Neler yeni

Next kanky desteklenmeyen mod

Darcan

New member
Üye
Arkadaşlar merhaba ,1 ay kadar önce yeni tip next kanky uydu alıcısı satın aldım. bugün kızım gözümün önünde kumandada bir tuşa bastı ve desteklenmeyen mod mavi ekran geldi. Bir daha da düZelmedi , forumlarda bu sorunu yaşayan bulamadım. Hangi tuşa bastıysam yapamadım. Acaba aynı anda 1 den fazla tuşamı basıyoruz. Ne yapmam gerek bilmiyorum , yardımcı olursanız sevinirim.

alperumut

New member
Üye
kasım ayında bende next kanky hd uydu alıcısı ile birlikte aldım ilk denememde youtube çalışmıştı. sonraki denemelerimde her aradığımı bulamıyordu. şimdi api key quota exceeded uyarısı veriyor güncelememe rağmen aynı uyarıyı vermeye devam ediyor. ama hava durumunu gösterebiliyor. fabrika ayarlarına çevirincede olmuyor maalesef. bugün olmuyor yarın olur belki ucuz etin yahnisi böyle luyür.

Sezer57

New member
Üye
fabreika ayarına cevir dene bi
Fabrika ayarlarına giremiyorum ben bir tuşa basıldı tv ekranında sadece desteklenmiyor yazıyor başına gelen var mı daha önce kumandanın ışıkları vs yanıyor kapatıp açıyor uyduyu ama başka birşey yapmıyor tv ekranında desteklenmiyor yazıyor