Neler yeni

Next 2000 HD Minix Internet Machina Kullanıcıları Buraya 2

Slm arkadaslar ben goruntu kalitesi cok iyi olan ve maclarda asla donmayacak saglam iptv almak istoyorum bu konuda tavsiyesi olan bana ozelden link verebikirmi???? Tsk...
Türkiye şartlarında donmasız iptv şu anki altayapı ile imkansız. İptv nin yapısı gereği çok hızlı bir internet paketiniz bile olsa ufak dalgalanmalarda bile hemen kesintiler meydana geliyor. Ustalar daha iyi bilir ama Tr için şu an en mantıklı sistem ccam vb cardsharing uygulamalarıdır. Çünkü 1 mb internetiniz olsa bile paylaşılan kanallar kesintisiz izlenebilir.

halil.3737

Well-known member
Üye
Slm rkese yorumlari ve dusunceleri icin cok tsk ederim. Ama ne yaziki ccam bitti gibi birsey son gunlerini yasiyor.ve ilerisi icin iotv olacak tabi zamanlada bunlar daha guzel guclu alt yapisyla karsimiza cikacaktir....

Slm rkese yorumlari ve dusunceleri icin cok tsk ederim. Ama ne yaziki ccam bitti gibi birsey son gunlerini yasiyor.ve ilerisi icin iotv olacak tabi zamanlada bunlar daha guzel guclu alt yapisyla karsimiza cikacaktir....
Ben ccam in bittiğini düşünmüyorum. Polonya, Avusturya gibi ülkelerin yayıncıları için çok pahalı olan İrdeto gibi şifreleme sistemlerine geçmedikleri sürece paylaşım her zaman devam eder.

haydar1966

Co-Administrator
Yönetici
Co-Admin
Ben ccam in bittiğini düşünmüyorum. Polonya, Avusturya gibi ülkelerin yayıncıları için çok pahalı olan İrdeto gibi şifreleme sistemlerine geçmedikleri sürece paylaşım her zaman devam eder.
Maalesef 1 seneye kalmadan POLSAT paketide İRDETO-2 ye geçiyor yani artık paylaşım Ccamda aynen yolcudur abbas bağlasan durmaz...

rolans

Member
Üye
benım adımda ordaolması gereklıdır neden yokkı bende bu sayfanın personelınden next machina internet aldım

yenice37

New member
Üye
Selamlar arkadaşlar dün bende next 2000 hd minix internet machina aldım fakat şöyle bir sıkıntım var kablolu bağlantı kurmaya çalışıyorum fakat başarısız bağlantı kuramıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı

razgradlı

Active member
Üye
evet ustalar free iptv'ler basarili ve guzel yanliz goruntu kalitesi yuksek kanallarda dogal olarak donmalar mevcut yanliz rusya kategorisindeki hd muzik kanallari guzel guzel calisiyor birde greek bulgar kategorisindeki bulgar kanallarini dusuk goruntu kalitesinde vermisler aninda baglaniyor uydudan izler gibi en temizi ozel iptv alip bir sene keyfine bakmak be memnunum almayanlara tavsiyemdir herkeze iyi geceler

huso67

New member
Üye
bende hem 2000mini var bıde yeni aldım 2000HD CX İKİSİDE mükemel cihaz herkese alıp kullanmasını tavsiye ederim yazılım desteği on numara kullanmadığım cıhaz kalmadı bugüne kadar 16 değişik marka cıhaz kulan dım bu cihazlarınkadar hızlı açan bir cıhaz görmedim daha hem cccam hem aypi tivide kimseye next cihazdan başka tavsiye etmiyorum bucihazların üstüne cihaz tanımam herkese saygılar

husso

New member
Üye
Selamlar arkadaşlar bende next 2000 hd minix internet machina aldım, kullanıp görücez

tibas

Member
Üye
sitenin yeni görüntüsü güzel olmuş elinize saglık

Son düzenleme: