Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Son dakika... Ankara’da büyük patlama

denizci56

0
Özel Üye
15 Şub 2013
1,532
457
83
Ege
[h=2]Son dakika... Ankara’da büyük patlama[/h]

56c4ae1367b0ac6d98a37f36.jpg

ANKARA’da akşam saatlerinde askeri servis araçlara yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.

Başkentin en merkezi yeri olan, askeri kurumların ve lojmanların bulunduğu Devlet Mahallesi’ndeki saldırı, saat 18.30’da, bomba yüklü araçla gerçekleştirildi.

56c4ae2267b0ac6d98a37f45

Teröristler, İnönü Bulvarı’nı Dikmen Caddesi’ne bağlayan Merasim Sokak’ta, askeri servis araçlarının yanında bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Ankara’nın bir çok yerinde duyulan patlamanın ardından iki askeri servis aracı bir anda alev topuna döndü.

Yükselen simsiyah dumanlar Ankara’nın her tarafından görülürken olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

56c4ae2a67b0ac6d98a37f47

Alevler arasından alınan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı.

VALİ: 5 ÖLÜ, 10 YARALI

İlk yapılan açıklamada askeri servis araçlarını hedef alan saldırıda 5 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Patlamanın askeri servis konvoyunda meydana geldiğini söyleyen Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi yaralandı. Patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiği tahmin ediliyor" dedi.

BAŞBAKAN AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NE GEÇTİ

Başbakan Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı sarayındaki güvenlik zirvesinden az önce çıkarak AK Parti Genel Merkezi'ne geçti.

ÇELİK: TERÖR HAİNLİĞİNİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Terör Ankara'da alçaklığını ve hainliğini bir kez daha gösteriyor" dedi.Polis, bölgede yeni bir patlama olasılığına karşın çevredekilere "Uzaklaşın" uyarısı yaptı.

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,463
113
Yaralılara acil şifalar, şehitlerimize ise Allah'tan Rahmet dilerim..

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalan aile efratlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Şehit sayımız an itibarı ile 18 olmuş maalesef.Ayrıca YARALILARIMIZA acil şifalar diliyorum.! Söyleyecek yazacak o kadar çok şey varki sadece şunu diyorum şu güzel ülkeyi bu hale getirenlerin ALLAH BELASINI VERSİN...

A.kadir

0
Yönetici
Moderator
14 May 2013
2,405
2,391
113
Yaralılara acil şifalar, şehitlerimize ise Allah'tan Rahmet dilerim

agalık

0
Özel Üye
20 Ocak 2012
54
13
8
Istanbul
Şehitlerimizin yatağı cennet olsun, yaralı olan insanlarımıza da acil şifalar.....Bu katliama karar verenlerden, yapanlardan hesabı sorulur inşallah.

denizci56

0
Özel Üye
15 Şub 2013
1,532
457
83
Ege
28 vatandaşımızı kaybettik,61 vatandaşımız yaralı,Ölen vatandaşlarımıza;Allahtan Rahmet,yaralılara acil şifalar dilerim.Terörün her türlüsüne lanet olsun.

osmanke

0
Üye
11 Ara 2011
1,340
1,818
113
60
İstanbul
Bu kadar büyük bir güvenlik zafiyeti olan hükümet daha hayatimda görmedim sürekli hergün ya askerlerimiz şehit oluyor yada şehir içindeki teröristler olay çikariyor güvenlik sadece kendileri için geçerli heralde diğerleri yani bizler onlari ilgilendirmiyor eğer ilgilendirmiş olsaydik şimdi bunlarin hiçbiri olmazdi benim kanaatim böyle tüm ölmüşlere rahmet yaralilara acil şifalar diliyorum