Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next JetStream V1.169 Yazılımı (26.09.2024)

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
911
778
93
- Youtube optimize edildi.
- Çeşitli sistem iyileştirmeleri yapıldı.

Ekli dosyalar

• 2024_09_26_v1169_r149_Next_JetStream.zip
    3.4 MB · Görüntüleme: 3

f12

0
Özel Üye
21 Eki 2015
1,015
267
83
Eski kumanda çalşıyordu v.1.128 de sonrasında neden kaldırdılar anlamadım çalışıyordu ne güzel

nevzatkeles

0
Üye
24 Şub 2012
399
75
28
- Youtube optimize edildi.
- Çeşitli sistem iyileştirmeleri yapıldı.
Arkadaşlar sistem bilgisinde V1.63 yazılımı var sesde hiçbir sorun yok. Yeni yazılımların hepsinde kanal atlarken ses kesiliyor. Yeni yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönsende olmuyor ses kesiliyor .bir yardımcı olursanız sevinirim ustalarıma duyurulur

CYK

New member
Üye
15 Eyl 2024
5
0
1
Defalarca yardım talep ediyorum fakat baştan savma işler var. Konusunda bilgi sahibi çözüm odaklı fikir sahibi biri varsa lütfen yardımcı olsun;
Next 2071 H.265 HVEC cihazım var, IPTV süresi doldu ve şu anda cihazdan internet üzerinden dahi TV kanalı seyredemiyorum. Rica ediyorum birisi yardımcı olsunda internet üzerinden TÜRKSAT kanallarını seyredeyim.
Bana biri IPTV kanalı satın al diye yazacaksa zahmet etmesin bu cihazın yayınları şifreli kanallar için paralı olur ben normal kanal bile seyredemiyorum.

nevzatkeles

0
Üye
24 Şub 2012
399
75
28
Defalarca yardım talep ediyorum fakat baştan savma işler var. Konusunda bilgi sahibi çözüm odaklı fikir sahibi biri varsa lütfen yardımcı olsun;
Next 2071 H.265 HVEC cihazım var, IPTV süresi doldu ve şu anda cihazdan internet üzerinden dahi TV kanalı seyredemiyorum. Rica ediyorum birisi yardımcı olsunda internet üzerinden TÜRKSAT kanallarını seyredeyim.
Bana biri IPTV kanalı satın al diye yazacaksa zahmet etmesin bu cihazın yayınları şifreli kanallar için paralı olur ben normal kanal bile seyredemiyorum.
2071 linkine yazın lütfen