- 19 Haz 2016
- 8,533
- 148
- 63

WinToFlash, Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve Xp işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Önyüklenebilir USB Bellek Oluşturma işlemine yarayan yazılımdır. WinToFlash programı ile ücretsiz bir şekilde işletim sistemi kurmanız için USB bellekler hazırlayabilirsiniz. WinToFlash ile Windows 10 Kurulum USBsi oluşturabilir ve bu USB ile dilediğiniz zaman temiz kurulum yapabilirsiniz.
WinToFlash İndir
WinToFlash programı ile Windows kurulum dosyalarını USB bellekler üzerine aktararak önyüklenebilir Windows kurulum bellekleri hazırlayabilirsiniz. Günümüzde artık CD/DVD fazla tercih edilmiyor. Bu yüzden insanlar dosyalarını USB belleklerde saklıyor. Ve bunun doğrultusunda da artık işletim sistemi kurulumunu USB bellekler ile yapmak istiyorlar. Çünkü USByi daha sonra biçimlendirerek başka bir Windows sürümünün kurulum USBsini oluşturabiliyorlar. Üstelik CD/DVDlerdeki çizilme hasarları veya buna benzer sorunlar USBde olmuyor.

WinToFlash Başlangıç Ekranı
Durum böyle olunca Windows kurulum diskini bir USB bellek üzerine yedeklemek ve bu şekilde saklamak daha mantıklıdır. Ayrıca CD/DVD sürücüler ile Windows kurulumu gerçekleştirmek yerine direkt olarak USB bellek üzerinden yapacağınız Windows kurulumları daha hızlı, daha güvenilir ve daha basit olacaktır.WinToFlash programı Windows kurulum CD/DVDlerini önyüklenebilir USB bellekler üzerine aktarabileceğiniz, bu kategorideki en iyi yazılımlardan biridir. Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve Xp işletim sistemlerinin tüm sürümlerinin kurulum USBsini oluşturabilirsiniz.
Programın kurulumunu bitirdikten sonra bizleri basit bir arayüz karşılıyor. Bu arayüzden bir çok işlemi hızlı ve basit bir şekilde yapabilirsiniz. Dilerseniz direkt olarak Windows kurulum USBsi oluşturabilirsiniz.

WinToFlash Dil Seçeneği Ekranı
Programın dilini değiştirebilmeniz için en altta bulunan Language seçeneğine tıklayın. Daha sonra karşımıza bir dil ekranı gelecek. Bu ekranda Language yazan kısmında yanından istediğiniz dili seçebilirsiniz. Türkçe var mı diye kontrol ettik ama ne yazık ki Türkçe seçeneği bulunmuyor.WinToFlash ile Önyüklenebilir USB Nasıl Oluşturulur?

WinToFlash Önyüklenebilir USB Oluşturma
Windows Setup Transfer Wizard seçeneği Windows kurulum USBsi oluşturmamıza yarıyor. Önyüklenebilir USB oluşturmak için bu seçeneğe tıklayın.Daha sonra Always start in Wizard mode kutucuğunu işaretleyin ve Next butonuna tıklayın.

WinToFlash Önyüklenebilir USB Oluşturma 2
Karşımıza gelecek olan ekrandaki ilk seçenek işaretli olcaktır. Değiştirmeden Next butonuna tıklayarak devam edin.

WinToFlash Önyüklenebilir USB Oluşturma 3
Daha sonra iso dosyasını seçin ve USBnizi seçin. Sonra da Next butonuna tıklayın.

WinToFlash Önyüklenebilir USB Oluşturma 4
Bu işlemden sonra Önyüklenebilir USB oluşturmaya başlayabilirsiniz.Program içerisinde yer alan diğer araçlar yardımıyla; diskler üzerinde yer alan verileri silebilir, önyüklenebilir MS-DOS açılış diskleri oluşturabilir, önyüklenebilir kurtarma bellekleri hazırlayabilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.
WinToFlash Programının Sistem Bilgileri
- Lisans: Ücretsiz
- Dil Desteği: İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça
- İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win10/Win8.1
- Üretici: Novicorp
- Sürüm: 1.4.0000