Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Ttnette internet kopmalari sorunu

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
TTNET KOPMA SORUNU :Arkadaşlar benim sorunum internet ile alakalı ttnet hızım 16 fakat 15 günden beri internetimde kopmalar yaşıyorum hızım 1e kadar düşüyor bu durumu ttnet e bildirdim geldiler baktılar modeminden olabilir dediler yeni modem aldım fakat sorunum hala devam ediyor. devamlı ttneti arıyorum bana arızanın araştırldığını tarafıma bilgi verileceğini söylüyorlar 2 yıllık sözleşme yapmıştım 3 ayım kaldı gayette memnundum fakat bu sorunum 15 günden beri çözülemediğinden ttnetten bir an olsun soğudum. şimdi sizden bu konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum. birinci sorum bu kopmalar İPTV ile alakalı olabilirmi 2.sorum siz ttnet in dışında hangi sini önerirsiniz

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,940
15,597
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
Arkadaşım hepsi aynı
hani bi reklam vardı eskilerden '' yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız'' diyordu.
Orta Avrupa Asya arası internet alt yapısı türk telekom ttnet de.özel operatörler bu altyapıyı kullanıyor tek fark ekstra verdikleri süper online ,dsmart+net hepsindede sınırsız aboneliğim oldu (fibernet deneyemedim bakır kablo hala) fark yok ilk zamanlar iyi sonra vah ki vah....
AKN mi nedir yetmez gibi birde şimdi hoca yada hafız isteyince keyfi hız düşürme var Ayda 60 tl öylede böylede ödüyoruz .

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Arkadaşım ilgine teşekkürler senin fikrin nedir bu internetin gidip gelme yani kopma olayı İPTV ile alakalı olabilirmi düşünüyorum daha önceleride ben iptv yi kullanıyordum böyle bir sorunum olmadı ayda 62tl ödüyorum.

9000plus

0
Özel Üye
4 Nis 2012
4,071
59
48
istanbul
ip tv alakası yok reis

ttnti ara arıza yazdır gelsin baksınlar ben 2 sene bu sorunu yaşadım gitgel en sonunda eve kadar geldiler yaptılar kabloda arıza çıktı ben ccam iptv kulllanıyom sıkıntı yok

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Teşekkürler arkadaşım eve gelip baktılar modeminde olabilir dediler yeni modem aldım fakat sorun aynı arıza kaploda çıktı diyorsun bu kaplo bizim evdeki kaplomu yoksa onların kendi kaplolarımı bu benim arıza için önemli

9000plus

0
Özel Üye
4 Nis 2012
4,071
59
48
istanbul
benim evdeki kablo çıktı sen arıza yazdır genele baksınlar dışarıkadi kutuvar ona baksınlar arıza yazdır onlar bakım seni ararlar olmazsa tekrar ara eve kadar gelip bakıyoryolar

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Verdiğin bilgiler için teşekkürler .Arıza büyük olasılıkla senin dediğin kaplodan kaynaklanıyor en kısa zamanda bu dediklerini dikkate alıp arızayı gidermeye çalışacağım TEŞEKKÜRLER...

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Arkadaşlar daha önce ttnet internetimdeki kopma sorunumu yazmıştım.9000 plus arkadaşımın dediği eve gelen bütün kaplolarımı değiştirdim. modemimi değiştirdim fakat sorun hala devam ediyor. ayın 8 inde ttneti arıyarak arızamı bildirdim bu ne duyarsızlıktırki her gün aramama rağmen tamam notunuzu aldık en kısa zamanda arızanız giderilecektir deniyor fakat ne gelen var ne giden ben evimin duvrndaki kutuya bir baksınlar ya o kutuda yada dışarıdan bana gelen hatta arıza olabilir diyorum dışarıdaki kutuya biz bakmıyoruz siz onu başkasına baktıracaksınız yada bizim elemanlar kutudan ücret alır diyorlar. yani arkadaşlar ttnetinde çivisi çıkmış ne yapacağımı şaşırdım kimi kime şikayet edeceksin durum böyle ne yapmam lazım belki arkadaşlar bana yardımcı olur.

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Arkadaşım tamam alsınlar o bile yannış bir uygulama ama sen zamanında kutuları milletin duvarlarına montalamışsın bu kutudan evlere aboneler dağıtmıssın şimdi para istiyorsun sizce yasalmı değil hadi onada razı oldum ne gelen var oda yok bu kadarda duyarsızlığa pes doğrusu evim dağın başında olsa hani gelemeyebilirler bir ara gelirler dersin evim şehrin merkezinde her gün arıza kaydını arıyorum sonuç kocaman bir hiç işte size ttnet örneği...

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Arkadaşım tamam alsınlar o bile yannış bir uygulama ama sen zamanında kutuları milletin duvarlarına montalamışsın bu kutudan evlere aboneler dağıtmıssın şimdi para istiyorsun sizce yasalmı değil hadi onada razı oldum ne gelen var oda yok bu kadarda duyarsızlığa pes doğrusu evim dağın başında olsa hani gelemeyebilirler bir ara gelirler dersin evim şehrin merkezinde her gün arıza kaydını arıyorum sonuç kocaman bir hiç işte size ttnet örneği...

Arkadaşım sanırım sizin portunuzu çaktırmadan değiştirip hızı düşük seviyelerdeki IP lere geçirmişler..! Bu olay tamamen TTNET kaynaklıdır dışardan falan bir durum olduğunu sanmıyorum.Eğer öyle olsa idi hiç bir şekilde bağlantı olmazdı,heleki sizin modem ve kablo değiştirip test etmenize rağmen bir çözüm bulunamaması benim tezimi destekler nitelitedir.Benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti az uğraşmadım baktım olmadı gittim DONANIM HABER sitesindeki sosyal medya hesaplarına bir güzel şikayet dilekçesi yazdım.Bu sefer ben değil onlar beni arar oldular tam 1hafta uğraştılar en sonunda bir hafta sonunda sabah PC yi açtığımda ADSL ilk bağlandığındaki bir ekran karşıma çıktı ve sonrasında MUTLU-SON...Hız normale dönmüştü ve bunu benim ADSL hattımı bir başka santralinde yeni bir port açarak yapmışlardı.

kadifeli

0
Özel Üye
20 May 2015
709
699
93
Arkadaşım sanırım sizin portunuzu çaktırmadan değiştirip hızı düşük seviyelerdeki IP lere geçirmişler..! Bu olay tamamen TTNET kaynaklıdır dışardan falan bir durum olduğunu sanmıyorum.Eğer öyle olsa idi hiç bir şekilde bağlantı olmazdı,heleki sizin modem ve kablo değiştirip test etmenize rağmen bir çözüm bulunamaması benim tezimi destekler nitelitedir.Benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti az uğraşmadım baktım olmadı gittim DONANIM HABER sitesindeki sosyal medya hesaplarına bir güzel şikayet dilekçesi yazdım.Bu sefer ben değil onlar beni arar oldular tam 1hafta uğraştılar en sonunda bir hafta sonunda sabah PC yi açtığımda ADSL ilk bağlandığındaki bir ekran karşıma çıktı ve sonrasında MUTLU-SON...Hız normale dönmüştü ve bunu benim ADSL hattımı bir başka santralinde yeni bir port açarak yapmışlardı.

desenize hocam çaktırmadan bize neler yapıyorlar
uyarıcı bilgilendirme için teşekkürler