Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hocam maşallah TEST yazılımları için sürekli bir giderlenme davası peşindesiniz. Cihaza tamamen Fransız olduğunuz belli. Madem bir şey görmek istemiyorsunuz size Türk bir tavsiyede bulunayım. Yazılım uyarı kısmını ANA yazılım yaparsanız oldukça az yazılım görürsünüz. bu sefer de giderlenmeniz başka türlü olacağı kanaatindeyim. Yani sizin gibi bir çok konuya Fransız olan birilerini memnun etmek çok zor. Elhamdüliilah ki firmanında memnun etme çabası yok. TESTer değilseniz TEST yazılımı lütfen yüklemeyin. O bölüm sizin için açılmadı. TEST etmek isteyenler için açıldı. TEST edip hataları eksikleri bildirilsin diye açıldı ki zaten bu yıllardır vardı. Önceden mail vs. yollarla yazılım ulaştırılıyordu şimdi tamamen cihaz üzerinden ulaştırılıyor. Yani TEST yazılımı TEST etmek dışında yüklemenizi ve buradan sürekli giderlenerek yazmanızı gerektirecek bir şey yok.ADL 16 Dakikaya cikartildi iyi guzelde ADL nedir? Bilen var; bilmeyen var!!! Mesela ben Fransizim
ADL haricinde sistem ozelikleri Uydu ve Frekans duzenleme ye el atilmasi konusu dusunuluyor mu?
Yani bu cihazi seviyoruz ben evde oglumu haftada bir goruyorum Next de yazilimida haftada bir goruyorum inan aileden biri gibi![]()
Arkadaşlar benim bi sorunum var konuya kimse cevap vermedi ben türkcell süperbox kullanıyorum cihaz internete baglanıyor ama ne youtube yi nede vod uygulamasını açmıyor ama enteresan tarafı mobilden wifi paylaşıyorum hiç bir sorun yok açılıyor tekrar süperbox modeme baglanıyorum olmuyor ip ile falan ugraştım bi türlü beceremedim yardımcı olurmusunuz
Denedim başka modemde çalışıyor aslında kullandıgım modemdede daha önceden çalışıyodu son 2 aydır baglantı kuruldu diyor cihaz baglı ama uygulamalara girince ne youtube ne vod nede digerleri çalışmıyor.. Yani bu sorun süperbox baglantısında.. Hani modemde sorun var desem evdeki tüm cihazlar baglanıyor hiç bi sorun yok ama uyduda böyle yapıyorbaska bir eve götür o wifiye bağla aynı sorun olacakmı
modem ile cihaz arasında kablo ile balantı kurunDenedim başka modemde çalışıyor aslında kullandıgım modemdede daha önceden çalışıyodu son 2 aydır baglantı kuruldu diyor cihaz baglı ama uygulamalara girince ne youtube ne vod nede digerleri çalışmıyor.. Yani bu sorun süperbox baglantısında.. Hani modemde sorun var desem evdeki tüm cihazlar baglanıyor hiç bi sorun yok ama uyduda böyle yapıyor
Sansar sen sanirim beni siteden uzaklastirilmam icin provoke yapmaya calisiyorsun sana destursuz bir kac kelam etmemi sanirim uygun goruyorsun, bir daha benim yorumuma sakin cevap yazma, sana uydu cihazinida, hayatida ogretirim ukela cocuk, senden testmi? ana yazilim mi yukleyecegimi ogrenecek kadar acemi hic degilim bir daha mumkunse bulasma virus var; uzak dur!!Hocam maşallah TEST yazılımları için sürekli bir giderlenme davası peşindesiniz. Cihaza tamamen Fransız olduğunuz belli. Madem bir şey görmek istemiyorsunuz size Türk bir tavsiyede bulunayım. Yazılım uyarı kısmını ANA yazılım yaparsanız oldukça az yazılım görürsünüz. bu sefer de giderlenmeniz başka türlü olacağı kanaatindeyim. Yani sizin gibi bir çok konuya Fransız olan birilerini memnun etmek çok zor. Elhamdüliilah ki firmanında memnun etme çabası yok. TESTer değilseniz TEST yazılımı lütfen yüklemeyin. O bölüm sizin için açılmadı. TEST etmek isteyenler için açıldı. TEST edip hataları eksikleri bildirilsin diye açıldı ki zaten bu yıllardır vardı. Önceden mail vs. yollarla yazılım ulaştırılıyordu şimdi tamamen cihaz üzerinden ulaştırılıyor. Yani TEST yazılımı TEST etmek dışında yüklemenizi ve buradan sürekli giderlenerek yazmanızı gerektirecek bir şey yok.
ADL konusuna gelecek olursak Reklam Geciktirici olarak tanımlayabiliriz. Kanal reklama girdiğinde dakikasını ayarlıyorsunuz ve istediğiniz kanalda gezinmeye devam ediyorsunuz. Dakika bitince otomatik olarak ayarlanan kanala geri dönüyor.
Kanal izlerken : İNF+ tuşuna bas daha sonra biss seç ve keyi girarkadaslar bu cihazda biskey girilebiliniyormu
Kablolu ve kablosuz bagladım ikisindede olmadı kardeşim.. İşin ters tarafı mobilden internet paylaşımı yapıyorum hiç bi sorun yok herşey çalışıyor.. Ama modemi baglayınca çıkan sorunları sıralıyorum..modem ile cihaz arasında kablo ile balantı kurun
Ben bu ayni sorundan cihazın internet bağlantı ayarlarını sabit(statik) ip ye çevirerek kurtuldum.Siz de deneyin.Kablolu ve kablosuz bagladım ikisindede olmadı kardeşim.. İşin ters tarafı mobilden internet paylaşımı yapıyorum hiç bi sorun yok herşey çalışıyor.. Ama modemi baglayınca çıkan sorunları sıralıyorum..
Baglantı kuruldu (kablolu internet veya wifi)
Güncellemeye tıklayınca ana yazılım ve test yazılımı güncelleme hatası diyor güncelleme yapmıyor..
İnternet portalında girdiginde vod ve youtube açmıyor videoları ama internet baglantınızda yok demiyor..
Arıyor ve boş ilk aldıgımdan beri ara ara böyle yapıyodu ama en son 2 aydır hiç açmadı
Ama başka modem veya telefonumla baglanıyorum hiç bir sorun yok çözerseniz çok sevinirim aymı sorunu yaşayan pek kimsede yok sanırım dns ayarlarıyla oynadım yime düzelmedi
Statige ne yazdın paylaşabilirmisin ben bi kaç tane denedim olmadı statikte yazan ipyi paylaşırmısın lütfenBen bu ayni sorundan cihazın internet bağlantı ayarlarını sabit(statik) ip ye çevirerek kurtuldum.Siz de deneyin.