Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
next 2000 hd minide arada sırada ekran kararıp tekrar geliyo .d smart cihazları gibi nefes alıyo gibi server baglı oldugu içinmi acaba sizdede oluyomu arkadaşlar .sanki arka planda güncelleme yapıyo gibi.
Ekran kararması kanal geçişlerinde mi oluyor.Eğer öyleyse bende aynı sorun var.
bahsedilen olay bendede oldu servise göturdüm yazılım yükledi yeniden kurdu fakat yineyaptı kapatıp bir süre bekleyip acınca düzeliyor ben yeniden servise götüreceğim tavsiyem servisine götürmeniz
tv nizden hdmn cikislarini deneyin bende arcelik tv var hdmn1 taktim dediginiz gibi yapti sonra yeni kablo aldim busefer hdmn2 ye taktim sorunsuz calisiyo ayni sorunu zamaninda redline dede yasadigim icin cabuk cozum urettim
bu cıhaz neden cok kasıyor:moody: birde wifi güncellemesinde ağları neden göstermiyor
bu cıhaz neden cok kasıyor:moody: birde wifi güncellemesinde ağları neden göstermiyor
Kasar arkadaşım kasaarr kalkıpta günlük ccam hesap yüklerseniz hesaplar öldümü kasaarrrr.... Hayır bende ve diğer arkadaşlarda neden kasmaz anlayabilmiş değilim .!
kok::sapka::sapka::sapka::cay::cay::cay::cay:
( ücretli server+7 adet ücretsiz server ve düzenlenmiş softcam dosyası (softcamı sag tıkla notped ile açarım bende olan 3 uydu yayınlarına ait olanlar durar alakasız olanı siler usb atarım) yani cccam- freserver -ücretli server-emu key aktif .Haydar ustamın tavsiyesi ile Yeni yazılım fabrika ayarları 4 ve yeni kanal listem üstüne 10 adet xtream ve sitemizden alıp bence gereksiz olanları silerek hazırladığım ücretli ıptv listem (belgesel+filmler+vod+spor kanallarım) m3u kişisel usb listemde tvmim karşısına geçerim :cay: yudumlarım keyifle.
( ücretli server+7 adet ücretsiz server ve düzenlenmiş softcam dosyası (softcamı sag tıkla notped ile açarım bende olan 3 uydu yayınlarına ait olanlar durar alakasız olanı siler usb atarım) yani cccam- freserver -ücretli server-emu key aktif .Haydar ustamın tavsiyesi ile Yeni yazılım fabrika ayarları 4 ve yeni kanal listem üstüne 10 adet xtream ve sitemizden alıp bence gereksiz olanları silerek hazırladığım ücretli ıptv listem (belgesel+filmler+vod+spor kanallarım) m3u kişisel usb listemde tvmim karşısına geçerim :cay: yudumlarım keyifle.
Merhaba
Yaklaşık 15 gün önce ye 2000 hd cihazı aldım. Yurtdışındaki internet hızım 500megabit download 30 megabit upload olmasına rağmen iptv üzerinde yüklü gelen ulusal kanallarda sürekli donma problemi yaşıyorum. Cihazdaki ve modemdeki dns leri 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. Yapmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Bilgi için teşekkürler ama ben cihaza hiçbir server ayarı girmedim. Sizin cevabınıza göre bu durum next firmasının server hızının yavaş olmasından mı kaynaklanıyor. Peki sizden tavsiye istesem bana ne onerirsiniz donmalardan kurtulmak için hangi server kullanmalıyım vs. Teşekkürler yardım için