ekzer New member Üye 21 Nis 2022 3 0 1 21 Nis 2022 #1 Başta yazayım bu konulara yabancıyım biraz, Next kanky uydu alıcı almıştım, şifreli olan bazı kanalları izleyebiliyordum, bunun sebebini geçen IKS bitince anladım. Bu IKS midir nedir bunu güncelleme yapmak mümkün mü
Başta yazayım bu konulara yabancıyım biraz, Next kanky uydu alıcı almıştım, şifreli olan bazı kanalları izleyebiliyordum, bunun sebebini geçen IKS bitince anladım. Bu IKS midir nedir bunu güncelleme yapmak mümkün mü
Karbon Administrator Yönetici Administrator 22 Eki 2011 7,177 2,485 113 21 Nis 2022 #3 Kanky HD Garanti Süresi Uzatma IKS Teknik Servis Hizmetleri Next
ekzer New member Üye 21 Nis 2022 3 0 1 21 Nis 2022 #5 Herşeye para verir olduk bu devirde, parayla olduğunu ben de biliyorum, bedavaya hallederiz diye buralarda araştırıyoruz zaten
Herşeye para verir olduk bu devirde, parayla olduğunu ben de biliyorum, bedavaya hallederiz diye buralarda araştırıyoruz zaten
sshyzhe Özel Üye Özel Üye 24 Ağu 2020 208 335 63 21 Nis 2022 #6 ekzer' Alıntı: Herşeye para verir olduk bu devirde, parayla olduğunu ben de biliyorum, bedavaya hallederiz diye buralarda araştırıyoruz zaten Genişletmek için tıkla ... ülkede bedavaya mezar yeri bile yok .
ekzer' Alıntı: Herşeye para verir olduk bu devirde, parayla olduğunu ben de biliyorum, bedavaya hallederiz diye buralarda araştırıyoruz zaten Genişletmek için tıkla ... ülkede bedavaya mezar yeri bile yok .