üye
aslında bunun yolu pc var da istedikleri kadar kapasınlar demokraside çare tükenmez

9000plus

Özel Üye
Özel Üye
size bir güzelik yapam psiphon3 pc için indirim kurun ondan sonra verin coşkuyu daha n diyem açılmadık kapı kalmasın