- 13 Şub 2015
- 176
- 2
- 18
Nexstar YE-18000HDCX kullanıyorum tandberg şifrelerini elle girmek için basınca receiver kapanıp açılıyor acaba neden.artik yazılım silindi veya desteklemiyormu.sebebini bilen varsa cevaplarmi.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Nexstar YE-18000HDCX kullanıyorum tandberg şifrelerini elle girmek için basınca receiver kapanıp açılıyor acaba neden.artik yazılım silindi veya desteklemiyormu.sebebini bilen varsa cevaplarmi.
Fox grubu takılma yapıyor ve bu adresde bu modelin şifre dosyasını bulamiyorum nerde bulabilirim http://www.nextyazilim.com/araclar/sifre
Benim kullandığım kutu nextstar ye -18000HDCX verdiğin sitede modeli yazın deniyor yukardaki modeli yazıyorum ama çıkmıyor vede takılma ve donma oluyor sebebi nedir bilen cevaplarmi tesekkurler.
Free share kapatınca fox networks kanallarında takılma ve donma olmuyor free share yi acinca takilma ve donma oluyor sebebi nedir bilen varmı varsa cevaplarmi tesekkurler.
Arkadaşlar bende tango mini hd var ama tandberg kanalları izleyemiyorum bi yardımcı oşurmusunuz