Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

NEXT INOVA 4K Boot Yazıyor Lütfen Yardım

ismail6868

New member
Üye
16 Eki 2021
7
6
3
Selamün aleyküm arkadaşlar cihazım NEXT INOVA 4K sabahtan beri boot yazıyor açılmıyor çoğu kez fişini çektim taktım durum aynı riseti düğmesine basıyorum tebki yok aynı önereceğiniz bi durum varmı yoksa cihaz öldümü

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
575
9,883
93
Next Innova 4k - Yazılım Kurtarma İşlemi - USB Bellek Kullanarak

• Uydu alıcı ile TV arasındaki bağlantıyı sağlayınız.
  • Yazılım dosyasını USB belleğe yükleyip, uydu alıcının USB girişine takınız.
  • Uydu alıcının sol tarafındaki Recovery switch, uygun bir aparatla hafifçe tık sesi gelene kadar bastırılır.
  • Adaptör soketini uydu alıcının 12 volt girişine takınız.
  • TV ekranında Next&NextStar logosu ve uydu alıcının ön göstergesinde UPdt yazısı görülünce, aparatı Recovery switch'ten çekiniz.
  • TV ekranına 20-25 saniye sonra Firmware update menüsü gelecektir, uzaktan kumanda üzerindeki kırmızı tuşa basılarak USB bellek içindeki innova yazılım dosyasının bulunduğu pencere açılacaktır.
  • Yazılım dosyası seçilerek ok tuşuna basılır ve açılan küçük penceredeki yes seçeneği seçilerek ok tuşlanır

ismail6868

New member
Üye
16 Eki 2021
7
6
3
Hocam denedim ama maalesef ekrana cihaz ekranına UPdt yazısı gelmedi cihaz ekranı sadece yeşil ışık yanıyor ve tv ekranında hiç bişi yok başka türlü yardımcı ola bilirmisin

ismail6868

New member
Üye
16 Eki 2021
7
6
3
Kardeşim ziya62 çok şükür uzun uraşmadan sonra şükür cihaz şimdi tam oldu şimdi çalışıyor Allah razı olsun teşekkür ederim kardeşim Allah kalbine göre versin Allah'a emanet ol

Son düzenleme:

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
575
9,883
93
Kardeşim ziya62 çok şükür uzun uraşmadan sonra şükür cihaz şimdi tam oldu şimdi çalışıyor Allah razı olsun teşekkür ederim kardeşim Allah kalbine göre versin Allah'a emanet ol
güzel hayrını gör. . son güncel yazılımı online güncellemeyi unutma. ...ayrica kendi cihazının yazılımı yedeklemende fayda var bugibi durumlarda hayat kurtarır:)