Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

NEXT KANKY HD KANAL 1 SANİYELİĞİNE AÇILIP KAPANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayatimbitmis

New member
Üye
25 May 2025
3
1
3
Selamın aleyküm iyi günler next kanky hd mini uydu alıcısı kırmızı var bende televiyonun kumandasından televizyonu açıyorum sonra next kanky uydunun kumandasından açma tuşuna basıyorum kanal 1 saniyeliğine açılıp hopbalaa kapanıyor böyle baya baya denedim bir türlü açmadı fişi çıkarıp çektim olmadı tekrar defalarca denedim olmadı önce uydunun kumandasıyla açmayı denedim ne yapıp etsem bir türlü olmadı lütfen yardım edin televizyon izleyemiyorum milletin son model televizyonu var uyduyla muyduyla uğraşmıyolar tek tuşlu tık açılıyor adaletin bumu ulan dünya

hayatimbitmis

New member
Üye
25 May 2025
3
1
3
Normalde açılması gerekiyor bu şekilde yaptığımda yani bayadır bu sekilde açılıyordu ama bugün açılmadı niyeyse

Benjaminnnn

New member
Üye
1 Mar 2024
9
1
3
Uydu kablosunda kısa devre olması durumunda LNB beslemesi açık olan uydu alıcılarında bu durum donanımsal koruma sebebiyle cihazı kapatabilir. Ama kesin bir durum değil tabiiki. Yazılımsal da olabilir. Uydu kablosunu söküp cihazı açmayı deneyin. Eğer cihaz çalışırsa demekki uydu kablosunda kısa devre var ya da LNB sorunlu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...