Neler yeni

Next 64 internet hızı yavaş

gurbuzs

New member
Üye
evde tüm cihazlarda internet sorunsuz ama next 64 cihaz en az haftada 1 kere kasıyor ve internet sürünüyor, bırakın iptvyi kendi youtube bile açmıyor. o kadar yavaş ki. kapatıp 1 saat dinlendirirsem bazen düzeliyor. ama bu olay sıklaşmaya başladı. ne yapmam lazım bu tür sorunla karşılaşan oldu mu?

sshyzhe

Well-known member
Üye
aynı sorunu yaşamıştım kutunun içinden çıkan mini hdmi kabloyu takınca sorun düzelmişti .

jaws

New member
Üye
evde tüm cihazlarda internet sorunsuz ama next 64 cihaz en az haftada 1 kere kasıyor ve internet sürünüyor, bırakın iptvyi kendi youtube bile açmıyor. o kadar yavaş ki. kapatıp 1 saat dinlendirirsem bazen düzeliyor. ama bu olay sıklaşmaya başladı. ne yapmam lazım bu tür sorunla karşılaşan oldu mu?
Bende de benzer sorun var. DNS değiştirdim ama yine de internet çok yavaş uydu alıcıda. Son sürümleri yükledim. Hatta test yazılımını da yükledim, değişen bir şey olmadı. İPTV lere çok yavaş bağlanıyor, görüntüler donuyor arada. Oysa evdeki internet 100 mb. Ama sadece 2.4 ghz den bağlanıyor uydu alıcı, 5 GHz görse belki daha hızlanırdı. Henüz sorunu çözemedim ben de.