C cabbar64 0 Üye 20 May 2013 1 0 1 28 Şub 2015 #1 merhaba next hd yeni nesil cihazlar için flash dump dosyalarının oldugu bir bölüm olsa foruma daha faydalı olacağını düşünüyorum.
merhaba next hd yeni nesil cihazlar için flash dump dosyalarının oldugu bir bölüm olsa foruma daha faydalı olacağını düşünüyorum.
H hakan77 0 Üye 14 Ara 2011 30 16 8 13 Nis 2015 #2 bu cihazlar bilgisayarla kurtarılmaktadır.yukleme programını incele
DOST_6080 0 Üye 4 Şub 2015 4,940 15,596 113 60 TüRKİYE CUMHURİYETİ 13 Nis 2015 #3 cabbar64' Alıntı: merhaba next hd yeni nesil cihazlar için flash dump dosyalarının oldugu bir bölüm olsa foruma daha faydalı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... cihazınızda flash dump dosyası oluşturabilir ileride tekrar cihaza yükleyebilirsiniz. size özeldir sonucda kanal listesi gibi zevkler tartışılmaz benim 2 sırada seyrettiğim kanalı sevmeyebilirsin.Flash dump bölümünün .Artıları eksileri olabilir ))
cabbar64' Alıntı: merhaba next hd yeni nesil cihazlar için flash dump dosyalarının oldugu bir bölüm olsa foruma daha faydalı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... cihazınızda flash dump dosyası oluşturabilir ileride tekrar cihaza yükleyebilirsiniz. size özeldir sonucda kanal listesi gibi zevkler tartışılmaz benim 2 sırada seyrettiğim kanalı sevmeyebilirsin.Flash dump bölümünün .Artıları eksileri olabilir ))