Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Sebep ne. Neden sinyal azaltıyor ki?Bu görsele dayanarak yorum yapacak olursak 50 - 60 cm çanak antenle 11795 V 3000 TP'si sinyalinin ciğerini sökmüş olmamız gerek. Öte yandan yayıncı kuruluş, maç saatinde sinyalin kasıtlı olarak zayıflatıldığı yönünde haberler var.![]()
Uluslararası anlaşmalardan dolayı, ceza yememek için sanırımSebep ne. Neden sinyal azaltıyor ki?
TRT Tabii denmi izleyin diyemi yapıyor heralde..
ip tv kuramıyorum cihaz next 2000 HD fta abi bilgileri giriyorum kurulum yapılamadı dio normalde 4 5 senedir çalışıyordu bı anda kesildi yardımcı olabilir misinUluslararası anlaşmalardan dolayı, ceza yememek için sanırım
Hocam cccam ile açık mı dsmart acaba ben internet'ten buldgum serverlarla çözemedim cihaz starbox onyx hdbölgeden bölgeye değişen durum boşuna çanakla antenin ayarını bozmaya gerek yok 12245 h 27500 frekansı dsmarta ait, phoneix, vanilla, oscam, ncam ile şuan cihazlardan kontrol ettim trt1 açık. diğer frekanslar yoksa boşuna kurcalamaya gerek yok. biss ile sd frekans açık.
Biss key oluyor mu diye deneyecektim ama benim cihazda Biss key yok sanırım yeni satın aldım. "Next Kany HD GOLD" bu modelde biss key özelliği var mı?
İnternet varmı, iptv bilgilerini pc yada cepten denedin mi yayın geliyormu.ip tv kuramıyorum cihaz next 2000 HD fta abi bilgileri giriyorum kurulum yapılamadı dio normalde 4 5 senedir çalışıyordu bı anda kesildi yardımcı olabilir misin
Evet var ,softcam ile yüklenmektedirBiss key oluyor mu diye deneyecektim ama benim cihazda Biss key yok sanırım yeni satın aldım. "Next Kany HD GOLD" bu modelde biss key özelliği var mı?
abi telefondan çalışıyor. uyduda son sürüm yüklü internete de bağlı YouTube falan açılıyor ama IPTV bir türlü kuralamıyorİnternet varmı, iptv bilgilerini pc yada cepten denedin mi yayın geliyormu.
Bu adımları uygulayın, cepte tayın varsa uydu cihaz İnternetini kontrol edin ve son yazılımı yükleyin
Uydu alıcı da jettv uygulaması varsa,abi telefondan çalışıyor. uyduda son sürüm yüklü internete de bağlı YouTube falan açılıyor ama IPTV bir türlü kuralamıyor
her cccam acmaz bazı cihazların cccam versiyonu da etkili oluyor. phoneix ,vanilla, forever, oscam, ncam ile denedim ds trt1 sorun yoktu, zaten suan problem kalmadı.Hocam cccam ile açık mı dsmart acaba ben internet'ten buldgum serverlarla çözemedim cihaz starbox onyx hd
Sevgili ustam, dsmart uzerindeki trt1 biss değişti mi, selamlarbölgeden bölgeye değişen durum boşuna çanakla antenin ayarını bozmaya gerek yok 12245 h 27500 frekansı dsmarta ait, phoneix, vanilla, oscam, ncam ile şuan cihazlardan kontrol ettim trt1 açık. diğer frekanslar yoksa boşuna kurcalamaya gerek yok. biss ile sd frekans açık.
ds biss değil, saniyelik galiba 6 saniye şifre değiştirir, bunu da mesajda yazdığım , phoneix, vanilla, iks gibi serverla açarsanız.Sevgili ustam, dsmart uzerindeki trt1 biss değişti mi, selamlar