M marculla New member Üye 19 Eyl 2018 12 4 3 11 Mar 2019 #1 Merhaba Arkadaşlar, Arkadaşımda Next Minix Amigo ( sarı kutu) var. İptv deyken vodlarda pause yada ileri geri sarma yapamıyor. Bunun bir çaresi var mıdır? Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar, Arkadaşımda Next Minix Amigo ( sarı kutu) var. İptv deyken vodlarda pause yada ileri geri sarma yapamıyor. Bunun bir çaresi var mıdır? Teşekkürler
kartal07 0 Üye 22 Mar 2015 106 113 43 11 Mar 2019 #2 Ben ip tv de vodları açamıyorum. Sizler nasıl vodları açabiliyorsunuz. Benim de next amigo hd (sarı) cihazım var vodları açmıyor.
Ben ip tv de vodları açamıyorum. Sizler nasıl vodları açabiliyorsunuz. Benim de next amigo hd (sarı) cihazım var vodları açmıyor.
M marculla New member Üye 19 Eyl 2018 12 4 3 11 Mar 2019 #3 kartal07' Alıntı: Ben ip tv de vodları açamıyorum. Sizler nasıl vodları açabiliyorsunuz. Benim de next amigo hd (sarı) cihazım var vodları açmıyor. Genişletmek için tıkla ... İptv server ından kaynaklıdır belki bilmiyorum
kartal07' Alıntı: Ben ip tv de vodları açamıyorum. Sizler nasıl vodları açabiliyorsunuz. Benim de next amigo hd (sarı) cihazım var vodları açmıyor. Genişletmek için tıkla ... İptv server ından kaynaklıdır belki bilmiyorum
M mstftsn New member Üye 20 Mar 2020 3 0 1 20 Mar 2020 #4 Server dan kaynaklı değil, aynı sıkıntı bende ve abimin cihazda da var, yazılım hatası yani. Kaç yıllık cihaz ama hala bu sprunu çözmemişler
Server dan kaynaklı değil, aynı sıkıntı bende ve abimin cihazda da var, yazılım hatası yani. Kaç yıllık cihaz ama hala bu sprunu çözmemişler