Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Okulların yeni eğitim takvimi belli oldu

astra

0
Üye
16 Haz 2015
1,326
0
36
Okulların 28 eylül'de açilma ihtimali yükseldi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştüklerini ve kendilerinin yapılan çalışma sonrası konuyu Başbakan Davutoğlu'na sunacaklarını açıkladı. Eğer tarih değişmezse okullar 14 Eylül'de açılacak.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptı açıklama şöyle; "Turizm camiasından bize iletilen, okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini, Milli Eğitim Bakanımızla görüştük. Kendileri bir çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız."

astra

0
Üye
16 Haz 2015
1,326
0
36
Başbakan:Okullar 28 Eylülde Açılcak

Başbakan:Okullar 28 Eylülde Açılcak

astra

0
Üye
16 Haz 2015
1,326
0
36
Milli Eğitim Bakanlığı, 14 Eylül’de açılması planlanan okulların açılışını Davutoğlu’nun talimatıyla 28 Eylül’e ertelemişti.Bakanlık, bugün yeni eğitim öğretim takvimini de duyurdu. Buna göre, okulların kapanışı 10 Haziran 2016’da olacakken, bir hafta ertelenerek 17 Haziran 2016’ya uzatıldı.21-22 ve 23 Eylül 2015 tarihlerinde yapılamayacak dersler için yıl içinde yoğunlaştırılmış telâfi programı uygulanacak. Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının beşinci sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime uyum programları da okulların açıldığı ilk hafta içinde eğitim öğretim süreci ile birlikte gerçekleştirilecek.